Thread

Gel / pena za umivanje obraza

953Replies 303687Views
Messages In This Thread
.

Ja, saj nam je. Ampak bi rade probale še to peno..... saj veš, radovednost te skos žene za probat kaj novega..... sploh, če je dobro.....

.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
ampak a ni pantene za lase? laugh
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
.

Eno je Pantene, drugo pa PENATEN.

.

-
Anonymous
Find Reply
rozica!

tist gel,k si si ga kupla...kaj piše na njem?grenivka in?
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Jaz še svojega naj gela žal nisem našla, ker mi je do zdaj vsak izsušil kožo, če si ne dam takoj tonika gor. Pa čeprav imam mešano kožo. Trenutno pa uporabljam Shellerjevega, pa od Babylove. Naročla pa sem si borovničke od Oriflame, ki jih kar hvalijo, tak da bomo videli.
Lp
Življenje je lepo.
Find Reply
Jaz se dobila pa od Afrodite peno, ki se baje uporablja samo v kozmetičnih salonih in je super. Je brez alkohola in super sčisti obraz, ne da bi pustila občutek zategovanja kože.
Find Reply
Kje se pa to dobi?
Find Reply
Men ga je prinsela sestra. Mislim pa, da ga je kupila v kozmetičnem salonu. Se lahko pozanimam
Find Reply
Mislim, da se ta pena dobi tudi v redni prodaji. Ampak mislim, da vsebuje milo. (nisem ziher).
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Sonchika, dva sta baje. Moj se imenuje Salone exclusive CAMOMILE sensitive, čostilna pena

Pa še sestavine: Aqua, Coco, Glucoside, Sodium LaurethSulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth -8 sULFATE, Sodium Oleth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Diazolidinyl Recutita, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, PEG-7, Glyceryl, Cocoate, Parfum, Bisabolol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl, Menthylpropional
Find Reply
Ja, tu je milo in verjetno kar izsuši. Ker jaz imam 2 gela - en vsebuje milo in glicerin kot vlažilec, drugi pa je brez mila in slednji veliko manj izsuši kot prvi.
Sicer gre pa za povprečno peno. (sej cena tudi ni visoka, ne?)
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Hmmm, nimam občutka, da bi kožo izsušilo. Je pa zanimivo, da je v gelu, ki je namenjeno suhi in občutljivi koži tudi milo ermm Cena je mislim, da okrog 2000 sit. Nisem pa 100%, ker sem ga dobila za darilo.
Find Reply
Malo obnavljam to temo, ker si nameravam kupiti nekaj za umivanje obraza za vsak dan.

Moja koža je suha in večkrat občutljiva, a mi sploh priporočate tak način čiščenja obraza - z vodo in gelom/peno?

In kaj je zdaj s tisto Babylove/dream, a se to zdej dobi v trgovinah ali ne?
Da nam v sredo v Mullerju in DM kot slepa kura.. wink
Find Reply
Babylove/dream se ne dobi več. Kupi Saubar peno, ki je isto od DMja. Samo ima precej čigumijast vonj.
Potem ti pa preostane še Scheller mineralni gel.
Find Reply
_M_ Wrote:Malo obnavljam to temo, ker si nameravam kupiti nekaj za umivanje obraza za vsak dan.

Moja koža je suha in večkrat občutljiva, a mi sploh priporočate tak način čiščenja obraza - z vodo in gelom/peno?

meni je fajni gel penaten za roke in obraz, flaška s pumpico, 250 ml, malo čez 700 sit (mueller), lahko si pa omisliš tudi cenejšo varianto kopf bis fuss gel od beauty baby (nadomestil baby dream, muellerjeva znamka) za 590 sit za flaško s pumpico 500 ml. samo ne vem, če je to za občutljivo kožo primerno ... saubaer pena iz dmja meni pošastno smrdi in sem jo nehala uporabljat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Je kera mela ze tale gel za ciscenje obraza?
[Image: products\2973949.jpg]

Sm iskala na netu pa nism nasla sestavin.. Glih sm si kupla tole kremo pa mi je ful vsec, gela mi bo pa tut v kratkem zmanjkalo pa ne vem a si naj kupim se enkrat Schellerjevega mineralnega al bi tega, ko tk fajn disi. smile
Reply
Jaz ga nisem imela, tudi sestavin ne poznam ... sem pa slišala, da gre za nežno in fajn zadevo.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Mmmm men tud deluje ta gel ful fajn. A ga res ni še nobena uporabljala, da bi napisala sestavine?
Jaz tudi potrebujem nov gel in me ta resno mika (pa njegov vonj-kremico obožujem).
Find Reply
A se ga dobi v drogerijah?
Find Reply
Ja, to je iz linije Total Fresh ... isto ko kremca. Se dobi povsod, tko kot kreme.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
V DMu nism prepricana da ga majo...drugje pa najbrz. Js sm ga v milerju gledla.
Reply
jenna, kako se obnese l'occitanov medeni gel za čiščenje obraza? meni bo namreč kmalu zmanjkalo penatena in se mi zdi nesmiselno kupovat novega, dokler mam reklamne flaške omenjenega gelčka.

vnaprej hvala za nedvomno umni odgovor! 8)
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
.

Odlično se obnese! Zelo solidno popuca mejkap, kože ne izsuši, pa dolgo ostane medeni vonj na obrazu. Nobenih neprijetnih reakcij ali česa takega. Meni je v glavnem super. Mi ga je škoda ponucat za telo, ker bi mi ga hitro zmanjkalo, tako pa ga bom za obraz mela kar lep čas, ker je dovolj že minimalna količina - pa lepo med rokami speniš in na obraz.

Sem umno govorila, howgh!

.

-
Anonymous
Find Reply
Jenna Wrote:Sem umno govorila, howgh!

[Image: h040.gif]

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
.

[Image: g005.gif]

.