Threads: 352
Nadi Wrote:rea Wrote:kaj je bushy? 
Bushy je oseba, ki piše teste izdelkov na sorodnem lepotnem portalu.
LP N ker pa je ta sorodni lepotni portal?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 95
Rea
poglej nekaj postov višje, kjer je že sonchika napisala link.
Threads: 3
full mi odgovarja vsake tolk časa, za spranje dnevnih nečistoč z obraza Vichyjev normaderm gel z drobnimi zrnci. Sicer je koža najprej mal napeta, sam potem pa zelo dolgo ostane gladka in brez mastnih madežev..kar mi je zelo všeč, saj se borim proti mastni koži na licih in čelu...
Threads: 15
Ali ima Vichy tudi kak gel brez zrnc ali pa Eucerin. Jaz imam ful mastno kožo.
ja, tut Vichy normaderm gel za globinsko čiščenje problematične kože-torej brez zrnc.
jst sem drgač šla po nasvetih forumk kar v lekarno po testerčke od vseh vichy obraznih izdelkov....pa sem po tem izbrala, kaj mi najbolj ustreza.
Threads: 106
Če imaš mozoljčke, raje pusti Vichy pri miru in si nabavi Avene Clenance K. Bo boljše za kožo.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
kaj niste ful hvalile vichy kak dobro sčisti kožo?  mozoljčkov mam tu pa tam kakega, mene bolj muči mastna koža pa razširjene pore.
Normaderma ni nihče hvalil. Dilema ga je sicer uporabljala in bila zadovoljna, ampak s to kremo si delaš več škode kot koristi.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
ajoj, a res. jaz pa že skoraj šla kupit ta gel..zdaj sem imela testerje, pa so mi bli res fajni. No, vidim, da se na forumu res spoznate na sestavine, zato tega ne bom kupla. kreme zarad mastne kože itk ne rabim, zdaj imam pa spet problem keri gel kupit za čiščenje, če je ta slab.....
Jaz imam gel za obraz od Aloe Vere (oriflame) in je super ali pa hidratantrni čistilni gel od Avona in je tudi v redu.
hmmm..oriflame mi sploh ne sede  (razen eyelinerja)...karkol sem še probala, mi je blo tk čudno na koži
Threads: 199
Ta linija od Aloe Vere je super. Sem dala Sonchiki že prečekirat pa je rekla da je super!
Viens, reste ici!
ja, saj možno, aloe vera je itk skor zmeri fajn, omenjene še nisem imela, sam na splošno mi oriflame ni dobra kozmetika
Vsaka koža rabi svoje in vsakemu nekaj ustreza.
točno tko
drgač pa sem iskala kaj o kozmetiki avene, pa naletim na tole stran:
http://www.feelbest.com/avene_products.cfm
ob slikci me je kr zmrazilo..ma ja saj se hecajo, da je to možno tk zgledat že pri malih frockih?????
sonchika....kje pa prodajajo ta gel za čiščenje od Avene (cleanance k)? po možnosti v lj?
drugače pa sem do sedaj imela občasno Green line čistilni gel, piše da je proti ogrcem in mozoljem, pa za globinsko čiščenje por...samo meni ful ni ustrezal, ni blo nobenega dobrega efekta, kožo sem pa imela še bolj mastno, pa tako lepljivo tudi po izpiranju
Threads: 31
Kokr jst vem je Clenance K krema in ne čistilni gel, izdelke avene pa dobiš v lekarnah če se ne motim.
Ja ampak to je verjetno preden je ta otrok to uporabil. To je mislim, da psoriaza. Bogi. Verjetno v lekarni ali pa v Hospitalii in Sanolaborju.
thx..bom poiskala...
še eno vprašanje, čeprav sem že tečna 
a je za mastno kožo ok afroditina linija acne stop-čistilna pena, če ima to notri OLJE čajevca? tudi Afrodita je bila nekajkrat pohvaljena v drugih temah, sam nekak dvomim, da bi bilo olje dobro za takšno kožo?
Threads: 199
Sephora ta pena je ful ok! Jaz jo uporabljam. Sonchiki sem dala za prečekirat pa je rekla da si po tej peni ober čist! Priporočam  .
Viens, reste ici!
Threads: 31
Olje čajevca naj bi zdravilo mozolje in akne.
Kar se tiče gelov za obraz. Meni so super (večina tudi sprobanih) Avon Pure porefection pena, Garnier Fresh čistilni gel, Oriflame borovničev gel, Penaten pena za telo (za otroke), Rival de Loop pena za čiščenje obraza ter mineralni gel od Schellerja.
Je pa res, da ponavadi moraš sprobati več gelov, da vidiš, kateri ti je najboljši.
Threads: 1,143
.
sonchika, od Bushy sem prebrala oceno ja. In sem včeraj iskala to peno (saj je tam spodaj, pri baby zadevcah oz. tam, kjer držijo ostale Penaten izdelke, ne?) in je nisem našla. Po moje so jo punce v momentu pokupile.....
.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 352
[quote=Jenna] .
sonchika, od Bushy sem prebrala oceno ja. In sem včeraj iskala to peno (saj je tam spodaj, pri baby zadevcah oz. tam, kjer držijo ostale Penaten izdelke, ne?) in je nisem našla. Po moje so jo punce v momentu pokupile.....
.
ampak jz ne zastopm zakaj zdj kr naenkrat hočte ta gel.A vm ni ta baby... full zakon?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
|