😂😂
Men je bil 100 let nazaj Deep Red od Boštjana najljubši zimski. Pa Orange ful diši.
Men je bil 100 let nazaj Deep Red od Boštjana najljubši zimski. Pa Orange ful diši.
|
Messages In This Thread
|
😂😂
08-21-2025, 07:04 PM
Uf saj res, ti so bili vsi hudi, ampak me smo bile takrat smrklje.
😂
Alive je meni kar dober. Pa spomnila se, da mi je še vedno eden ljubših Jil Sander Eve, pa še ful ugoden je. Spomnila sem se še Givenchy Irresistible Fraiche. Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. [i]― V. Van Gogh[/i]
08-21-2025, 07:45 PM
Hahahaha spet en autocorrect biser.
Sem se prav nasmejala zdaj.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Boštjan
Marmelada, imaš na novo autocorrect vklopljen?M. ima tudi enega Boštjana, Just different (EDT).
Rape of the mind is a social disorder...
08-22-2025, 08:27 AM
Ne, imam že ves čas vklopljeno to predvidevanje besed na telefonu in tudi ne opazim vedno, če mi kakšno xy besedo vrže vmes.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
08-22-2025, 09:31 AM
Aja, ker se mi zdi, da so bili do nedavnega tvoji posti vedno brez napak. : )
08-22-2025, 10:16 AM
Od zdaj naprej bo forever Hugo Boštjan, haha, kar carsko. Jaz obolevam z autokorektom, ker mi stalno meša jezike, ampak mi še vseeno pride ravno toliko prav, da ga ne izklopim.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Jaz ne prenesem autocorrecta. : ))
Jp, Hugo Boštjan forever, haha.
08-22-2025, 12:19 PM
Danes sem vohala Replice, všeč sta mi bila Spring nekaj in Bubble Bath, Beach walk jim je zmanjkalo. Na roki me pa noben ni najbolj sezul.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Sem povohala Soleil Blanc in se strinjam z ocenami, da je Nettare di Sole tak, kot bi SB moral biti pa ni. Se ne splaca placati toliko vec. Prav sokirana sem kako sta si podobna. Mogoce je v Fordu ciiisto malo kokosa, v Guerlainu pa malo medu.
V Supernovi pa nimajo Replic in sem ful razocarana, ker nisem mogla povohati. Ha.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr
08-23-2025, 11:02 AM
Od vseh povohanih mi je najbolj padel v nos La Vie Est Belle Vanille Nude.
Imam kar parfumski moment trenutno, ja
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Tumblr
08-23-2025, 11:03 AM
Ja tile meni vsi povrsti disijo 😁
08-23-2025, 11:09 AM
Ampak tebi so bolj sladki in topli vonji vsec za poletje? Potem ti Replica skoraj zihr ne bo.
Sem pa videla, da je zdaj ful znizana na Notinu. Jaz zdaj samo se tistega z dopusta uporabljam in mi je malo zal, da za tako ceno nisem vzela se manjsega za s sabo, ker ne zdrzi cel dan. Normality is a paved road:
08-24-2025, 09:28 AM
Povohala sem še:
Burberry Goddess - tak prefinjen, topel, ta ni za vsak dan? Tom Ford Blanc Soleil - res je kot poletje. Po pol ure mi najlepše diši, me spomni na eno kremo za sončenje. Guerlain Allegoria Mandarine Basilic - mmm, lep vonj, osvežilen Guerlain Allegoria Bergamote Calabria - bolj citrusen, lepo se razvije Prada Paradoxe - precej generičen Na koncu sem vzela pa Bottega Verde Camelia edt za 12€. Neki no name poceni dišave mi še najlepše dišijo, za ostale mi je škoda toliko denarja.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
08-24-2025, 09:29 AM
Meni so bile pred časom všeč tudi Zarine dišave, sem imela dve ali tri, zdaj pa nisem bila tam že dolgo...
Tole Bergamote Calabrio moram kupit za moza, ko ujamem dobro ceno.
Meni ful moskih parfumov ogabno smrdi. Cim me spomnijo na kak moski klasicen deodorant, me ze odbijajo, kar so pa skoraj vsi.
Tumblr
No Jil Sander Eve je bil pa pri meni zgrešen nakup. Sem ga na blef naročila na spletu. Ga imam že vec let in ga še nisem porabila, ni moj vonj.
08-25-2025, 05:23 AM
Burberry Godess imajo ravno v naši Tuš drogeriji pri blagajni nastavljen in sem ga povohala v petek. Ni me navdušil, sta mi recimo bolj všeč P.Paradoxe in Kenzo Elixir (temno rdeča ozka steklenička, ta mi je sploh eden ljubših vonjev) iz moje trenutne zbirke.
08-26-2025, 03:43 PM
Res je to zelo individualno. Jaz sem danes nasla doma tester Prada Candy in mi je krasen. Sladko usnje z malo tobaka in slano karamelo. Pa bi ga najbrz marsikdo drugace opisal oz. samo s sladko.
Tumblr
08-26-2025, 04:21 PM
Meni pa noro diši Goya by Juno, parfum od Eve Pavli. Mami si ga je kupila pred kratkim.
Normality is a paved road:
08-26-2025, 05:10 PM
Jaz sem pa šla par povohat še enkrat vse Gucci Flora in enega sem probala, mislim da Magnolia. Zdaj mi pa noben ni bil všeč.
Meni so všeč taki bolj nežni, cvetlični, tudi kakšni pudrasti ali sadni. Mogoče še kakšen predlog, kaj bi lahko bilo takega?
08-26-2025, 05:19 PM
Jaz imam tega Flora v vijola embalaži, meni je všeč.
08-26-2025, 07:57 PM
Kje se da pa to Goyo povohat?
Bill Bullard
Mislim, da samo v Makramé Eipprova, pa občasno ima pop-upe. Mene tudi njen Mojo ful zanima, moram preverit. So pa 95
€. Normality is a paved road:
|