Threads: 7
puljenje obrvi tut mene ne boli pa sem res ful ful občutljiva.
men jih je 2x, 3x kozmetičarka, lansk let mi jih je ena kolegica... drgač si jih pa sama in mi sploh ni problema - ko vidm, da je zrasla spulm in to je to.
mam sošolko na faxu k si jih ni pulila in je res mela cel pragozd sred glave in zadnč si jih popul... me smo sam  zanimiv je videt obraz človeka
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.
Threads: 33
Jst mam pa srečo da mam že naravno dost tanke in lepo oblikovane obrvi, tko da si jih ponavad sam tm nad nosom mal populm.
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Threads: 34
Obrvi si vedno populim neenakomerno  ....matr
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
Threads: 20
joj men so se pa kr oči solzile ko mi jih je kozmetičarka pulla  Pa tut doma ko si jih pulm me na cajte kr fajn zaboli
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Threads: 49
sam so pa te obrvi res zločeste. 1x preveč eno spuliš, kjer ne bi smel, pa lih tista noče več zrast. A tisti kožuh na tacah raste kot bi ga zalival
Threads: 22
Estera Wrote:sam so pa te obrvi res zločeste. 1x preveč eno spuliš, kjer ne bi smel, pa lih tista noče več zrast. A tisti kožuh na tacah raste kot bi ga zalival  ![[Image: o030.gif]](http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o030.gif)
o bože mili kolk si me nasmejala
Threads: 1
Svoje obrvi si pulim že dve leti sama, ampak zdaj pred nekaj dnevi sem si nimam pojma kako mi je to uspelo eno populila tako, da je bila pol tanjša od druge! Zdaj pa že nekaj dni čakam, da mi zraste nazaj pa še zmeraj nič :dontknow:
*Look at me and I will smile, give me a kiss and I will fly. Look away and I will cry, say goodbye and I will die!*
Threads: 5
1.Koliko to stane in kje v okolici bleda, jesenic, radovljice je kakšen kozmetični salon kjer bi to (po možnosti dobr) izvajali?
kranska goramen je kul, boli nč pa še ful dobr nardi..usaj men
2.A to obiščeš lahko samo enkrat a je priporočljivo večkrat?
jst grem 1x na mesc, sam si jh umes še sama mal populm, ker sm "alergična" na grde obrvi tko da k zrastejo mal pač populm
3.Nekje sm slišala da ko si prvič pulš obrvi pri teh strokovnjakih da kao morš pustit da spet nazaj zrastejo al neki tacga pa da ti pol oni to naprej delajo...
prvič slišm...
Threads: 257
Jaz bi šla na tvojem mestu najprej k kozmetičarki ali vizažistki potem pa bi po tej liniji, ki ti jo bo naredila pulila sama doma.
Jaz sem npr. pulila sama pa sem ful zafrknila (že precej let nazaj) potem sem pa kot nora čakala, da so mi zrasle spet v pravi liniji.
Threads: 12
Jst sm si pa na mojo veliko nesrečo fulll preveč populila obrvi in sm bla skor čist brez, zato sm si zdj nardila permamentne in mam mir za ene 4 leta, pa men ful fajn zgleda!
[url="http://imageshack.us"] ![[Image: sanja128df5.gif]](http://img168.imageshack.us/img168/8134/sanja128df5.gif) [/url]
Threads: 25
jz si jih pa sama pulm že 6 let pa nimam nobenih problemov. sam enkat me je mal zanesl, k sm si jih skos bl. vsak mesc je bla tanjša črta. sam pol sm pustila da s5 zrase, zj mam pa iste že zlooooooooo dolg. pa nikol nism šla zato k kozmetičarki pa tut nikol me ni bolel. se pa strinjam da si čist drug človk k si jih 1. populš.
Threads: 314
Ojla!
Mi lahko ena razloži, kako si potemnit obrvi (in ne s svinčnikom). Potrebovala bi bolj trajno temnejše obrvi (pobarvati ali kaj podobnega).
Hvala in LP!
Kami
PS: ali se lahko obrvi pobarvajo z barvo za lase?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
imaš prav barvo za barvanje obrvi kolkor vem, drži nekje 1 mesec mogoče malo več
Threads: 78
Kami Wrote:PS: ali se lahko obrvi pobarvajo z barvo za lase?
mislim, da prav na barvah za lase piše opozorilo, da NISO primerne za barvanje obrvi.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
ups, saj res ... hvala za opozorilo Špela!
Put A Kilt On It!
Špela Wrote:[quote=Kami]PS: ali se lahko obrvi pobarvajo z barvo za lase?
mislim, da prav na barvah za lase piše opozorilo, da NISO primerne za barvanje obrvi.
Nikar z barvo za lase.
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
Threads: 199
*naca* Wrote:Jst sm si pa na mojo veliko nesrečo fulll preveč populila obrvi in sm bla skor čist brez, zato sm si zdj nardila permamentne in mam mir za ene 4 leta, pa men ful fajn zgleda!
 :
Viens, reste ici!
Verja Wrote:Nikar z barvo za lase.
Ja, ja razumem ... zdaj pa povejte S ČIM potem!!!
Put A Kilt On It!
Pojdi k frizerju, pa ti naj tam pobarvajo, sej to dost žensk počne.
Threads: 22
Verja Wrote:Pojdi k frizerju, pa ti naj tam pobarvajo, sej to dost žensk počne. a oni pa ne uporabijo barv za lase?
Threads: 352
Tanjci Wrote:[quote=Verja]Pojdi k frizerju, pa ti naj tam pobarvajo, sej to dost žensk počne. a oni pa ne uporabijo barv za lase?
ja mejbi majo tm posebne barve pač za obrvi,sj pr stevotu ti nudjo tud manikuro pa ličenje,tko,da pač najbrž tud obrvi kje barvajo...
Sam moja mami pa si kr z barvo za lase pobarva obrvi-zakaj bi blo tko napačn?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Pa še drago ni preveč.
Threads: 1
Nekje sem prebrala da če ti pride barva v oči lahko oslepiš.To je predvsem pri barvanju trepalnic nevarno.
Res? Sam to se najbrž ne zgodi prav pogosto.
|