Threads: 130
Hugo Boss - Femme: osladen
Givenchy - Amarige: nek čuden "privonj" ima
Chopard - Moment: oooo, ful dober!
Issey Miyake - nek v roza pakungi: super vonj, me wants!!
Givenchy - Irresistible: dober
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Threads: 90
Givenchy Irresistable je tud men dans ostal v nosu, haha...
Sem jih pošnofala kakšnih 10 in sm bla na konc čist zmedena, se raje nisem odločila za nobenga, ker mi takrat nobeden ni pretirano izstopal.
Sm pa sfehtala en mali testerček od Miss Cherie od Diorja,
všeč mi je bil kolikor toliko še D&G The one, drgač pa bolj kriza, res...
Threads: 597
03-08-2007, 03:40 PM
(This post was last modified: 03-08-2007, 03:48 PM by Jinadaze.)
Sm pa sfehtala en mali testerček od Miss Cherie od Diorja.
Kje?
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 90
V Müllerju, mi ga je natočila v malo flaškico.
Sedaj sem že čist navdušena, ker mi je čez cel dan ful lepo dišal, verjetno ga bom kupila.
Threads: 597
Fouš.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
03-08-2007, 09:14 PM
(This post was last modified: 04-11-2007, 05:08 PM by DiLeMa.)
A tud to se da? Ne nooo, grem pa tud jst probat  .
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,
Threads: 4
03-28-2007, 04:04 PM
(This post was last modified: 03-29-2007, 09:25 AM by DiLeMa.)
indiana jones (pa je kr  )
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!
Threads: 26
Gaultier - Gaultier2
Sem kupla tocenega v refanu in mi je nenormalno disal, tk da sm sla pol v milerja vohat, ce sta identicna. In na prvi voh nista, potem ko pa parfum razvije vonj, je pa res isto. Kr dobri, tile refanovi parfumi.. (4€ in malo za 15ml s flasko vred)
Parfum je pa res super.
Probala sem pa se Chanel - Coco Mademoiselle, ke rmi ga bratova zena skoz opeva, sam pa ne disi tk fejst. Malo je presladek.
Threads: 18
Kenzo - flower oriental: najprej k sm ga prvič povohala mi sploh ni bil kul. Čez par minutk mi je pa začel prov prijetno po daljnem vzhodu pa začimbah dišat  kr dopade se mi, sam ne do takšne mere, de bi ga kupla
Valentino - Rock'n'Rose: no ta mi pa kr diši, kolkr sm ga na hitr povohala, sam tud ta ne do te mere, de bi ga kupla, ker se mi vonj ne zdi nč spešl...vrjetn bo nasledn mesc kr givenchy Very irresistible padu (:
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Threads: 65
Bratrancu sem šnjofala po omarah in našla Euphorio Men.
Ful lep moški vonj. Če bi bla moški, bi ga 100% imela. Tak divji arrrr
Btw, poglejte tega fantiča ki ga reklamira, hohoho
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 235
s fantom sva pred dnevi preizkušala parfumček Hugo Boss za katerega dela reklamo Jonathan Rhys Meyers. Zelo lep vonj in zgleda, da je tud dost obstojen, ker se je na roki vohal še lep čas. Kandidat za darilo.
Threads: 750
04-10-2007, 03:09 PM
(This post was last modified: 04-10-2007, 03:10 PM by DiLeMa.)
Danes sem mal povohala Kenzo Summer in mi zelo lepo diši ... mmmmm, tak sveži vonj, ne preveč vpadljiv, ampak nežno poživljajoč - a to dvoje sploh paše skupaj?  Samo cena me malo bode, 75ml flaška stane 70€.
Pa vonjala sem še enega MEXX, tudi ful zanimiv vonj, se mi je zelo vtisnil v spomin - pa še cenovno je dosti ugodnejši od tistega zgoraj, ker nism glih v feelingu dat 70€ za parfum ... čeprav mela bi ga pa.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 79
Končno sem tud jst povohala hugo boss - femme (prej ga nikol nism našla na polici) in mi je ful ogaben. Ful po rožah diši, res eden najslabših hugotovih parfumov. Sploh ne vem za kdaj bi ga uporabljala, čist je neprimeren res, ne hvala.
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Miss Dior Cherrie - dober  Embalaža tudi super!
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,
Threads: 750
04-13-2007, 11:01 AM
(This post was last modified: 04-13-2007, 11:05 AM by DiLeMa.)
CK Electric sem zadnjič tudi pošnofala. Je zelo v redu vonj, sicer ne zame, ker mi je vseeno preveč svež in citrusen. Je pa vsekakor primeren (za moje pojme) samo za poletje, ker je res zelo svež. Je tudi presenetljivo, da kljub temu, da moj nos zazna v tem parfumu ogromno limone (česar načeloma ne maram), zadeva ne deluje cheap ali wc-račkasto, ampak dodelano in nemoteče.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 354
Eden od Britni, nevem točnega imena. V Mullerju je bil na polici kjer so novosti. OgAbNo!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 78
L'Occitanovo prihajajočo novost, toaletno vodico Češnjev Cvet - ljubezen na prv voh: sveže in lahkotno, rahlo sladko. moja bo! nadejam se tudi ugodne cene - upam, da ne bo odstopala od cen ostalih toaletnih vodic. edino embalaža mi ni ravno prisrčna .... no, važna je vsebina!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 1,143
Špela,
a ima morda kakšen pridih "amarene" (saj veš, kaj mislim) slučajno?
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Jenna Wrote:Špela,
a ima morda kakšen pridih "amarene" (saj veš, kaj mislim) slučajno? 
njet. ni zdej uno, da diši težko, prou po nekem blazno zrelem sadju - taka je kot vse njihove toaletke (no, z izjemo vanilije, ki je men oreng težka) - friška in frfotajoča.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Kot sveži vonj si pa težko predstavljam... sem mislila, da bo bolj sladek. Ja nič, treba bo iti probat! ![[Image: a090.gif]](http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a090.gif) A je bolj svež kot Pomaranča?
- Anonymous
Jenna Wrote:A je bolj svež kot Pomaranča?
nimam pojma, sem antitalent za primerjanje parfumov. pojdi ga prevohat, boš najbolje vedela.
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Ok no.
- Anonymous
Threads: 26
vohljam Lancome Hypnose, mamin nov parfum, počasi mi postaja všeč, tak pudrast vonj, malo po vaniliji
Threads: 109
Včeraj pošnofala Bvlgarijevega Voile de Jasmin - glede na to, da sem nora na jasmin, sem bila sigurna da mi bo dišal. No, ravno nasprotno - smrdi k satan. Men se zdi, da neke vrnice zravn voham in nič jasmina.
Jil Sanders - Sun: noro dober, mogoče malo močan, ampak še zmeraj super (mogoče bo kdaj moj).
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
|