11-01-2004, 11:05 AM
ni za kej
|
Messages In This Thread
|
11-01-2004, 11:05 AM
ni za kej
11-02-2004, 08:39 PM
Uau, jagoda , svetovna (!!!!) "globinska" razlaga! Čestitam!
I wanna run
I want to hide I wanna tear down the walls That hold me inside I wanna reach out And touch the flame Where the streets have no name
11-02-2004, 08:52 PM
Aja, tu je naslov ene strani: http://metalsi.kom.org/mala_satanistka.html
To je zgodba o eni psiho osebi, ki je hrčku odgriznila glavo,.... ![]() je kar dolga, ampak jo je vredno prebrat!
I wanna run
I want to hide I wanna tear down the walls That hold me inside I wanna reach out And touch the flame Where the streets have no name
11-03-2004, 02:07 PM
groooooooooooooozaaaaa :pale:
11-03-2004, 04:14 PM
Storm Wrote:Aja, tu je naslov ene strani: http://metalsi.kom.org/mala_satanistka.html Ej, groza da majo tut 12-letnice tko psihično uničen life!!! Sploh ne morem razumet.... Jst vem, da se ne bom nikol spuščala v take stvari, pod nobenim pogojem!! :pale: :pale: :pale: :pale:
11-05-2004, 03:07 PM
Kar se še zadeva duhov in ne magije imam še eno zgodbo-kolk resnična je pa nimam pojma...
Namreč meni je teta pripovedovala o neki njeni sosedi kaj se je zgodilo-pa lepo po vrsti: dve nekolko bolj stare žene so bile ful prijateljice-in sosede...neko noč je ena žena slišala, da nekdo trka na okno-vstala je in šla pogledati kdo bi to bil in videla njeno sosedo, dobro prijateljico. Vprašala jo je, kaj je narobe, da je tko bleda in prestrašena, in da sredi noči trka na njeno okno...soseda ji baje ni odgovorila drugega, kot to, da ji je neprestano ponavljala "pojdi z mano"....in čez nekaj časa odšla. Naslednje jutro je žena izvedela, da je njena soseda, prejšnji večer umrla ![]() Baje se je to res zgodilo in so ful o tem govorili-že pred kakimi 20-imi leti :pale:
11-05-2004, 04:45 PM
Gulp,...
I wanna run
11-24-2006, 06:20 PM
cao..mene pa zanima če je kdo že klicaw kdaj duhove...pa po kaksni metodi?
[b]...I remember when I lost my mind,but it wasn’t because I didn’t know enough...I just knew too much...
11-24-2006, 08:14 PM
**toxic***, se ti ne zdi boljše pustiti 'duhove' tam kjer so?! Vsak ima rad svoj mir. Kaj imaš od tega, da bi jih 'cukala za rokav'?! Mi smo tukaj, oni pa naj bodo v miru v oni sferi. Nismo tukaj zato, da bi jih vlačili v 'naš' svet.
Ta 'klicanja' duhov so mi res mim. Sej se lahko v mislih pogovarjaš, ne rabiš zato nekih čudnih obredov... In kaj pravzaprav si predstavljaš pod besedo 'duhovi'? Že beseda sama mi je nespoštljiva.
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...
11-24-2006, 11:40 PM
Storm Wrote:Aja, tu je naslov ene strani: http://metalsi.kom.org/mala_satanistka.html ja, to je res ena grozna IZMIŠLJENA zgodba...
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
11-25-2006, 01:02 PM
OMFG, so eni brez smisla za humor.
![]() To je že par let star vic, ki kroži po netu.
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
12-03-2006, 10:09 AM
Zanimiva tema. Fascinantno, ko se trudimo vero naših staršev, dedkov in babic potisniti ven iz javnega življenja in za zaklenjene zidove, se vse bolj in bolj razširja med mladimi praznoverje, razne okultne zadeve, ezoterika, šloganje itd itd.
Malokdo pa pomisli kaj vse se skriva za tem, kakšne pasti obstajajo, kje vse lahko mlad naiven človek ''pade'' in kako težko se odpravi posledice. Vsem ki vam je dolgčas, mislite da ste se sposobne soočiti s silami ki prihajajo iz neodkritih predelov neznanega...priporočam knjigico Gabriele Amorth: Izganjalčeva pripoved. Ne gre za neko new age fič firič od kake lokalne šlogarice v stilu ''Potovanja duš, življenje po življenju itd itd'', temveč gre za nekaj deset let izkušenj enega izmed glavnih vatikanskih eksorcistov. Knjiga odstrani marsikatero tančico in lepo prikaže da življenje ni samo tisto kar lahko vidimo, tipamo, vonjamo....hkrati pa opozarja na naivnost človeka ki seže po ''prepovedanem sadežu''. Priporočam! G
01-03-2007, 10:08 AM
No...naj povem, da jaz verjamem v obstoj "duhov".
Sama sem že doživela stvari, ki so zame dovolj trden dokaz o tem. Imela sem tudi pričo, ki je istočasno videla to, kar sem jaz - tako da je možnost privida izključena. Bi pa vsem močno svetovala, da naj ne poskušajo s "klicanjem duhov", ker se kaj hitro lahko zgodi, da se neuma igrica spremeni v nekaj, kar se ne da več obvaldat. Govorim iz lastnih izkušenj.
ॐ
Be a voice, not an echo. ॐ
01-03-2007, 12:32 PM
kaj se je pa zgodil?
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
01-03-2007, 01:05 PM
dej kissykissy plis povej kaj je blo ful me zanima sm že doskrat slišala da se je pol kej groznga sgodil ko so klical duhove.......(al je to vdor v zasebnost?.).
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par. Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz. Jacques Prévert ,Sem kakršna sem
01-03-2007, 03:30 PM
Hmm vedno me je zanimalo kako se prikliče duhove..
![]() ker ko sem bla še otrok in so me fascinirale take zadeve se ni nikoli nič zgodilo.. s kolegico sve si res prizadevale da bi naju obiskal duhec ali pa duheci pa nikoli niiič..torej magic words are?
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) )))
01-03-2007, 07:43 PM
jp pr men v mlajših letih se tud nikol ni nč zgodil....res nč. eh smo bli pač mulci pa smo itk na vsakmu rojstnmu dnevu kao duhove klical. sj mejbi si bo zj kdo mislu, k vrjame v to da se nm je kj zgodil sam zaenkrt smo vse žive kolkr vem
![]() Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
01-03-2007, 10:16 PM
monni Wrote:dej kissykissy plis povej kaj je blo ful me zanima sm že doskrat slišala da se je pol kej groznga sgodil ko so klical duhove.......(al je to vdor v zasebnost?.). Ko sem bila stara kakih 9 let, sem imela eno obdobje, ko sem uživala če sem lahko ugasnila vse luči in z baterijsko svetilko hodila naokrog po stanovanju. Za Božič mi je mama naredila uslugo in ni prižgala luči. Ko sva šli iz dnevne v kuhinjo, sva tako pustili vse luči ugasnjene. Ko sva stopili v kuhinjo, je mama prižgala luč. Na njenem stolu (ki je bil obrnjen stran od mize - ne tako kot sva ga pustili) je bila neka temna senca, kot čepeč človek, ki v istem trenutku skočila iz stola kot nekakšen panter in se potegnila na meter in pol. Odbila se je od tal in izginila proti oknu. Najprej sem mislila, da sem narobe videla, ko pa sem pogledala mamo, je bila čisto bleda in šokirana. Vprašala sem jo, če je tudi ona videla, in je rekla da je. Obema so stale vse dlake pokonci. No, kasneje sem preučila še vse možnosti - če bi lahko šlo za optično prevaro ali pa če je ta senca bila kako drugače povzročena... pa sem vse drugo izključila. Od takrat verjamem, da so duhovi, oz. bitja, ki jih ne vidimo vedno, a so okoli nas. Se mi je pa od takrat zgodilo še ogromno stvari, ki si jih ne znam drugače razložiti kot da gre za paranormalne pojave. Kar ša se tiče klicanja duhov... Enkrat samkrat smo na nekem rojstnem dnevu klicali duhove po neki knjigi ki jo je prinesel prijatelj. Verjamem, da je bilo prisotne veliko avtosugestije. Ne znam pa si razlagati kozarca, ki se je zazbil (ekspoldiral) sam od sebe in prijatelja, ki mu je iz nosa začela teči kri. Eden izmed prisotnih je imel prometno nesrečo z motorjem dva dni za tem (mogoče je to tudi naključje) in prijateljica pri kateri smo bili ko smo klicali duhove je rekla, da v kleti (kjer smo bili) kar naprej pregorevajo žarnice, pokajo šipe in da nobena izmed njihovih mačk noče več spat v tistem prostoru. Jez sem prepričana, da smo nekaj priklicali in daje tista stvar še vedno tam.
ॐ
Be a voice, not an echo. ॐ
Zakaj preprosto ne spoštujete tistih stvari, ki so nedosegljive našemu ''zemeljskemu'' dojemanju. Nikomur ni všeč, da bi ga nekdo nepovabljen ''drozal'' kadar bi se mu pač zahotelo, zakaj potem nekateri ''drozate'' te t.i. ''duhove'' (ta beseda ''duhovi'' mi je tko neprimerna). Vsak ima rad svoj mir. Mislim, da bi to bilo treba spoštovat.
Vzajemno spoštovanje
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...
Cisto po nakljucju, sem med iskanjem nasel to temo in me je kar vleklo, da malo (vsaj) poskusam razjasniti stvari.
Prvo bi rad malo razsiril obzorja, predvsem tistim, ki govorijo v slogu: ah kaksni duhci neki oz. a magija, to je le se za otroke. Tistim ki, kar je petimi cuti nezaznavno, zanje ne obstaja. Takoj bom pokazal problem tega in vsakdo, ki je prej taksne pisal in se malo zamisli, bi moral malo drugace gledati na to in uvideti, ogromno pomembnost energij, ki so dosti vec, kot le neke besede duhci. Zgledalo bo off topic, vendar je bistveno, za razumevanje. Zelo ocitno in jasno je tudi otroku, da obstaja vec nivojev, ne samo fizicni. Recimo custveni nivo, s katerim od petih cuti ga cutimo ali zaznavamo? Tako je, nobenim. A se custveni nivo refleksira v fizicnega? Ne samo da se, ampak vemo da ogromno in vojne verjetno izhajajo v najvecji meri iz tega nivoja. Lahko recimo fizicno telo dobesedno unicimo prek custvenega nivoja. Glej no glej sanje so tudi vsem znane, takrat smo v astralnem nivoju. Obstaja pa tudi duhovni nivo, ki pa je vseobsegajoc in ce cesa manjka svetu je to to in ne se vecje basanje z materjalnostjo, ki nas samo odaljuje od bistva. Vsem bi moralo biti ocitno, da tu na svetu(nekje vec nekje manj) nekaj ni v redu. Sprasujemo se, zakaj so bili ljudje vcasih tako zadovolni, pa niso imeli nic. A zdaj imamo vrhunsko udobje, nismo lacni, ma prou nic nam ne manjka. Kljub temu, pa za necim hrepenimo in tako dobimo obcutek, da nam nekaj manjka in to nadomestimo fizicno , custveno,... A se vedno je isto in nismo popolni in lahko recem, da nam manjka in to zelo, pa to ni materjalno. Dandanes smo (gledano kot celota in ne posamezniki) mislim da na neverjetno nizkem duhovnem nivoju, kultura potrosnistva, materjalizem do skrajnosti. No to sem povedal, da boste lazje razumeli te nivoje, ki jih vcasih imenujejo tudi svetovi, recimo astralni svet. A v resnici so nekaksni nivoji, ki so povezani med sabo in so eni visji drugi nizji, materjalni skrajno grobi nivo, je najnizji, zato ce nekaj naredis v visjem nivoju se normalno pozna dejanje tudi na nizjem. No tako da zdaj pa magija niti ni vec tako magicna, skrivnostna ane? No kaj je magija? To niso samo neki tok skrivnostni obredi. Magija je ze navadna misel. V mentalnem nivoju ustvaris misel, nekoga pac sovrazis in si mu nekaj slabega zazelis in se niti ne zavedas, da ravnokar prakticiras CRNO magijo. Ja misli niso tako nedolzne, nene. So zgradile celoten nas svet (vse je bilo prvo v mislih). No na sreco, ima taksna misel ponavadi sibek energijski naboj, toda ga ima. No od tukaj naprej, pa lahko dodas kaksno magicno tehniko, ki ta naboj okrepi. Za primer voodoo in tako razvpita lutka: No filmi so to vse polepsali s tistimi iglami. V resnici, so v to lutko mocno projecirane misli, ki potem delujejo okrepljeno in v bistvu so te tehnike, nekaksni kerpilci mentalne energije. In bela magija, je le izvajanje na sebi(razen izjemnih primerov, kot je zdravljenje). In zadnje, kar vam priporocam, je izvajanje kaksnih tehnik na drugo osebo, pa cetudi gre za nekaj, kar mislite da je dobro. Poznate rek: Vse poti v pekel, so bile tlakovane z dobrimi nameni? Ta rek drzi kot pribito. Ne mores vedeti, kaj je za nekoga dobro. Sploh pa se nikakor ne smes mesati v voljo nekoga drugega. No lahko tudi vse to delas, vsak ima svojo svobodno voljo, ampak vse to se povrne kot bumerang in lahko z dosti vecjo mocjo (te zivljenske sole so zelo drage). Razlog zato je, da smo vsi povezani med sabo, cista resnica je pravzaprav, da smo vsi eno. Stanje enosti z univerzumom, ki si ga nemoremo niti priblizno zamisliti zdaj (posledica neverjetno razvite duhovne plati) in smo ze pri karmi: ce se bos pac udaril, te bo pac bolelo, misljeno v duhovnem smislu, ker smo pac eno. Duh, dusa... ravno prek katere smo vsi povezani. Za tiste, ki so omenjali: dokler ne vidim ne verjamem, moram reci da vas moram razocarat. Ne boste ga videli, kot ne vidite ferkvence, kateri je dusa vsekakor bolj podobna, kot pa kaksni materjalni stvari kot je recimo para. No v resnici je se dosti bolj drugacna, kompleksnejsa kot ferkvenca in predvsem dosti pomembnejsa, oziroma najpomembnejsa stvari ki obstvaja v vsem stvarstvu. No lahko vidite duso v redkih, dolocenih, niti najmajn slucajnih situacijah, ceprav se vedno ne vidite duha, ampak nekaksno energijsko sporocilo. No upam, da je moj namen uspel in sem komu razjasnil kaksno stvar. In nikoli ne bit omejeni na pet cutov, ker obstajajo stvari, ki niso niti en procent najbolj norih sanj (ene niso vidne ocem, pa to se ne pomeni da ne obstajajo). Sto let nazaj, bi se smejali, ce bi rekel, da bos lahko danes gledal, kaj se dogaja na drugem koncu sveta: tv-v zivo, da se bos lahko pogovarjal z nekom, neglede kje bosta: mobitel... No cez 100, 500 let bo, nekaj kar bi zdaj samo smeh izvabilo, a to se ne pomeni da ne obstaja, ker obstaja vse kar si lahko zamislis in svet je se na zelo nizki stopnjicki, da nebo kdo mislil, da je ze vse "videl".
10-02-2007, 06:06 PM
Jaz definitivno verjamem v duhove, ker sem že videla kar nekaj dokumentarcev na to temo (mam namreč fanta, ki zelo rad to spremlja) si pa ne želim nikakeršnega srečanja z njimi, ker bi pomojem umrla od strahu
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film...
10-02-2007, 07:05 PM
Js vidim svasta, ko sm v polzavednem stanju. Ponavadi, ko se prebujam.. eni govorijo, da so blodnje, ampak glede na intenzivnost zaznanega js tega skor ne morm verjet. Mi je pa zanimivo, da me je ponavadi strah, ceprav me v zavestnem stanju ni.. pac, se mi zdi, da cloveka ne more bit strah neznanega, ce je tisto neznano mogoce dobro. Ko se mi pa zgodi, pa planem pokonci, srce mi sopa 100 na uro in gledam in tipam se 5 minut tisto tocko, kjer je nekdo stal, pa pol ni vec nikogar.
Pa vcasih cutim prisotnost.. tisto ko ves da je nekdo v sobi, da ma nekdo oci uprte vate.. ce se ti to zgodi na ulici, se obrnes in vidis, da te je res nekdo opazoval. Ce se ti to zgodi doma v prazni sobi, ko ni nikogar ko se obrnes, pa vseeo cutis, da je nekdo tam, je pa mal drugace. Fascinantno, ampak hkrati neprijetno. Je pa najbrz stvar verjetja. Kdor ne verjame se take prisotnosti ne bo priznal, kdor verjame, si jo bo mogoce kdaj umisljal.. ne vem. Duhove sm pa tut js ze klicala in si prisegla, da jih ne bom vec kdaj
10-04-2007, 08:17 AM
Ko sem v polzavednem stanju, ne vidim nič takega. Zanesljivo pa čutim prisotnost nekoga, ki ga ne morem videti, v sicer "praznem" prostoru. V zavednem stanju, kajpak.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
03-30-2008, 12:33 PM
Midve s prijateljico sva tudi nekaj časa nazaj klicali duhove in je blo ful čudno!!(razložim stvar ko bom mela mal več cajta).
In od takrat mam ful neko čudno"fobijo"(no ni ravno fobija) pred temo.Nevem zakaj.Ponoči si enostavno ne upam pogledat na balkon kaj šele odpret vrata in stopit tja...če sem sama seveda.(na balkonu sva pa klicali duhove). Pa je minlo že leto pa 8 mesecev pa je še kar isto ta stvar s temo.Kaj vem. |