Threads: 44
Tu se pogovarjamo o duhovih, prikaznih, ipd.
Jaz 100% verjamem v duhove, ker sem neke čudne reči že videla. Ne vem pa, ali so duhovi "dobri" ali "slabi". Ali kdo ve???
Threads: 48
hmm... duhovi
jz vrjamem v to kar vidim... samo ne da sm jih vidla 
al pa ja kako naj bi sploh zgledali  no hmm.. kako veš oho! to pa je duh?
mislim kaj si ti vidla?
Msilim, tako, čudne reči so bile. Premikanje stvari,...
Pa zgodilo se je, da sem videla belo svetlobo...
Ne vem, če so to duhovi ravno. Nekaj takega.
No, videla sem take postave človeške, svetle bele barve, ki so lebdele, nato pa izginile. Pa verjameš v duhove drugače ti???
Threads: 21
oooojooojjj...
hm, js verjamem vsem kar recejo..ce recejo prasici letijo in potem jz to verjamem 
drugace oa me hitro mine, in v kar res verjamem, je tisto kar vidim.
Threads: 30
Jaz tudi ce vidim potem verjamem!
Threads: 27
Storm Wrote:Msilim, tako, čudne reči so bile. Premikanje stvari,...
Pa zgodilo se je, da sem videla belo svetlobo...
Ne vem, če so to duhovi ravno. Nekaj takega.
No, videla sem take postave človeške, svetle bele barve, ki so lebdele, nato pa izginile. Pa verjameš v duhove drugače ti???
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Kim, kako to misliš: "bodi to, kar si"? Jaz sem kar sem in povem, kar mislim o duhovih. Aja, ali mogoče koga tudi zanima magija, uroki, pa tudi duhovi, ipd.? Potem naj mi pošlje zasebno sporočilo ali piše tu gor.
Prosiiiiim, naj bo kdo tak kot jaz....
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
ojla....
em...ubistvu sm to nasplošno mislila..pač da ..lej podomače bom povedala..poznam dosti žensk ki se delajo nekaj kar niso...ker pač ali želijo ugajat fantu ali želijo ugajat prijateljem...
meni je to brezveze...![[Image: kngt.gif]](http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/kngt.gif)
mislim da more bit človek takšen kot je in ljudje ki ga takega sprejmejo so ga vredni....drugi ne!!!
ej storm...pomoje se bo zate najdla sorodna duša o tem....
sama bom pa rekla tko...s tem nimam izkušenj....ampak...veš kako rečem jaz...vse se je vsaj enkrat moglo zgoditi da se o tem govori...človeška domišljija brez povoda sicer ni sposobna teh sadov ustvarit....
lp, se tipkava!
kim
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
Ja, hvala, kim, za tvojo razlago.

Sicer pa, folk, kaj mislite o duhovih? Na splošno?
Jaz mislim, da obstajajo neke višje sile nad nami, kar so lahko tudi duhovi, oz. duše (umrlih). ne vem no, pač živim v takem prepričanju.
Priporočam, da si preberete knjigo POTOVANJA DUŠ. Meni je všeč.
Javite se kaj!!
 Lp, Storm
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Threads: 1
Storm, jest mam frendico, ki se je ukvarjala z magijo pa temi recmi. V duhove sicer verjamem, kot umrle duse, drugega pa ti ne morem rect.
Lahko ti dam njen e-mail pa jo vpras kar hoces, maybe ti bo znala pomagat.
*mucka*
Lahko ja. Pošlji mi zasebni message. Pa ti ji sporoči, da ji bom pisala. Ko ji boš mi povej, da ji lahko pišem jaz. Tako bo vedela kaj se dogaja.
Storm
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Threads: 3
Storm,
Tole knjigo ze pred leti prebrala...ti si preber pa se eno podobno...Zivljenje po zivljenju...sicer o tem neb tok pisala k bo itak folk reku da smo zmesane v vse verjamem in vem da obstaja zivljenje po zivljenju...glede urokov in magije je pa tko...to so zlo negativne stvari ki se ni fajn z njimi igrat....Odsvetujem....
Pozdravcek Nannn
Vsak dan je nekaj posebnega zato uzivajmo zivljenje...
Glej, nana28, jaz bi te nekaj vprašala. Sicer si rekla, kao, ne se igrat z magijo, ampak ti mogoče veš, kje bi se dalo kaj najti o magiji? Na netu sem sicer našla nekaj besedil ki govorijo o magiji in njenih načelih, ampak rada bi nekaj konkretnega. Mi lahko kdo pomaga glede tega???
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Threads: 25
Jz si vse razlagam s fiziko ter logiko, (skoraj vse) da me ne bi kateri duhec napadu
Vidla nisem se nobenga, nobene cudne reci se nism slisala, vidla (ok slisala sm sam to je blo bl v moji glavi k se bojim teme)
uglavnem ne verjamem v duhce dokler mi ga ne pokazejo
lp, Vrtnica
Threads: 95
Hej,
verjamem v magijo in uroke...verjamem, da ti lahko ljudje povzročijo veliko slabega. Ne verjemem v duhove. Storm, kot je že Nana napisala, se ne posvečaj preveč "višjim" silam.
LP N
O, Nadi in Nana28 se me pa bojita!
Ja, no, če mi nihče noče pomagat, si bom pa sama pomagala glede magije.
Bom že našla nekaj, da vas bom zacoprala (hec)!
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Threads: 48
Storm Wrote:Glej, nana28, jaz bi te nekaj vprašala. Sicer si rekla, kao, ne se igrat z magijo, ampak ti mogoče veš, kje bi se dalo kaj najti o magiji? Na netu sem sicer našla nekaj besedil ki govorijo o magiji in njenih načelih, ampak rada bi nekaj konkretnega. Mi lahko kdo pomaga glede tega???
no torej obstaja knjiga magična moč čarovništva od Phra Rajsuthaja
notr opisuje uroke za različne stvari so taki bol preprosti pa tudi nagnjusni kot naprimer prebadanje mrtvih muh na bradavicah, piljenje nohtov v obare svojega sovražnika in podobne zadeve... 8)
nekaj poglavij:
kako ujeti moškega, kako ga pridobiti, kako se mu maščevati, kako ga zapeljati ipd., kako preverite ali ste noseči, kako do denarja, kako najdemo izgubljene predmete in še ful drugih ma se mi ne da vsega pisat 
no če te zanima si preberi... 8)
Threads: 38
jp jst vrjamm in se tut ukvarjam z magijo. pumagala mi je že pr zlo velik stvareh :compress: kje bi se dal kej u tem najdt? ubstaja ena kniga: kniga urokou ne vem pa gdo jo je napisu. sam ukvarjise sam z belo magijo ne pa z črno in rdečo  kr s tem se res ni zaigrat 
tisto kar si ti vidla so bli pumoje angeli kr kokr jih ti upisujš pol... angeli so pa znak dobrote in nasploh vsega dobrega :thumleft:
Threads: 13
a rdeča tut obstaja  : ... jst sm slišala sam za belo pa črno
What matters most, is how you see yourself!
jp rdeča je še najbl nevarna  :pale:
in kašna je tvoja profesura?
ok...štekam da bela...
ampak kaj?......
včasih mam res občutek, da nekateri ljudje preveč gledajo tv....
sorry...nemislim nič žalega...hvala bogu če je kdo tak...ampak enkrat samkrat bi rada en dober dokaz ki bi temeljil na dobrih stvareh
hvala za razumevanje
kimSkeptik
Threads: 13
brrr... in kaj je razlika med rdečo in črno  :
What matters most, is how you see yourself!
Threads: 42
BU!
ja no ok. naprimr sm mela kronično bulezn in sm bla žće pred uperacijo in tkrat sm se začela s tem ukvarjat in pač sm mal pu knigah mal sm sestavla mal tko pa tak in res vsak večer sm pa mela duločene ubrede in pol sm nenadoma uzdravela. pa ni šlo uno pučasi ampak kr iz nuči na dan k pa se kej tazga pr moji bulezni ni še nubenmu zgudil ok lahk je naklučje ampak je tut kej druzga . pač sej s tem se morš punavad rudit kr že prej sm mela duločene znake ki so nakazval na to...
rdeča magija ja... ok ja naseli se ti hudič v dušo in te ma v ublasti na morš se ga rešt čeprou bi se ga hotu kar se pr črni včasih še da. pač je zakompliciran, težko je kr mal tko razložit in večina ljudi tega ne vrjame ja lahk ti kej na zasebnga napišm če te kej pusebi zanima kr upraši
ja to je tok ud mene pač mam svoje razloge da se s tem ukvarjam in me ne bo nuben skeptik od tega udvrnu. pač ne morš tega kr mal tko delat ampak morš u to vrjet!!! drgač nau šlo
|