Threads: 1,143
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 750
12-06-2007, 04:32 PM
(This post was last modified: 12-06-2007, 04:36 PM by DiLeMa.)
Meni gre pa strašno na jetra, ker ponekod ni nobenega opisa in tudi sploh ne piše, koliko je česa količinsko ... mislim WTF? Mene zanimajo kreme za telo, pa pri nobeni ne piše, kakšna je količina. Če je samo 60ml, kot pri maslih, potem se vsekakor cenovno ne splača.
Aja, zdej sm vidla, da pri pačulijevi kremi piše 120ml. Mala količina glede na visoko ceno, mislim da se ne splača. Pogrešam opise in sestavine še pri drugih kremah, jaz bi imela tisto z lubenico. Skor 20€ stane, za 120ml - madness.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 62
dilema, tukile so opisi in količine. samo cene so druge seveda.
http://www.akamuti.co.uk/
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Sem jim že napisala mejl, hehe. Upam, da bodo dopolnili pomanjkljive informacije o izdelkih. =)
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
S tabo pa ni heca
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Sej sem ful lepo napisala, pa pohvalila njihovo stran. Ampak res mi gre na živce, da tisti, ki prodajajo zadeve, ne dajo o proizvodih zadovoljivih informacij. Na podlagi česa bi se pa potem naj stranka odločila za nakup? Dan danes mislim (in upam), da smo že tolk osveščeni, da večina ne kupuje kr tko na blef, ampak se prej malo pozanimamo, sploh pa pri dražjih proizvodih.
Threads: 323
laLa° Wrote:Baby kaj pa ponavadi kupuješ preko e-baya ? Oblačila, kozmetiko, čevlje ?
Do zdej sm kupla dve majci, zdej pa čakam na obarvano kremo.
Saj imaš prav, definitivno.
Threads: 8
Sarah Wrote:Jaz sem se malo sprehajala po spletni trgovini Vegea, pa mi je v oči padla ena izmed torbic v jesensko/zimski kolekciji. Ful mi je všeč.
A je katera mogoče že naročala tele torbice? Stella, če se ne motim si ti nekoč nekaj o tem govorila, a po najboljši volji zdaj tistega nisem našla. A ti mogoče kej veš cene, ker na spletni strani niso napisane?
Zaljubila sem se pa v tole torbico:
![[Image: 34rvt7c.jpg]](http://i23.tinypic.com/34rvt7c.jpg)
Ja, jaz sem naročila torbico iz poletne kolekcije. Cena je taka kot je objavljena na spletu (okrog 50 EUR).
Te v zimski kolekciji so božanske (jaz imam 3 v ožjem izboru)!
Je pa tudi menen zanimalo, kje bi se jih dalo še kupit. Na uradni strani nisem našla Graza, niti drugega bližnjega kraja ne.
A tako? Dopuščam možnost da sem se zmotila
Ful so mi poslali nazaj lep mejl z obrazložitvijo, tak da velika plus točka za tole spletno trgovino. Bom verjetno kaj naročila, ko mi zmanjka krem za telo - mika me tista z lubenico.
Threads: 354
Hjao mene tudi ful mika par zadev. Imajo pa kar visoko poštnino, 4€ če sem prav razumela.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 30
e-kozmetika.com - spletna trgovina z naravno kozmetiko
Threads: 106
Dvorec Trebnik
Včeraj sem bila v LJ v njihovi trgovini in sem navdušena nad kozmetiko. Naravna in kvalitetna.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 1
12-14-2007, 12:03 PM
(This post was last modified: 12-14-2007, 12:03 PM by Cali.)
pa je naravna,popolnoma?
Škoda da na njihovi spletni strani ne pišejo sestavine.
12-14-2007, 12:22 PM
(This post was last modified: 12-14-2007, 12:23 PM by sonchika.)
Jaz sem kupila tonik in parfumsko kremo. Oboje naravno.
Za ostalo pa ne dam roke v ogenj. Nekaj je, nekaj ni.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 130
Jaz sem bla osebno v eni njihovih psolovalnic, pa mi prodajalka tam ni bila najbolj simpatična. Sem ji rekla da iščem nekaj za nego zelo suhe kože (bodisi za tuširanje, ali za "mažo"), pa je odgovorila da oni pa krem za telo nimajo, da je vse to ful kemija. Edini naravni proizvodi češ da lahko obstajajo zgolj v tekoči obliki. Pol sem pa med izdelki opazila neko kremo za kožo izsušeno zaradi sonca, pa je nekaj mencala da je to gel, ne krema.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
sonchika Wrote:Jaz sem kupila tonik Kateri tonik pa? Oni za mešano imajo alkohol na drugem mestu.
Sicer je tudi meni všeč, ampak prodajalka tam pa totalno čudna in počaaasna.
- Anonymous
Threads: 23
Tud meni ni bila preveč všeč. Sem jo vprašala za kremo za oči in je rekla da če nisem jz kao premlada za to. Mislm, kaj to njo briga, sej ne ve kok sem stara in tudi če bi vedla, važn da proda. Očitno že nima tega namena.
Ona prodajalka je res malo čudna.
Kupila sem pa tonik za suho kožo, ki pa nima alkohola in je naraven.
Aha, jaz ma tudi tega in je tudi hranilen, jaz sploh kreme ne rabim čez.
- Anonymous
Threads: 71
12-16-2007, 12:04 AM
(This post was last modified: 12-16-2007, 12:09 AM by laLa°.)
^Bi bil v teh mesecih primeren tudi za mešano/mastno kožo ?  Iščem nekaj malo bolj hranilnega, L'Occitane madelj & jabolko mi je premalo, tako, kot da bi vodo nanašala na obraz, čeprav mi je v poletnih mesecih super.
EDIT: Kje na njihovi strani bi našla tonike ? Sem vse pregledla, pa ne najdem
Ja, mislim, da bi bil primeren.
Threads: 4
12-17-2007, 12:47 AM
(This post was last modified: 12-17-2007, 12:50 AM by phobia.)
Tole sem malo prej odkrila: http://www.douglas.de/ - prodajajo parfume, kozmetiko, imajo celo nakit, torbice in nekaj spodnjega perila.
Med drugim je v ponudbi tudi MAC kozmetika, kar je meni najbolj všeč, ker si bom končno lahko naročila čopiče in kakšno senčko. 
Pri nakupu nad 25€ ne zaračunajo poštnine, dostavljajo pa v Nemčijo in Avstrijo.
phobia Wrote:Pri nakupu nad 25€ ne zaračunajo poštnine, dostavljajo pa v Nemčijo in Avstrijo. Hja, tole mi pa nič ne pomaga. Kako boš pa ti naročila, če ne dostavljajo sem?
|