Odpiram novo temo v kateri se bomo lahko pogovarjali o spletnih nakupih:kje,kako,kaj,skratka o izkušnjah, ...navdih sem dobila na tej novi ampak še neaktivni spletni prodajalni:www.kozmetikax.com kjer je veliko število znanih in tudi nekaj neznanih (predvsem dražjih) firm.
Znane so še.e-daja.com;postavna.si;amazon.com-tujina in nekaj trgovin z naravno kozmetiko ki si tudi zaslužijo svoje mesto čeprav so že omenjene:živa center.org,biosi.si,hiskadobrot.com;www.tm-shop.si.
Veselo pregledovanje in mogoče nakupovanje.
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) )))
Jaz pa kupujem v Amazon.com, v e- daji sem že jemala, trenutno sem pa jemala Essie lake v Čarodejki ( www.carodejka.si), pa Kirakara ima tudi hude stvari.
Mika me pa še kar nekaj trgovin, samo čakam, da dobim kartico, ki jo bom imela samo za nakupe preko interneta.
tud jaz sem že kupovala v e daji, drugje pa še ne. nisem preveč zaupljiva, ne kupim rada česar ne vidim. čeprav na raznih tujih spletnih straneh so božanske stvari, včasih tud ne preveč drage ampak vseeno.. me je izučilo kataloško nakupovanje, ker sem vedno pošiljala vse nazaj. bojim se da z izdelkom ne bi bla zadovoljna, tud na sliki drugač zgledajo kot v resnici, pa tud poštnina me malo muči, al pa varnost.. tako da raje pičim v navadno trgovino
La vita senza house musica non e vita
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
**What would you do, if your friends die tomorrow, and you never go to tell him have you fell? I just want you to know: even, if i never talk to you again in my life, you are special to me, and you have made a difference in my life! I will be there till the end, I will always and forever be your friend.**
Če bi prijatelji imeli etiketo, bi na tvoji pisalo: 100% edinstvena barva: ZLATA cena: NEPRECENLJIV in na koncu bi pisalo... MADE IN HEAVEN*
MeJtE sE ŁaDi Pa Ne BiT zAlOsTnI (hAhA) ŁaDa VaS mAm _sarčyy_*
Vse pohvale čarodejki (izdelki Essie)!!
Stvari dobiš v največ dveh dneh, v decembru pa velja akcija, da pošiljajo brez stroškov poštnine.
Pa plačaš lahko z Moneto.
Drugje pa še nisem kupovala, edino teh stvari se pač v trgovinah ne dobi.
Bi si pa želela internetno prodajo L'Occitane izdelkov (sej kupla bi pa edino mandljevo olje za telo pa kakšne vazelin),
ker mi je postalo tako zelo odveč hodit v Ljubljano...
Tudi jaz sem kupovala le preko čarodejke, vse brez težav, v 2 dneh sem dobila nakupljeno.
Tale kozmetikax mi pa malce čudna deluje, tudi pricip same strani.
Bluberry, kje si pa sploh slišala za to stran?
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Brskala sem in sem prišla do te strani..v bistvu drugih info nimam,vse je možno..ampak stran še ni odprta tako da bodo verjetno stvari malo drugačne kot so zdaj.Bomo videli ane.
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) )))
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
sm si kupla na tej strani en balzam...morm rečt da sm bla ful ful zadovolna..
res pohvalno
**What would you do, if your friends die tomorrow, and you never go to tell him have you fell? I just want you to know: even, if i never talk to you again in my life, you are special to me, and you have made a difference in my life! I will be there till the end, I will always and forever be your friend.**
Če bi prijatelji imeli etiketo, bi na tvoji pisalo: 100% edinstvena barva: ZLATA cena: NEPRECENLJIV in na koncu bi pisalo... MADE IN HEAVEN*
MeJtE sE ŁaDi Pa Ne BiT zAlOsTnI (hAhA) ŁaDa VaS mAm _sarčyy_*
ne glede tega pudra na netu še nism zasledila ampak sej ga dobis v vsaki drogeriji a ne?
A ti mogoce kaj ves o kozmetiki amandier. Imajo namreč spletno trgovino. Ful naravna kozmetika pa to. Neki sm zasledila tut tle na forumu pa majo kul stvari . Sam mislm da je dost nova zadeva. mislm da je naslov www.amandier.si (mislim da)
ma na forumu je neki slik dol potrgnenih z opisi. mogla bi pogledat kje točno. in sm vidla slike pa vprašala. če je pa tisto reklama pa ne vem
aja pa se to bi vprašala ce rabm določeno informacijo in s tem pogojeno naslov ali pa vsaj ime znamke mi to lahko posredujejo ali ne? sem namreč nova in če je proti pravilom se opravičujem.
Mal sm čeknla amazon.com in ma tud do 2k dražje stvari, kot pri nas v trgovini.
[right]Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.