Threads: 20
Živijo, jst sm pa zj pred eno dilemo... Vse moje prijateljice si same pulijo obrvi (bolj ali manj uspešno  ) in pač je mene tut zamikalo sam se ful sama to bojim delat in se zato obračam na vas. Ful bi rada vidla da grem to najprej narest k eni kozmetičarki, pol pa pač sama naprej pulim kjer je to potrebno. Zdj pa pridejo vprašanja...
1.Koliko to stane in kje v okolici bleda, jesenic, radovljice je kakšen kozmetični salon kjer bi to (po možnosti dobr) izvajali?
2.A to obiščeš lahko samo enkrat a je priporočljivo večkrat?
3.Nekje sm slišala da ko si prvič pulš obrvi pri teh strokovnjakih da kao morš pustit da spet nazaj zrastejo al neki tacga pa da ti pol oni to naprej delajo...
Ful sm v dilemi a bi a ne bi, tk da pliiis help!
By vaša Majčika
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Threads: 9
Še bolje kott pri kozmetičarki je puljenje oz. oblikovanje zaželjeno pri vizažistki. Bistvo oblikovanja je sprotno urejanje in ne puščanje znova in znova, ker potem res ni smisla  .
Lahko si jih populiš tudi sama in sicer: začetek obrvi je vzporeden s skrajnim delom nosnice. Dolžino obrvi določiš, če priloniš svinčnik na polovico zgornje ustnice ob skrajni del nosnice. Najvišji lok pa je nekje v drugi tretjini celotne obrvi.
Threads: 2
kolk pa stane pr vizažistki??
Threads: 106
Puljenje stane max 1000 SIT. Ni drago. Najbolje je, da si jih puliš sama. Ali pa da greš 1. h kozmetičarki, potem pa sama.
Pa puli se jih samo po spodnji strani in nikoli po zgornji, ker lahko sicer nastane katastrofa.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 19
jaz sem nesposobna za puljenje obrvi. zato grem h kozmetičarki, da mi stvar populi in uredi (pravilen lok in oblika). pri njej si niti ne upam tulit, da boli. potem si pa nekaj časa sama ven vlečem izrasle dlake, dokler ne pozabim, se zarastem in spet tečem h kozmetičarki.
strošek je pa zanemarljiv (skupaj z odstanjevanjem dlačic na zgornji ustnici plačam okoli 1000 sit, raje manj). 8)
Threads: 6
Najbolše je, da greš 1. k vizažistki, da ti jih lepo oblikuje, potem pa ti samo sproti puliš in je to to. Če si boš vsakič ko vidiš novo dlačico to spulila pa te tudi ne bo pretirano bolelo. 8)
aja..stane pa okoli 1000sit, tak ko so ti že povedale 
Lp!
preety women walkin' down the street...
preety woman try to fly by feet..=)
a je ksna vizazistka v kp al okolici??
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
v kozmetični salon, ki ga imam za ovinkom. te stvari ti naredijo v vseh kozmetičnih salonih, samo najbolš, da pokličeš in vprašaš, če se lahko prideš obrvi poštimat!
Threads: 95
Osebno mi zelo dobro puli obrvi Branka pri Stevotu. Jaz hodim k njej, po navadi me poštima kar takrat ko se friziram, ker mi po navadi zmanjka časa za vse. Računa pa od 1500-200o sit. Se full potrudi....
maja k men prid ti jh bom jst 
drgač maš u mošnah(tm k je picerija sraka) je okol 800..  drgač maš pa kuj za vogalam od šole u moji (drogerija nasprot knižnce) ti jh ušmekajo za 1000sit alpa mičkn več
jst sm jo obiskala ene 5x sam ne sam zard obrvi, ona ti nrdi obliko pol pa lah sama populš tist kr zrase,sj se navadš
~ ženske znamo fejkat orgazem, moški pa celo zvezo ~
by:LiLLaNaB
Threads: 10
Nadi Wrote:Osebno mi zelo dobro puli obrvi Branka pri Stevotu. Jaz hodim k njej, po navadi me poštima kar takrat ko se friziram, ker mi po navadi zmanjka časa za vse. Računa pa od 1500-200o sit. Se full potrudi....
to pa kar drago plačaš
lp, Martina
Threads: 95
Ja, kr , čeprav po navadi plačam 1500 sit... samo sem res zadovoljna. ... Imam redke obrvi in dolge, kar pomeni, da če eno napačno izpulim lahko podrem celo obliko
Drugače pa oznam tudi take, ki računajo 5000 sit
-supergirl- Wrote:v kozmetični salon, ki ga imam za ovinkom. te stvari ti naredijo v vseh kozmetičnih salonih, samo najbolš, da pokličeš in vprašaš, če se lahko prideš obrvi poštimat! 
kje to je??
v lj al kje??
Not even talk.
You're not alone.
ja v lj. pa ne vem, če lahko delam reklamo.
pošl mi na zasebnga!!!
Not even talk.
You're not alone.
Threads: 0
joj jst sm pa res nardila katasrofo! namreč pulila sm si jih z gornje strani in zdj je kriza! kaj naj nardim????
Threads: 199
Počakaš da zraste, zelo vidne dele pa bi se vrjetno dalo prekrit z sinčnikom za obrvi. ArtDeko se mi zdi da ima enega fajnega.
Drugače pa si jaz obrvi vedo pulim od zgoraj.  Ker mi obrvi rastejo na neki hecni trikotnik hehehe in je treba zgoraj popravit.
Viens, reste ici!
Threads: 22
sej vem, da nima tolk veze... sam se spomnem, k sem si jst prvič populila obrvi... mela sem take ful goste prej, pa so ble kt ena ravna (debela, kratka) črta, pol sem si jih pa oblikovala v lok... dobsedno sem ratala drug človek. Končno sem postala ženska! Od taktar se zdim sama seb ful boljša. Prej sem si bla pa grda.
Res neveretno, kaj naredijo obrvi na obrazu 8)
Threads: 48
poznano
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Threads: 104
Jst pa niti nism mela nekih groznih obrvi nikol.. sam vseen sm jih mal populila, pa mal oblikvala v lok(sm prebrala da če je večji lok, te naredi bol odprto, bol prjatelsko dostopno al neki tazga...)
Tko da, zdej sm nad svojimi obrvmi čiiist navdušena 8)
Veselje
do
življenja
je,
ženske,
za
nas
najlepše
ličilo!
Threads: 199
Ja, res je!
Viens, reste ici!
keya a to je guna drogerijca k ma štengice pa rožice na ograjci? Sam res je da je ful pocen, nekak še cincam a bi a ne bi...
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
_Mayckica_ Wrote:keya a to je guna drogerijca k ma štengice pa rožice na ograjci? Sam res je da je ful pocen, nekak še cincam a bi a ne bi...
ja to je ta  ti kr pejt zgubit nimaš itq nč ampk sj si kjut taka ko si
~ ženske znamo fejkat orgazem, moški pa celo zvezo ~
by:LiLLaNaB
Threads: 3
Bom kr v tole temo napisala, čeprav bi bolj pasalo v temo ličenje....kako potem z ličilom dosežete bolj naraven oddtenek obrvi? Jih barvate s senčilom v prahu ali kar s svinčnikom? meni svinčnik deluje preagresivno in umetno (kot da ti je gosenica crknila gor-še posebej če vidiš kako s črnim svinčnikom zarisano)..v prahu pa se ful kmalu porazgubi..
|