Thread

Toniki

647Replies 280779Views
Messages In This Thread
Sej nista identična. Imata različne AOK. smile
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
.

Aja, okej. Tnx.

.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jaz sem imela tonik od Loreala pa mi ni bil glih fajn, pomoje je vseboval alkohol. Zdej imam Vichy 3v1 in je zaenkrat the best.
Find Reply
Ja, Vichy je super, če misliva isto stvar - na pogled kot voda, brezbarven, v ta veliki flaški, a ne?

Jest pa ravno razmišljam, da bi si enga od Artistry nabavila..
Find Reply
_M_ Wrote:Ja, Vichy je super, če misliva isto stvar - na pogled kot voda, brezbarven, v ta veliki flaški, a ne?

Jest pa ravno razmišljam, da bi si enga od Artistry nabavila..

Ne ne. Reče se ji Purete termale 3v1 - vsebuje mleko, tonik in čistilo za okoli oči.
Ta tester sem jaz dobila (vsak mesec skoraj mi kaj pošljejo. Ful so prijazni).
In mi je všeč. Čeprav kupila ga pa ne bom, ker je precej drag za moj žep...
Find Reply
.

Jaz imam tudi tega in je fantastičen. Sem se pa podučila, da si ga je pa boljše spirati, ker gre v bistvu za eno mešanico, ki je tudi čistilna (čistilno mleko) in te reči je pač dobro sprati in jaz to od zdaj naprej spiram (prej sicer nisem). Torej - dobrodošlo SPIRANJE! biggrin
Je pa od Vichy-ja super tudi oni roza, za suho in občutljivo kožo - tisto je pa samo tonik in ga kakopak ni potrebno spirati.

.

-
Anonymous
Find Reply
Ja, Purete Thermal, sam kokr se jst spomnim, je to čist prozorna tekočina, kot voda? V 300ml embalaži, stane okol 2400sit..
Sem imela tud jst ene dvakrat, pa nevem zakaj sem potem nehala kupovat. ermm
Find Reply
.

Ja, je več teh tonikov. V bistvu ta, ki ga jaz imam v mislih, je sicer tudi prozoren, ampak pakunga je pa roza. Prej je bil taki bolj kremen, zdaj je pa čist tekoč. To je ta:
[Image: wasserzeichen1zm.jpg]

Ti vem, katerega misliš, sem imela en tester, mislim, da je tisti za normalno kožo, je pa v ta isti pakungi, kot ta zgoraj, ampak pakunga je tudi prozorna.

.

-
Anonymous
Find Reply
O, pa jaz sem za pretepst. Verja, namesto citiraj sem pritisnila spremeni in sem uničila tvoje sporočilo. Se pardoniram. oops
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Evo, jaz sem pa imela tole, je nek pomirjujoči 3 v 1 za občutljivo in razdraženo kožo in je bilo res super, čist blag je in vse fajn očisti z obraza:

[Image: vichy9vg.th.jpg]
Find Reply
Verja Wrote:Ta tester sem jaz dobila (vsak mesec skoraj mi kaj pošljejo. Ful so prijazni).
In mi je všeč. Čeprav kupila ga pa ne bom, ker je precej drag za moj žep...

Verja, od kje ti pošiljajo testerje Vichy?? blink

Sicer jih jaz vedno brez problema dobim v lekarni, vendar za kakšen tonik ali podobno še nikoli, le kreme in gel za tuširanje pa Lipidiose 1 in 2.
Find Reply
Zakaj to ni pod Nega obraza?
Find Reply
M, pojdi na stran vichy.si, pa se prijavi in ti bodo pošiljali testerje.
Find Reply
sonchika Wrote:M, pojdi na stran vichy.si, pa se prijavi in ti bodo pošiljali testerje.
Jaz sem tudi prijavljena, ampak mi ne pošiljajo nobenih testerjev. blink
Zgolj občasno kakšno sporočilo na mejl.

-
Anonymous
Find Reply
sonchika Wrote:M, pojdi na stran vichy.si, pa se prijavi in ti bodo pošiljali testerje.

Ja točno to...
Find Reply
Jenna Wrote:
Jaz sem tudi prijavljena, ampak mi ne pošiljajo nobenih testerjev. blink
Zgolj občasno kakšno sporočilo na mejl.
Jaz grem vedno na tisto stran z nagradnimi igrami, ki jih reklamirajo in mi zato pošiljajo testerje. Za vsako novo leto, za rojstni dan, pa še za kaj. smile
Find Reply
No, tud jaz sem se prijavila in sodelovala v eni nagradni igri, zdej bomo pa videli, če bo kaj kruha iz te moke
Find Reply
Tud jaz sem dobila zdej za rojstni dan kremico od Vichy-ja wink

Drugače pa če govorimo že o tonikih:meni je najboljši Cera di cupra,potem pa šele Garnierjevi toniki...
Find Reply
Tudi od Max factorja mi pošiljajo vzorcke, ampak to šele ene par mesecev.
Find Reply
Verja Wrote:Tudi od Max factorja mi pošiljajo vzorcke, ampak to šele ene par mesecev.

Kaj si pa naredila, da ti pošiljajo?
Find Reply
pika Wrote:
Verja Wrote:Tudi od Max factorja mi pošiljajo vzorcke, ampak to šele ene par mesecev.

Kaj si pa naredila, da ti pošiljajo?
včlaniš se v max factor fun club wink
La vita senza house musica non e vita

[Image: 021012d2ek_thumb.gif]
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Find Reply
punce, držite se teme, če ne bo sonchika huda! biggrin
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Kakšne so pa vaše izkušnje z Garnier Essentials zelenim?
Kakšni koži je namenjen...
Stranski učinnki...
Mnenja, izkušnje?
Nameravam si ga namreč kupiti. tongue
Memento mori.
Find Reply
Meni je super. Lepo navlaži in napne kožo, sestavine so res super, tonik se lepo vpije, naredi ful prijeten filing na koži ... torej same pohvale.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
To je moj najljubši tonik. smile
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)