Thread

Odstranjevanje znamenj

166Replies 213635Views
Messages In This Thread
Ja to imaš prav, pa vsi mi govorijo, da naj jih pustim, ker me na nek način naredijo posebno. Ampak mene tooolk motijo, ker jih 23 po celem obrazu ohmy (sem štela zadnjič oops ) Dobro, res, da so ena čisto majhna in se skoraj ne vidijo. 5 pa jih je takih, ko ful izstopajo. Ful ne bi imela tega cry
Find Reply
ej bejba čist si luškana. sej veš to wink
Find Reply
Brez pik bi bla mogoče. Mene to ful moti, res. cry Pa dobro, bom počakala... Mogoče bom pa kdaj spremenila mnenje & mi bo potem žal, da sem si jih dala odstranit.
Find Reply
Jaz si nameravam dat odstranit 3-4 znamenja. So taka malo večja in čudna. Predvsev eno na hrbtu, ki me večkrat boli če se počoham, in pa eno na spodnjem delu vrata, ki ga velik krat praskam, kr nikoli ne vem če je mozol al ne. Napotnico pa mi bo vrjetno zrihrala k soseda, ki dela v mariborski bolnici.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Ne cohaj znamenja.Vsa ta snamenja so rakove celice.Foter je mel isto in se je cohal ter hlace so ga motile.Na koncu je koncal z rakom na kozi.
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!
Find Reply
Sej ne da zaj čoham to namerno. Včasih se po nesreči potegnem pa me pol boli. Sem htela it že poleti. Samo sem si pol premislila.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
luminelle, ni res, da so vsa ta znamenja rakaste celice. To so celice, ki imajo v sebi veliko več melanina in so POTENCIALNO rakaste. Bolj ko jo prčkaš, bolj se veča možnost da nastanejo rakaste.
Find Reply
Mene samo zanima ali dermatologi, ki odtsranjujejo lasersko in samoplačniško, vzamejo vzorce prej in jih pošljejo na preiskave če so rakavi? Vem, da to naredijo plastik kirurgi preko napotnice. Jaz mam namreč zanmenje, ki ga imam od rojstva skor in mi je skozi leta spremenil barvo. Je pa na vidnem mestu, zato se tudi odločam za laser, ker ne povzoča brazgotin vendar bi vseeno rada vedela kako je z znamenjem.
Find Reply
To pa ne vem - men so enga izrezal, pa dvomm da so kej poslal naprej - vsaj ne da bi jz vedla. Drgač je pa kao večja nevarnost, da dobiš raka, če ti jih izrežejo, kot pa če jih pustiš na miru. Vsaj men so tko rekl, ker jih mam zlo velik, pa velika večina mi jih raste stran od kože, pa mi jih vseen nočjo izrezat.
Seduce my mind and you can have my body.

Find my soul and I'm yours forever.
Find Reply
Enemu so odstranjevali znamenje pod pazduho in je bilo nehaj narobe, pa je dobil kožnega raka. huh Čez prbl. 3 tedne pa je umrl.

Nočem koga strašit ali pa kaj, samo sem se pač na to spomnila, ko sem prebrala post od Buggy.
Find Reply
znamenj, odstranjenih z laserjem ne dajo na preiskave (ker ga tudi ne morejo, saj ga laser dobesedno raztrešči, tako da ga dermatolog pobere s kože v koščkih s pinceto!):
Na preiskave gredo znamenja, ki so bila izrezana in imajo varnostni rob, ravno zaradi tega, da tkivo ne bi bilo morda rakavo in je pri izrezu tako varnostni rob nujno potreben.
Find Reply
danes mi je dermatolog spet eno veliko pikco na obrazu zradiru - zadnjo, ki je bila na obrazu smile kolk sm vesela.
Find Reply
Mična, boš dala slike pred in potem? smile

Fantu so, ko je bil še majhen, rezali znamenja s hrbta. Ima kar grde rane. Kot da bi ga prestrelali. Me zanima, kako bi vse skupaj ispadlo, če bi si jih dal odstranit zdaj.

Lala, lepa si s pikami!!!! ohmy Meni so strašno všeč!!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

[Image: yru-vinyl5_thumb.gif][Image: tr-untitl.jpg]

[Image: d035.gif]

[Image: icon-33-32.png] opera_volgae_malek
Find Reply
Adriane, hvala. oops Saj sem se odločila, da si jih nebom odstranila, ker mi je lahko kasneje žal. huh

Moram pa v ambulanto za kožne tumorje, ker so baje neke čudne barve. cry Upam, da ne bo kaj narobe.
Find Reply
eh Lala kaj bo narobe?!!? nič naj te ne skrbi!! Idi do zdravnika pa ga sama vprašaj vse o tem in ne poslušaj raznih bučk o tem. Moja mami si je dala pred kakima 2 mesecema odstraniti 2 znamenji, za eno ji je dr. reko da ve kaj je, drugo pa je moral poslati na pregled, da če bi bile kake nevarne spremembe, da bi se prepričal da je v zdravo izrezal, zato ti pregledi.
Ti pa verjetno moraš tja da odstranijo in takoj pregledajo(mi smo daleč stran, pa morajo pošiljati).

Pa še enkrat, nič ne skrbi!!
Find Reply
Uu hvala, si me kar malo potolažila. oops
Find Reply
Adriane Wrote:Mična, boš dala slike pred in potem? smile

Fantu so, ko je bil še majhen, rezali znamenja s hrbta. Ima kar grde rane. Kot da bi ga prestrelali. Me zanima, kako bi vse skupaj ispadlo, če bi si jih dal odstranit zdaj.

Lala, lepa si s pikami!!!! ohmy Meni so strašno všeč!!

meni so ga tudi rezali, sicer kirurg dr. Fabjan in mi je tako lepo naredil, da se po 1 mesecu praktično skoraj nič ne pozna, samo še malce rdečkasto je, ko masiram s kremo proti brazgotinam.
Find Reply
A si že povedala, koliko si plačala za odstranitev enega znamenja ? oops

Me vseeno zanima, da če si bom mogla kaj dat odstranit, da grem k dobremu kirirgu. Da se mi ne bo potem celo življenje brazgotina videla. huh
Find Reply
50€ na znamenje. Naj me Mična popravi, če se motim.

cenik: http://www.fabjan.si/?id=c#menu
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

[Image: yru-vinyl5_thumb.gif][Image: tr-untitl.jpg]

[Image: d035.gif]

[Image: icon-33-32.png] opera_volgae_malek
Find Reply
Jaz imam tudi dva znamenja, že od skozi. Enega zadaj na hrbtu, enega pa spodaj na trebuhu. Pa zadnjič ko sem bila pri splošni zdravnici mi je rekla da naj jih grem dermatologu pokazat, samo tako, za vsak slučaj. Sem naročena konec novembra, bomo vidli kaj bojo rekli ermm
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Hvala. smile
Find Reply
Jaz sem imela na napotnico, ker je bilo kritično znamenje.. v estetske namene (izrez) pa dela tudi, samo je treba plačat, pa mislim da pride na znamenje 50 eur, samo ne vem ali je to konkretno za izrez ali za laser (ker vem, da je laser vsako tudi 50 eur pri Fabjanu). Najbolje se je prepričat pa vprašat direktno k njemu.
Find Reply
Sarah Wrote:Jaz imam tudi dva znamenja, že od skozi.

Sry because of the OT, ampak kaj naj bi to pomenilo? oops
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Ma nič, hotla sem povedat da jih imam že skozi od rojstva enake in se nič ne spreminjajo al pa kaj, ampak mi je rekla naj jih gremo malo pokazat dermatologu. tongue
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
že od skozi = že od zmerej = že od vedno = odkar pomnim
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)