Thread

Kje se kupi?

4437Replies 636631Views
Messages In This Thread
Torej ena splošna tema, v kateri lahko sprašujete, kje se kupi kaki kos oblačila, obutve itd ..

No, mene zanima, kje v MB.ju bi dobila superge ADIO ?

[Image: 2198922-AA_250.jpg]

V bistvu bi si jih lahko preko neta naročla ampak je problem, da majo največjo št 39 to pa mislim, da mi bo premalo. sad

Hvala za pomoč !
Viens, reste ici!
Find Reply
uauu keri hudi šuhi, am a lohk sam uprašam na keri strani(na netu) so? biggrin ker so mi res ful dobri biggrin biggrin
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!
Find Reply
http://www.superge.si/html/svn/2198922-AA.shtml

Šla bom v Thomas Sport pa jih probala ampak zelo dvomim, da mi bo 39 prav. cry
Viens, reste ici!
Find Reply
hvala smile

probaj mogoče ti bo pa prou wink wink js bom šla tut pugledat biggrin biggrin
Find Reply
Mene pa zanima, kje se kupijo All Starke, visoke, za manj kot 10 jurjev?
Vcasih so se kje prodajali lanske barve za pol cene, zdaj pa niti tega ne najdem vec. Nujno! Sploh ne znam vec v cem drugem hodit smile
Reply
Sport 2000 je mel neko znižanje all stark, idi prečekirat če še imajo... Pa v Celju sem videla, da imajo tudi one čist črne(k je še guma črna wink ).
[Image: 36_22_20.gif]

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si
Find Reply
mene pa zanima kje bi lahko dubla tako torbo kokr sta te dve spodi al pa takšno kokr so ble une pink bag (tak model, in velikost torbe)?? ker sm preletala ceu centr lj.in nism našla nč... ermm ermm

[Image: 09538836286.jpg]

[Image: 16350211836287.jpg]
Find Reply
js mam podobno torbico kt tvoja prva, tinchyka....s tem de je pucca gor(lustkana punchka smile ) pa sm jo u italiji, u gorici kupla...majo ful tega od HK pa playboya, pucce....pa poceni tudi.... wink učasso mel pa kj tazga tud na lublanski taglavni tržnici, zdej pa n vem, k že kr neki časa nism bla tm....
Find Reply
aha, ja sj js razmišlala da bi se kr u italijo odpraula sam bo mal teži mami prepričat biggrin drgač pa šla sm gledat tud na tržnico pa ni nč.. ermm ermm drgač pa mi je useen kaj je gor, rabm sam tak model sam pač da bo lep biggrin

evo tako torbo mam js duma, sam rabla bi malenkost večjo...
[Image: s5020038836410.jpg]
Find Reply
hmmmm, ka pa kašn accesories al pa kej tazga....emmm če ne bom šla pa js najbrž kmal u italijo....bom mal prečekirala...moja frendica gre pa še prej....pa ji bom rekla nj mal pogleda če majo kej pametnga....pa še tko je, de te torbice so u gorici fulll pocen....k pr nas sm jih tko tud že gledala od 7-10k....tm sm dala pa dva jurčka....pa še velka je&lepa....
Find Reply
oky hvala devilka biggrin biggrin no pol mi pa napiši če boš našla kj pametnga magar na ZS wink js bom šla še mal pogledat po btcju, pa city parku pa u tale accesories biggrin biggrin
Find Reply
Js bi pa mele ene baggy hlače.. Kšni nasveti glede trgovin?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Find Reply
BTC - hala A - Hip Hop Shop ?

Roxy ?

Quiksilver ? smile
Viens, reste ici!
Find Reply
no rols wink
Find Reply
Bom probala, hvala obema! biggrin
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Find Reply
baggy hlače? oops oops
Find Reply
Ja, take bolj ohlapne. Skejtarske. biggrin Right ?
Viens, reste ici!
Find Reply
jap..pa hip-hoparji jih majo velikrat...am anna dons sm probala une šuhe k si prlimala fotko na prvi strani pa mi je 39 prou tko da si bom kr prek neta naručila ful so mi fajn biggrin biggrin
Find Reply
Coco* Wrote:[Image: image1l.jpg]

zanima me kje lahko dobim tole ali karkoli s temle motivom? hvala hvala biggrin
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Find Reply
ebay? rolleyes wink
I am falling between dreams and reality
Find Reply
*tinchy_ka* Wrote:jap..pa hip-hoparji jih majo velikrat...am anna dons sm probala une šuhe k si prlimala fotko na prvi strani pa mi je 39 prou tko da si bom kr prek neta naručila ful so mi fajn  biggrin  biggrin

Kiii siii jiiih prrrooobala ???

Kako številko nosiš drugače ?
Viens, reste ici!
Find Reply
madness al pa one way

zmotila sm se. to j bil mišlen odggovor na kjedobit baggyje oops
Find Reply
redkvica Wrote:
Coco* Wrote:[Image: image1l.jpg]

zanima me kje lahko dobim tole ali karkoli s temle motivom? hvala hvala biggrin
Men se zdi da so pred časom imeli takšen oz. podoben motiv v Women` secret wink .
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Find Reply
http://www.asos.com/Paul-Frank-Julius-3-Pa...=75738&cid=1474
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Anaa Wrote:
*tinchy_ka* Wrote:jap..pa hip-hoparji jih majo velikrat...am anna dons sm probala une šuhe k si prlimala fotko na prvi strani pa mi je 39 prou tko da si bom kr prek neta naručila ful so mi fajn biggrin biggrin

Kiii siii jiiih prrrooobala ???

Kako številko nosiš drugače ?

ana klikni me na msn-ju pa jih lahk prek ebaya narocis!ti bom jaz pomgala wink (ce zelis)
I am falling between dreams and reality
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)