Thread

Maske za obraz

439Replies 251045Views
Messages In This Thread
Morda je pa kriva maska. Da ni bila bog ve kaj.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
[quote=Špela]poročilo moje prva uporabe maske za obraz ....

preberem navodila, da se jo da gor po čiščenju, ok, nardim peeling, očistim obraz, obrišem (ker ne piše na moker obraz), v tankem sloju nanesem masko (kot je navedeno v navodilih) in mi je full ostane pa nč se ne pozna. ok, nanesem še mal maske, da sm bla v faco vsa rumena (spomnila sem se na vanili puding, hehe) in čakam. po desetih minutah obrišem ostanek (ker ne piše, da se spere z obraza, ampak obriše) in mam faco še zmer ko vanili puding, tak smotan feeling mi je bil. in si sperem dol, dam gor tonik in kremco kot ponavadi in se odločim, da neham z maskami za obraz.

ne obupat. sprobaj mogoče kako boljšo masko
lp, Martina
Find Reply
Martina Wrote:ne obupat. sprobaj mogoče kako boljšo masko

Ja, sprobaj še kakšno drugo! Sicer ne vem katero si imela, ampak jaz ti priporočam Schellerjevo masko Kutina, ki kožo dobro navlaži ter Niveino kamilično, ki kožo tudi navlaži ter pomiri! laugh
Find Reply
mogoče si bom kupila niveino z medom in kamilico, bom vidla. sicer pa niti ne vem točno, katero masko naj uporabljam ... oops bom sama sebi mal poskusni zajček ... biggrin
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
kaj pa od nivee kamilica? je zlo fajn,taka mila.Al pa vitamin c od nivee?jaaaa
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Punce, ne pretiravat z maskami za obraz. Tut če piše v navodilih da lahko 2x na teden uporabljate - don't!
Sem govorila s kozmetičarko je rekla da ni fajn. Ker grejo z masko vse hranljive in dobre stvari iz kože ven (ona je bol strokovno povedala smile ) in je potem koža bolj občutljiva.

Maske - največkrat 2x na mesec
Find Reply
To ne bo držalo. Če uporabljaš vlažilne maske, kožo navlažijo in nahranijo. Če pa uporabljaš čistilne maske, pa s sabo odnesejo umazanijo, ki se je nakopičila v koži.
Kake hranljive stvari pa bi šle iz kože, mi pa ni jasno.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Tudi meni ni jasno zakaj bi potem sploh uporabljal maske, če bi bile tako nevarne...
Find Reply
okej, okej. mogoče sem se mal preveč domač izrazla :pottytrain2:
predvsem niso priporočljive une maske k se odlimajo z obraza.. BOJDA (ne me zdej za besedo držat)

drgač pa whateva, jaz mam lička k dojenčkova ritka - brez kremic in pilingov in mask, navadna nivea soft je vse kar uporabljam. manj se preseravaš, bolš je. MOJE mnenje..
Find Reply
rea Wrote:kaj pa od nivee kamilica? je zlo fajn,taka mila.Al pa vitamin c od nivee?jaaaa

Rea, a nimajo te maske alkohola notri? blink Zadnjič sem jih gledala v drogeriji, pa je bil alko na 3. mestu ...
Reply
Katie Wrote:
rea Wrote:kaj pa od nivee kamilica? je zlo fajn,taka mila.Al pa vitamin c od nivee?jaaaa

Rea, a nimajo te maske alkohola notri? blink Zadnjič sem jih gledala v drogeriji, pa je bil alko na 3. mestu ...
a res? joj jz ne gledam sestavin,kopa ji ne poznam sploh oops sj ton ni glih fajn,se jih morm 'naučit'

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Mogoče pa nimajo vse alkohola. Tiste, ki sem jih gledala, so vse imele. Preveri.
Reply
rea, poglej mau po forumu, da najdeš ta škodljive alkohole, sonchika je že parkrat napisala seznam. če jih pa ne boš, mi pa piši na ZS in ti jih bom preipsala z mojga plonk listka. wink drgač pa, kolikor me je poučila martina (in me spomin ne vara) sta cetearyl in stearyl alcohol vlažilca in ne škodljivca.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Na niveinih maskah piše na 3. mestu samo "alcohol". Ne morš žgrešit.

Špela, jst mam tud zdaj ta plonkič z alkoholi kar v denarnici. biggrin Prav pride, ko šteknam po trgovinah ...
Reply
ne piše samo alkohol excl piše-...(na 4 mestu)Cetyl alcohol,sam ta alcohol sm najdla blink

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
[quote=rea]ne piše samo alkohol excl piše-...(na 4 mestu)Cetyl alcohol

to je vlažilec. tut skor na vsaki kremi sm ga našla, enkrat sem o tem povprašala martino in mi je prijazno odgovorila, da je to vlažilec.

cetyl alcohol. Fatty alcohol used as an emollient, emulsifier, thickener, and carrying agent for other ingredients. Can be derived naturally, as in coconut fatty alcohol, or synthetically. It is not an irritant and is not related to SD alcohol or ethyl alcohol.

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
rea Wrote:ne piše samo alkohol excl piše-...(na 4 mestu)Cetyl alcohol,sam ta alcohol sm najdla blink

Rea, jaz sem gledala eno masko od nivee z aloe vero in kamilico (nekaj takega) in je imela na 3. mestu alcohol, na 4. pa cetyl alcohol (slednjega niti omenjala nisem, ker vem, da ni škodljiv). Ja, bodi vesela, da ga tvoja maska nima, jaz samo povem, kar sem videla ...
Reply
pohvalim niveino mutlivitaminsko masko za obraz, naslednji teden sprobam še ono z medom. rea, ona s kamilico pa ima res nekje na 4. mestu samo alkohol, ki mu sledi cetearyl alcohol, kolikor sem uspela prebrat in si zapomnit.
še eno vprašanje v zvezi s tem: zdej mam te niveine maske in je količina deljena na dva dela, da se kao v dveh nanosih porabi, samo meni se zdi 7 ml naenkrat dat na faco preveč, zato si dam recimo polovičko enega dela. a je to premal? men se dons ni zdel, lepo se mi je vpila v obraz po peelingu in zlo fajn mehko kožo mi je nardila. pohvalno, v glavnem! wink

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
jz grem tud kupit! ja,ja,ja,ja excl
ampak špela,kaj hočš s tem,ko si mi lepo razložila tisto o alkoholu mi povedat(strpno,imam mačka biggrin )a da ni ok?ker smo drgač že poguntale,da je ta s kamilico ok,ker ima samo en alkohol pa še ta je un k vlaži!
pa drgač ni nč na bed dt tok mal maske gor,ker men se tud zdi,da je to mal velik če bi si dal tok k piše(mislm,men na sploh ta pakunga ne deluje za 2 nanosa,tako kot piše,ker se mi zdi res tumač!jz si dam clo 3,4krat gor ... pa ne da bi kej šparala al pa da bi mi blo žou,pa da neb mela keša,sam enostavmno se mi zdi zadost)

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
oni napišejo da je za dvakrat zato, ker naj bi se masko naneslo še po celem vratu in na pol dekolteja
lp, Martina
Find Reply
rea, kolikor se spomnim, ima kamiličina maska od nivee notri še alcohol in ne samo onega, ki ni zanič (torej, cetearyl alcohol). dej bodi tko dobra in prepiši sem sestavine, če maš še pakungo od kamilične maske, pa bomo prec vidl kako in kaj s temi alkoholi. wink

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
bom k bom doma wink

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
izrekam pohvalo tut niveini maski za obraz z medom.

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
jz pa zaenkrat ostajam kr pr blatni maski iz mrtvega morja

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Uporabljam maske od Nivewe in Oriflama. Nivea z morskimi izvlečki pri Oriflamu pa imam limonino piling masko. Je zelo fajn.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)