Thread

Toniki

647Replies 280775Views
Messages In This Thread
Kaj imate raje cistilni tonik in mleko ali gel za ciscenje obraza?
Find Reply
Hej,

gel in tonik za obraz. Moram pa povedat , da imam mešan tip kože, poleti celo masten sad

LP N
Find Reply
Meni za obraz najbolj ustreza gel.A ves da sem jaz tudi opazila da imam cez poletje bolj mastno kozo na obrazu.
Find Reply
Mastna koža je zaradi vročine, lojnice pospešeno delujejo ermm Če uporabljaš gel ti svetujem, da čez uporabiš tudi tonik, kajti gel pore odpre, tonik jih zapre. Zato vedno uporabimo tonik.

LP N
Find Reply
O,hvala Nadi bom upostevala tvoj nasvet.A si videla novo kolekcijo za mastno kozo od Estee Lauder?
Find Reply
Ne, moram mal na teren, obvezno smile ...sam so bile zdaj razprodaje... pa že tko ni časa.

Kja pa ti uporabljaš?

LP N
Find Reply
Jaz sem imela sedaj predvsem za suho kozo tako da morem it mal v akcijo to pogledat od Lauder.Kam pa hodis Nadi v Ljubljani nakupovat?
Find Reply
Bejbika,

če sem iskrena nimam stalnega punkta...pač ko grem, vidim in kupim...
Čeprav največkrat kupujem v Kompas Shopu na Pražakovi...prodajalke so v redu, ni gužve, na voljo imaš masovno kozmetiko in kozmetiko višjega cenovnega razreda. Če potrebujem počmoč mi jo nudijo, če ne me pustijo na miru...ni gruče promotork, ki te bombardira z vseh strani...
Dobro se počutim v trgovini smile

Kje pa ti kupuješ?

LP N
Find Reply
laugh jaz uporabljam čistilni gel, tonik in kremo...Probala sem že več izdelkov, ampak zdaj sem kar zadovoljna z lineo od Pure Zone-L oreal!
Find Reply
Obvezno je potrebo uporabljat tako čistilni gel kot mleko in tonikc......Pri tem čistilni gel očisti odmrle delce, pa tudi še kar je ostanka ličil(če imaš še ličila gor, jih je potrebno z odstranjevalcem ličil odstranit) nato dodaš mleko, ki ti odpre pore in jih lepo ščisti, na koncu pa še tonik, ki pore tonificira in zapre.

Na tržišču je kar precej dobrih izdelkov ( sama uporabljam od Oriflema za mešano kožo), globoko pa odsvetujem izdelke od Niveje, pa tudi Loreal ni ne vem kaj, predvsem reklama in prevečkrat nabite cene....

lep sončen pozdrav
Ženske se ne delijo na lepe in grde, temveč na urejene in neurejene:-))))

Helena
Find Reply
Nadi!Kupujem predvsem v Italiji drugace pa tud v Lj.Seveda kjer je ceneje laugh

Helena!Lepo si napisala vcasih jih se sama reklama. wink
Find Reply
samam imam cistilni gel, tonik in mleko.
kaj najraje uporabljam je pa gel.
Find Reply
Jaz npr. 2x na mesec uporabim mleko, saj imam zelo mastno kozo, gela ne uporabljam in bi rada izvedela kaksne so sploh njegove kvalitete. Tonik pa uporabim vsak vecer pred spanjem saj mi kozo res pomiri, sprosti ter osvezi. Jaz imam takega s kamilico.
*mucka*
Find Reply
Mucka

načeloma je za masten tip kože bolje uporabljati gel, ker kože ne masti. Mleko vsebuje veliko več maščob. Gel pri umivanju odstrani vso umazanijo, kožo osveži in odpre pore. S tonikom pa jih zapreš.

Poskusi...

Lp N
Find Reply
Kaj pa je najbolje uporabljati za mesano kozo? oops
Find Reply
ja za mešano kožo, pa je najbolje uporabljati prav proizvode za mešano kožo, ki ti suhi del lepo navlažijo, t - mastni predel pa matirajo.........

če želiš mi piši na osebno sporočilce ali pa na moj mail, kjer ti lahko točno povem na katere stvari mislim... Gre za proizvode od Oriflame, ki jih tudi sama uporabljam in resnično po par dnevih uporabe stabilizira delovanje lojnic in izsušene predele lepo neguje.....če želiš, lahko te stvari pri meni dobiš...Lp

Helena
Find Reply
mucka Wrote:Jaz npr. 2x na mesec uporabim mleko, saj imam zelo mastno kozo, gela ne uporabljam in bi rada izvedela kaksne so sploh njegove kvalitete. Tonik pa uporabim vsak vecer pred spanjem saj mi kozo res pomiri, sprosti ter osvezi. Jaz imam takega s kamilico.

Draga mucka....če tonik uporabljaš brez da bi pred tem nanesla čistilno mleko, ne narediš koži popolnoma nič sad , saj tonik ti pore tonifica in zapre, če ti predhodno ne naneseč čistilnega mleka, ki te pore odpre in OČISTI nisi naredila prav nič. sad sad ,..na zaprte, umazane pore naneseš tonik, ki ti res da prijeten občutek, ampak to je samo filing ki ga čustiš tisti trenutek ko ga naneseš na kožo, ne more pa nič delovat. ermm
Čistilni gel pa ti kožo še dodatno očisti po odstranjevalcu ličil, pobere odmrle delce kože in pripravi kožo na globinsko čiščenje....gel ti samo povrhnjico spuca.....
Svetujem ti uporabo vseh sestavin, koža na obrazu ti bo hvaležna, zdrava nega pa se ti obrestuje v starih letih:-))))) wink

Helena
Find Reply
Thanks vsem za nasvete, jest sm se bl laik v teh kozmeticnih zadevah, sele spoznavam svet kozmetike rolleyes
Helenca, saj bi uporabljala mleko, sam mam tolk mastno kozo, da jo mam pol se bol. In to ni good!
Nadi, kje se pa dobi gel. K zadnjic sm sla mal gledat po trgovincah pa nism nc pametnga ugledala cry
*mucka*
Find Reply
Po mojem mnenju so zelo dobri toniki in ostali produkti od Scheller-ja. (dm, Muller, Leclerc....)
LP, Finatina
Find Reply
Hey punce...

Sm si še tukejle mjčkn ogledala vaše odgovore pa bi mogoče nardila sm mau popraukou (ki pa nimajo veze z vašo nego, katera morm rečt je zelo pohvalna): res je da ti tonik zapre pore ampak njegova glavna naloga je, da po čiščenju (s čistilnim mlekom, gelom, čistilno peno,...) koži pomaga spet vzpostaviti praviln pH in ustvariti zaščitni kislo-mastni "plašč" (tko se mu reče). Kar pomeni, da ko ve čistite kožo s čistilnim mlekom ali gelom ubistvu začasno uničite ta plašč, ki je za kožo obrambni sistem proti bakterijam, kemikalijam,... , še posebej če čiščenje zaključite še s pljuskom trde vode (kar ne pravim, da je slabo; res je da mehka voda bolj prizanese koži ampak to finančno enostauno ni sprejemljivo). No, in tonik ta začasno uničen plašč spet vzpostavi tko kot je biu pred čiščenjem. To zdj ne pomeni d se bomo nehale umivat z vodo ampak pomeni da bomo tonik vsakič, ko bomo kožo na obrazu (ob čiščenju) zmočile z vodo, uporabile biggrin

Če pa kateri ni kej jasno, mi pa lahko napiše kšn zasebn sporočiu (sm vidla d je to tut možno) al pa me prek msnja dobi al pa prek mejla biggrin

Lepo se imejte in ostanite lepe (predvsem od znotraj) wink
Find Reply
ponovno odpiram to temo...
Katere tonike uporabljate? Jaz imam enega Avonovega, ampak je po sestavinah poden. Na prvih mestih ima "formaldehyde releasing substance". Kriza. Kaj pa ve... kateri je dober?
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Jaz imam mastno kožo in uporabljam La prairie zeleno linijo. Gel za čiščenje in dvofazni tonik. Super zadeva.
živi in pusti živeti
Find Reply
lana koliko pa stane?
Find Reply
Finatina Wrote:Po mojem mnenju so zelo dobri toniki in ostali produkti od Scheller-ja. (dm, Muller, Leclerc....)

men so še kar uredu. wink
Find Reply
lana Wrote:Jaz imam mastno kožo in uporabljam La prairie zeleno linijo. Gel za čiščenje in dvofazni tonik. Super zadeva.

Super linija, sam mal draga ermm ...ne vem sicer kolk je zdaj, ampak nazadnje, ko sem gledala je tonik stal okrog 15000 sit.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)