Threads: 47
.. Še vedno se išče nahrbtnik iz rebrastega žameta, enobarven.. lahko tudi s kakimi rožicami
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Threads: 0
js tud iščm ruzak, pa bom šla dons tud mal po knjigarnah pa tko...
Threads: 47
jst povsod kjer sm bla, nič niso meli. No, v šparu  sem vidla enga žametnega, sam je čez pol rukzaka neka miš prilepljena(al je bil medved, nimam pojma kaj je to za en vrag bil  ), pa še tak čudn oglat je. Iščemo daalje
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
kristy, na žalost ni blo nč....majo bundice, majo zimske pulovarčke, kratke majčke, puloverčke pa same neki obične....nč tazga k bi ti hotla....sicer smn res sam pr nike-u gledala....
Threads: 20
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Threads: 1
mene pa zanima kje se kupi ksne lepe piercinge za v popek... sem pogledala tam v btc-ju kjer so te trgovince z nakitom,... nevem če sm jst malo čudna al zadnje čase sploh ni nobenih pametnih uhanov  če ve ksna kje se da kupit ksne lepe piercinge
Threads: 79
Povsod kjer pirsajo (exit,...), lohk tud naročiš npr., al pa na kkšnih stojncah, ...
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Threads: 79
Mene pa zanima kje bi meli kakšne jope? Npr., da majo pikice al pa, da so črtaste. Zdaj sm v H&M neki podobnga vidla (sivo jopo s črnimi pikami, pa nism kupila  ). Me zanima, če majo še kje?
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Threads: 597
pika*poka Wrote:mene pa zanima kje se kupi ksne lepe piercinge za v popek... sem pogledala tam v btc-ju kjer so te trgovince z nakitom,... nevem če sm jst malo čudna al zadnje čase sploh ni nobenih pametnih uhanov če ve ksna kje se da kupit ksne lepe piercinge 
V stari Lj. je ena zakotna  trgovinica s tem (se pri najboljši volji ne spomnim imena  ). Meni so tam najlepši uhančki, + na stojnicah.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 65
Mene pa še zmer zanima kje je tisti novi šoping center v Celovcu noo (sej ste se pogvoarjale o tem...tell me someone)...
+ kje bi dobila kakšne dobre puloverje (siva,rjava,olivno zelena,bež)...Lepi elegantni modeli.
"If it's meant to be, it will find a way."
Minnie Wrote:Mene pa še zmer zanima kje je tisti novi šoping center v Celovcu noo (sej ste se pogvoarjale o tem...tell me someone)...
+ kje bi dobila kakšne dobre puloverje (siva,rjava,olivno zelena,bež)...Lepi elegantni modeli.
Ko se pelješ po glavni cesti v Celovcu, zaviješ, kjer je tabla prav za center. Potem je pa že kmalu ta stavba, itak vidiš tablo.
Puloverje imajo pa lepe v Zari. Ful različnih modelov in barv. 8)
[i]― V. Van Gogh[/i]
hm,okej,čak a je to kje v bližini zmajevega trga,pa tak okrog C&A H&M? To je center?...Bi se raje po tem orientirala... 
Uf,tenx za zaro,pogledam ob priliki (je v tem centru tudi zara?Da se mi ne bo treba po nepotrebnem v Lj vozit;Celovec je bližji)...
Če greš v H&M, zaviješ noter že prej. To je pa čisto na koncu te glavne ceste, prav kjer je oznaka center. Ampak mislim, da je blizu.
Je pa tudi Zara tam, ja.
[i]― V. Van Gogh[/i]
wau,zakon...ej tenks 
Kako se imenjuje center?
hvala že vnaprej
City Arkaden Center.
Ni za kaj!
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 22
evo, tole sm jst gledala v outletu v btcju samo mislm da ni žamet, je pa ena podobno rebrasta zadeva...
ne vem no, če se ti da pejt pogledat
(aja pa u živo je tole dost temnejš k na tej fotki- taprva je skor črna, druga je pa velik temnejša rjava  )
opažena žametna torba z en mal črnga jeansa umes....u bistvu ruzak v mladinski knjigi pri nami....
Threads: 1
Torej je mogoče tudi takšna torba v Mladinski knjigi v MB?
Threads: 33
Kje bi kupila tako zapestnico, ali podobno, kot jo ima punca na desni.????
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Kolkor jst vidim so to kožice :scratch:
V Sarajevu sem jih vidla, ja
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 36
H&M, moški oddelek. Jih imajo v črni in rjavi barvi.
Threads: 33
Anina, hvala. H&M hir aj kom
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Iva Wrote:Torej je mogoče tudi takšna torba v Mladinski knjigi v MB?
pa možno...ta je bla iz črnga rebrastga žameta, pa z enmal temnim jeansom umes...men bla ušeč no, čeprow sm si pol eno drugo kupla....
Threads: 8
Jaz pa iščem seksi sandale, spredaj zaprte (prstki skriti), živo rdeče barve. Je katera kje videla?
Vsakemu dnevu je treba dati priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Threads: 199
Kak so sandali lahko spredaj zaprti ? ... misliš salonarje al špičake ?
Viens, reste ici!
|