Threads: 34
Bom kar tukaj vprašala. Uporabljati sem začela tonik garnier essentials zeleni in mi je res super tonik. Zanima pa me , če mogoče katera ve kakšno je mleko za obraz iz te iste kolekcije?
Threads: 90
Ja, mislim, da sem videla v novi Mercatorjevi reklami, da sta oba tonika in mleka v akciji.
Threads: 19
A mogoče veš kolk so zdaj?
Mislim da so zdej 850 sit.
Threads: 17
sonchika Wrote:To je moj najljubši tonik. 
Jaz sem ga ravno porabila(garnier), vendar sem se odločila, da se vrnem k Cera di cupra, ker mi je še vedno brez pimerjave boljši od Garnierja(kar pa ne pomeni, da je slab)
Threads: 168
Pika, v čem ti je pa Cera di Cupra boljši od zelenega garniera? Kakšen je kaj občutek?
Pri Cera di cupri mam pol ful dobr filing:nč ne zateguje, navlažena koža,gladka,imam res občutek da je nekaj vlažilnega, ....ma ne znam povedat.
Za primerjavo:ko uporabim tonik od Garnierja mam občutek kot da bi si sprala z vodo, pri Cera di cupri pa je ful zameten obcutek...
Threads: 372
pika kakšen tip kože pa imaš?
Threads: 20
No jaz uporabljam tonik katerega je Sonchika zelo pohvalila po sestavinah in naj bi bil ful nežen itd. Samo vsakič ko sem si jaz odstranjevala ličila sem imela občutek kot da je tista koža pod očmi ful zategnjena, ob kotičku očesa je bila rdeča, srbeča, pekla je...
Pol sem pa pač probala od mami kremo green line - vitamin cocktail in mi je ful pomagalo, ful fajn filing sm mela, nč ni zategovalo, nč ni peklo... Me pa zanima da glede na to, da mam jst mastno kožo pa da je to mastna kremca, če je kaj narobe da jaz to uporabljam?
Threads: 106
Očitno nimaš mastne kožoe, če je bila koža zategnjena. Možno je, da je dehidrirana.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
_Mayckica_ Wrote:No jaz uporabljam tonik katerega je Sonchika zelo pohvalila po sestavinah in naj bi bil ful nežen itd. Samo vsakič ko sem si jaz odstranjevala ličila sem imela občutek kot da je tista koža pod očmi ful zategnjena, ob kotičku očesa je bila rdeča, srbeča, pekla je...
kaj ti si si kar s tonikom odstranjevala ličila ali sem te narobe razumela?
Jst si s tonikom nazadnje samo "potapkam" kožo.
Jst mam zdej drgač ful faaajn kožo po umivanju z Baleino nežno kremo za suho in občutljivo kožo obraza, res je superca,
še sestra jo je takoj letela kupit.
vrana Wrote:pika kakšen tip kože pa imaš? Jst mam mešan tip kože.T predel je dokaj masten, lička pa okol oči pa suh do normalen tip. ...Ta tonik pa mi T predela ne masti,prav tako pa mi več ne zateguje kože po licih (pa še A,E in H vitamine vsebuje).
Men ful ugaja, sam spet je vse odvisno od tipa kože...
Threads: 125
malazvezdica Wrote:Bom kar tukaj vprašala. Uporabljati sem začela tonik garnier essentials zeleni in mi je res super tonik. Zanima pa me , če mogoče katera ve kakšno je mleko za obraz iz te iste kolekcije?
js to mleko uporabljam ze kar neki casa (ucasih zeleno, ucasih roza) pa je uredu
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
A imaš mogoče kje sestavine od tega mleka, da bi ga dala ocenit?
Threads: 31
Sploh nisem opazla pa sem iskala, hvala.
Threads: 20
joj čist sm zabluzila  Očitno sem bla neki zmedena, drgač je odstranjevalec ličil  Se opravičujem!
Threads: 78
zdaj en teden uporabljam garnierjev tonik essentials zeleni. mi je sicer všečen (moti me sadni vonj, isto pri kremici fresh, ki gre, na srečo, h koncu), ampak l'occitanovega iz oljčne linije ne potolče. v bodoče si kupujem slednjega, kljub ceni.
dodajam: tudi embalaža je štorasta in nepraktična: luknjico nardijo v sredini, jao! pa prevelika je in mi vsakokrat preveč tonika steče ven. skoraj tako kot bi ga nalašč stran zlivala. ne bo šlo več.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 257
Jaz pa še zdej ne vem kater tonik naj kupim.
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
Jst imam kar Mercatorjevega, za 400sit in mi zaenkrat čisto fajn odgovaja na obraz.
Prej ga nisem sploh nikoli uporabljala in lahko rečem, da je občutek po nanosu tonika ful fajn.
Threads: 257
bom šla mal pogledat drug teden za tonike.
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
Kupla sem tonik Cera di Cupra v DMju za dobrih 700 sit 
in je v primerjavi z Mercatorjevim dosti boljši, čeprav tudi oni ni slab.
Tale Cera je precej bolj "bogat",
ni sam to, da ti osveži in navlaži kožo, ampak pusti res en tak dober filing na koži, hranljiv morda  :
_M_ Wrote:Kupla sem tonik Cera di Cupra v DMju za dobrih 700 sit 
in je v primerjavi z Mercatorjevim dosti boljši, čeprav tudi oni ni slab.
Tale Cera je precej bolj "bogat",
ni sam to, da ti osveži in navlaži kožo, ampak pusti res en tak dober filing na koži, hranljiv morda :
A ne da je superski. Jaz ga uporabljam ze kako leto in sem ful zadovoljna.
Prej pa sem tonike menjavala po tekočem traku
Threads: 5
jaz tudi uporabljam Cero že zelo dolgo, sprobala vse ostalo zdaj opa vztrajam pri tem! Poleg tega meni blazno diši,skratka ne menjam več
zdaj bom edino kupla Essential zelenega , pa bom menjavala malo,enega zjutraj,enega zvečer
Threads: 2
Meni sta najboljša cera di cupra in garnier fresh.
|