Threads: 95
04-25-2005, 06:08 PM
(This post was last modified: 01-28-2012, 02:58 PM by Fluffy The Stud Eater.)
Živjo
kater gel ali peno mi priporočate za umivanje obraza? Imam mešan tip kože?
Tak, da mi ne izsuši preveč kože...
Hvala
Threads: 57
Nadi jaz imam babydream peno kupljeno v Mullerju,priporocam!
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...
Threads: 95
meni cisto nic,cene probas pa lahko tud babylove od Dm sam meni lepsi disi babydream.
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...
Threads: 78
bebe young care od johnsona mi je bil fajn, zdej mam pa od l'occitane z olivno vodo. nimam občutka, da bi mi katerikoli od teh dveh izsušil kožo.
Threads: 1,143
Marjetka Wrote:Nadi jaz imam babydream peno kupljeno v Mullerju,priporocam! Ja pa kje to imajo? Kako izgleda? Jaz sem bla danes v Mullerju (res bolj površno ga preletela, ker sem imela sitnega fanta zraven  ) in iskala prav to in nikjer našla... Nekje poleg plenic najbrž...  U, nemara je spodaj?
Drugače pa sem si danes kupila od Sheller gel za umivanje s kompleksom alg in mineralov iz morskih alg. Kao za občutljivo kožo. Poznam nekaj punc, ki ga ne morejo prehvalit, tako da tudi sama moram probat.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 352
Nikita007 Wrote:Marjetka Wrote:Nadi jaz imam babydream peno kupljeno v Mullerju,priporocam! Ja pa kje to imajo? Kako izgleda? Jaz sem bla danes v Mullerju (res bolj površno ga preletela, ker sem imela sitnega fanta zraven ) in iskala prav to in nikjer našla... Nekje poleg plenic najbrž... U, nemara je spodaj?
Drugače pa sem si danes kupila od Sheller gel za umivanje s kompleksom alg in mineralov iz morskih alg. Kao za občutljivo kožo. Poznam nekaj punc, ki ga ne morejo prehvalit, tako da tudi sama moram probat.
No,jz mam tud od Scheller gel za obraz sam mam ta drugo varjanto-VLAŽILNI ČISTILNI GEL IZ KUTINE IN ALOE VERO,ZA KOŽO,KI JI PRIMANJKUJE VLAGE.
Sm pa mela dgač jz prej skoz tega k si ga je Nikita kupla,in je čist d best,tko kot ta k ga mam zdj-sam sm si tega kupla čez zimo (zarad vlage)
Oba sta dobra!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 12
Jaz uporabljam NIVEA, za mastno kožo. Ima še ena taka drobna zrnca in mi prav fajn očiti kožo in odmrle delce povrhnjice. Uporabljam ga kar ko se tuširam. Po njem imam lepo gladko kožo in tudi manj ogrcev.
Threads: 17
Jaz ze ful casa uporabljam Nivea Young in je ne zamenjam za nic na svetu. Je ful nezna ,ne izsusi koze(mam mesano kozo)-res sem zadovoljna pa se draga ni.
LP,Pika
Threads: 3
tinca Wrote:Jaz uporabljam NIVEA, za mastno kožo. Ima še ena taka drobna zrnca in mi prav fajn očiti kožo in odmrle delce povrhnjice. Uporabljam ga kar ko se tuširam. Po njem imam lepo gladko kožo in tudi manj ogrcev. Tud jst mam tega!  Je kr dobr, samo si bom hmal kupla od Collistar, sam da mi tega zmanka - sm se odločla da bom začela mal dražje stvari kupovat, kr bo mal poletje pa ne mislm pudra nost in hočm da mi vsi mozoljčki zginejo
Threads: 12
Jaz ne mislim nič menjat, ker z mozolji nimam problemov. Še vedno imam doma piling Nivea Young, ma mi ne paše, me peče koža po njem. Sicer pa je za mlajšo kožo - do 19 let, jaz pa jih imam krepko več.
js sm mela nivea young kolekcijo, ko je vn prišla, pa je blo neki časa v redu, potem sm pa mozole dobila pa sem nehala to uporabljat.
Threads: 0
ja kok pa pride prbližn ta nivea young  : a to v dm nabavte
Threads: 106
Tam okoli jurja. Odvisno kaj kupuješ, ker je cela kolekcija.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
iskala sem gel za umivanje obraza od babylove (v dm) in babydream (v muellerju) in ga nisem našla. : mogoče ga sam ni na zalogi, ker police sem orng prebrskala .... sicer pa moj favorit ostaja bebe young care, tko, da bo verjetno ta naslednji. l'occitane pa lahko še mal počaka.
[quote=Špela] iskala sem gel za umivanje obraza od babylove (v dm) in babydream (v muellerju) in ga nisem našla. : mogoče ga sam ni na zalogi, ker police sem orng prebrskala ....
Skratka... da bi bil gel prav za obraz... tega mislim da ni. Je pa obstajala ena penca za umivanje kao obraza (no, vsaj od punc sem slišala, da je so si umivale predvsem obraz z njim... zdaj, če je prav bil namenjen samo kao za obraz, ne bi vedla) od Babydream (je baje boljši od Babylove), ampak ga baje že lep čas nikjer nimajo. Jaz sem si kupila Babydream gel za umivanje od glave do pet :=) in bi naj bi takorekoč identičen tej penci. Zaenkrat nimam pripomb. Deluje nežno, nima pretirano močnega vonja in to je to. Aja, pa po ugodni ceni je trenutno v Mullerju. 500ml, na pumpico.
- Anonymous
Babylove je pena. Sigurno se dobil v DM. Mogoče je samo niso imeli na zalogi. Povprašaj trgovko.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
hvala obema ... bom še mal brskala. drugače me pa ponovno mami pena/gel za obraz od bebe young care (johnson's), verjetno bo kar to padlo, ker ne stane dost (gel mal pod 900, pena mal čez jurja). pa enga od nivee sm vidla, v plavi pakungi, bom še mal prečekirala.
Johnson pena je tudi odlična. Ne boš v temo brcnila. Je pa Babylove še malo cenejša (500 SIT).
sonchika Wrote:Babylove je pena. Sigurno se dobil v DM. Mogoče je samo niso imeli na zalogi. Povprašaj trgovko. Ja, saj je Babydream tudi. Samo trgovka pojma ni imela.... vem pa, da obstaja, a je že lep čas ni nikjer za dobit. Gel mi je pa celo boljši.
- Anonymous
Nikita seveda obstaja sem jo imela tudi jaz,v soboto ko sem iskala,da si bom novo kupila sem vzela isto kot ti Gel, pa je prima!
Ma ja, vem... sem tudi pri eni kolegici videla. Ampak na živce mi gre, ko vprašaš trgovko in potem te debilno gleda, kaj ti je. Sramota, da ona prvič za to sliši. Ja, gel je prima...
- Anonymous
Threads: 0
jz mam tud mešan tip kože in uporablam od baleje gel za umivanje ma not ena taka zrnca  in je dobr gel ne predstavlam si življenja brez njega
Threads: 8
Hej!!!!
Men je bil Babylove tud fajn.Mislim mozoljčkov se nisme znebila sam sem pa mela mehko kožo in mi ni čisto nič škodoval. Se mi zdi da otroške pene za umivanje in podobno bolj pomagajo kot kakšni izdelki namenjeni določenemu tipu kože, odstranjevanju mozoljev....ker pa Babylove in Babydream že dolgo nimajo na zalogi...vsaj v mb ne sem pa zdaj morala kupit nekaj drugega. Nekaj časa sem mela Bebe Young Care od Johnsonsa pa mi ni bil preveč všeč, zdaj pa sem si od Schellerja nabavla pa upam da bo kaj pomagalo.
Se katera pozna kako nežno peno za obraz razen teh kaj sem jih naštela??
Hvala za odgovore!!!!
Jaz pa si zadnje čase obraz umijem (po tem, ko si mejkap spucam z babydream gelom) še z mandljevim oljem od L'occitane. In potem se še lep čas voham... kožo imam pa ful mehko.
- Anonymous
|