Cudovita.si
Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Printable Version

+- Cudovita.si (https://www.cudovita.si/forum)
+-- Forum: Lepota tako in drugače (https://www.cudovita.si/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dišave (https://www.cudovita.si/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili (/showthread.php?tid=11865)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - DiLeMa - 11-14-2006

Danes sem bila v drogeriji Beautique in sem na hitro prešnofala tri parfume ... nad enim sem absolutno navdušena, druga dva pa sta me zelo razočarala.

Najprej sem poletela k polici s parfumom Clinique Simply, tega sem že šnofala in spet sem se lahko prepričala, da gre za absolutno božanski, zelo edinstven in čudovit, svež vonj - jaz ne poznam nobenega podobnega. Na koncu sem mamo prepričala, da mi kupi 50 mL različico, ampak so imeli samo 100 mL (ki stane menda čez 20k) in sm danes ostala praznih rok, mi je pa naročila 50 mL. thumbup Mi je pa tudi prodajalka (ful prijazna in ustrežljiva) povedala, da so ta parfum pri Clinique razvijali izredno dolgo, več kot 5 let in je zato tak edinstven, izstopajoč in meni res prekrasen.

Zelo sem razočarana nad Kenzo Amour, zaradi obsežnih hval, parfum je bil opisan s samimi superlativi, mene pa je pustil hladno. Se mi zdi zelo klasičen in neizstopajoč, po kakšni uri nošenja razvije malce kiselkasto komponento, meni sploh ne potegne in se mi zdi tak ... ne vem, ful nič posebnega.

Največje razočaranje zame pa je parfum Dior Sweet Sun, mi deluje blazno cheap in nevšečno. Za moje pojme je preveč sladek, tak medel, resnično kot vonj kakšne kreme za sončenje.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Dragica - 11-14-2006

Učeraj sem hodila po trgovinah in sem največkrat zavonjala Švic de Lux! Zgleda, da ga največ ljudi uporablja!!

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Coco* - 11-16-2006

Hahaha, Dragica thumbup

Danes mi je sošolka, (ki je imela 2 prosti uri pa je šla v Muller) na onih lističih prinesla DKNY-Be Delicious in D&G - The One.

Prvi mi nekako deluje preveč 'jabolkast'. Ful sadni vonj. Ni mi bil všeč.
D&G, kolkor sem ga povohala, mi deluje tko .. Nekako preveč prefinjen.
Nista me nevemkako navdušla.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Špela - 11-16-2006

očaral me je novi L'Occitanov vonj (trpka pomaranča, osladkana z mandarino - zelo sladko citrusasto), vendar ne do te mere, da bi si ga kupila.
http://usa.loccitane.com/img/product/215/15ET100OR.jpg

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - paradajzz - 11-19-2006

d&g-the one....mi še kar diši, mogoče je res mal prefinjen vonj
carolina herrera 212sexy....tega uporablam zdj že kšne pou leta in morm rect d fuul diši, sam je čs za zamenjavo....zamenala sm ga pa z givenchyevim mariage, k tut zlo noro diši...

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - nihrida - 11-24-2006

Bvlgari Voile de Jasmin - čisto razočaranje, sploh ne voham jasmina...
Calvin Klein Euphoria - nora sem ratala, ko sem ga povohala; enkrat bo moj
D&G The One - tudi ta mora bit enkrat moj, meni je super
Naomi Campbell Winter Kiss - spet popolno razočaranje, popolnoma nič poseben vonj

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - DiLeMa - 11-24-2006

nihrida Wrote:Calvin Klein Euphoria - nora sem ratala, ko sem ga povohala; enkrat bo moj

Jaz sem isto rekla, ko sem ga prvič povonjala, že kakšno leto nazaj, sicer. Ga pa trenutno ravno ovohavam na sebi in je res krasen.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - pinkystar - 11-24-2006

Armani- Code odlicen!!!

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - sade - 11-24-2006

Naomi Campbell -Winter kiss: mi je skoraj identičen njenemu prvemu parfumu, vonj mi je všeč, vendar že malo dolgočasen, kjub temu, da je "nov". je pa kar močan vonj in še kar obstojen.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Emily - 11-25-2006

nihrida Wrote:D&G The One - tudi ta mora bit enkrat moj, meni je super

Moj tudi! smile

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - -supergirl- - 11-29-2006

Calvin Klein Euphoria
(grozno mi smrdi, res ne maram tako sladkih parfumov, povrhu vsega je pa tako močen, da si že cel dan drgnem roko in ga še voham, bljak)

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - @ - 11-29-2006

Dolce & Gabbana ~ The one

Perfect wub

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - tanja* - 11-30-2006

Britney Spears- CURIOUS.....

Zame je ta parfum copy-paste Glorie Vanderbilt, onega vijolčnega... Se samo meni tako zdi?

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - rea - 12-05-2006

Kenzo jungle pa coco chanel ta str(ne vem točnga imena-sam ne mislm madamoseile).
Svinjska sta-svinjsko draga pa svinjsko dobra.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - _M_ - 12-06-2006

Enih 5 v Nivea Beautique, imajo v akciji parfum Omnia Crystalline, je sam 5k, če imaš Pika Kartico.
Sam zdej ne vem več, kk diši...

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Felicity - 12-06-2006

Remix - G.Armani, tega sem nazadnje kupila in mi je ful všeč.

Testerček pa od DKNY - Red Delicious, (ga moram naročit Dedku Mrazu) thumbup

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Guest - 12-06-2006

V Douglasu v Celovcu dobila dva testercka: od Calvin Klein Euphoria - fajn disi, ampak ni zame, to nisem jaz, pa od Jennifer Lopez un ko je taka pisana flaska, ne vem kk se ze rece.. tut disi, ampak sviinsko sladek, tk da ga prav nebi mogla nosit. ze tk me ose pikaje, pol bi se se cmrlji in srseni lepli name.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Braunkopf - 12-08-2006

Lanvin - kupila kolegici za r.d. in lahko rečem da na koži ful lepo diši, medtem ko mi pa vonj sam po sebi sprva sploh ni zapalil

sprobavala sem še cel kup nekih drugih parfumov in mi velika večina sploh ni bila všeč; razočarala sta me tako Pure Purple, kot Flower od Kenzota, edina dva ki sta mi bila všeč sta nek parfum Hugo Boss in Chopardov Cashmere (če se prav spomnim, sem ga nekoč že imela in mi je bil kar fajn).

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - DiLeMa - 12-08-2006

L'Occitane vanilijeva toaletna voda ... sem jo že vonjala nekaj časa nazaj, pa me ni tako navdušila, danes pa sem jo spet malo pošnofala in ... omg, kok to diši!! wub Rabi tale zadeva ene 15 minut, da se malce razdiši, potem je pa fenomenalna ... mmmm, sploh ne morem pozabit na ta vonj, skos si tiščim zapestje k nosu. Sem povohala še vse ostale njihove parfumčiče in mi je tudi tisti z vrtnicami izredno všečen, čeprav ne maram drugače vrtničnega vonja - ampak ta je res nežen in prefinjen, meni izredno simpatičen in bi ga tudi z veseljem uporabljala. Ostali se mi niso ravno vsidrali v spomin, razen mogoče še tisti novi pomarančni, ki ima res takšen pristen in poživljajoč pomarančni vonj, samo ga pa na koži nisem preizkusila.

Moram tle še mimogrede pohvalit ustrežljivost prodajalk v celjski L'Occitane trgovinici, ker so izredno prijazne, ampak na popolnoma nevsiljiv način, vse kar te zanima ti pokažejo, dajo za povohat, za namazat, pa še dobila sem dva testerčka mandljevega mleka za telo, čeprav sem kupila samo medeni balzam za ustnice.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Fluffy The Stud Eater - 12-08-2006

DiLeMa,
sem ti rekla. ;p
Meni tale reč na prvi voh sploh ni bla všeč, se prav spomnim, kak sem bla razočarana, ko sem šla prvič zadevo čekirat. Potem na drugi, tretji voh sem se pa zaljubila. In zaj mi ga že počasi zmanjkuje. =(

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - DiLeMa - 12-08-2006

Jenna Wrote:DiLeMa,
sem ti rekla. ;p
Meni tale reč na prvi voh sploh ni bla všeč, se prav spomnim, kak sem bla razočarana, ko sem šla prvič zadevo čekirat. Potem na drugi, tretji voh sem se pa zaljubila. In zaj mi ga že počasi zmanjkuje. =(

Meni je pa mami danes končno šla kupit Clinique Simply in mi je kr malo hudo - bi mogoče raje tega vanilijevega. Imam filing, da ga bom kupila v kratkem, itak se mi bo za rojstni dan nabralo nekaj keša. Samo pol je tle še tolk drugih stvari, ki bi jih mela. rolleyes laugh

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Fluffy The Stud Eater - 12-08-2006

Mah, na koncu boš imela oba. Če ni to najboljši razplet, pol pa tudi ne vem. =)

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - Sarah - 12-09-2006

Tako me je fascinirala reklama za Dolce Gabbana - The One, da sem ga danes morala it probat laugh
Parfum me je pa razočaral, ni mi všeč. Nek čuden vonj ima, niti ne znam opisat, se mi pa zdi da sem identičen vonj že nekje vohala prej hmm
Zdi se še kar obstojen, pošpricala sem ga zjutraj pa se še vedno voha isto kot na začetku.

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - _M_ - 12-09-2006

Men ga je prodajalka zadnč noro hvalila, tega D&G, sej res lepo diši, ampak šele potem, ko sem domov prišla, prej mi niti ni bil ful všeč, tam v drogeriji...
sam ga potem zarad cene nism kupla, sm si za zdaj raje privoščila cenejši Pure Purple od HBoss, mogoče si onega kupim, ko dobimo 13. plačo thumbup

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili - shayla - 12-09-2006

jz že dva tedna laufam po raznih parfumerijah in sprobavam vse možno,ker si nameravam kupit nov parfum(al pa hinavsko komu namignit katerga si želim kr bo kmalu čas daril biggrin ) ampak sm čist zmešana sploh se ne morem odločit.....prevelika izbira......mi je pa ful všeč ta najnovejši od Nine Ricci,sam ne vem kok točno se mu že reče....