Thread

Odstranjevanje znamenj

166Replies 213634Views
Messages In This Thread
Zanima me, kam si hodite znamenja odstranevati ve in kakšne so cene.
Find Reply
Si ne dostranjujem znamenj, ker me ne motijo, poleg tega jih dojemam kot del sebe in jih nočem dat stran. Nimam pa nobenega ki bi bil na neprikladnem mestu, ali ki bi bil večji, edino ene dva sta temno rdeča in me ljudje sprašujejo če sta mozoljčka tongue .
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Jaz ne vidim smisla v odstranjevanju znamenj, če ni absolutno nujno zaradi zdravstvenih razlogov.
Find Reply
jaz sem jih zaradi hiper-pigmentiranosti imela kar nekaj...in mi to, da sem bila popolnoma pikasta res ni bilo všeč. Pač iz estetskih razlogov oops
Find Reply
Ej, a to z laserjem si si mogla sama plačat ? & če si, koliko ? Brazgotine se fejst vidijo ?
Find Reply
krastice odpadejo po nekaj dnevih, za znamenji pa nato ostane tak bel madež, ki se čez čas zlije s kožo.
Find Reply
A to grejo odstranjevat samo manjša znamenja ? A cena je odvisna od velikosti znamenja ? Jaz bi si jih dala odstranit nekaj na obrazu. huh Kje pa ima ordinacijo dr.Bartenjev ?
Find Reply
na Derčevi v Lj, pa v Rožni dolini. Poišči kontakte na internetu, trenutno nimam telefonskih pri sebi, da bi lahko napisala.

Odstranjuje tudi večje, vendar le tiste, za katere je povsem prepričan, da ne morejo biti maligni...takšni, ki so bolj "čudni" jih potem rajši pošlje na izrez.
Find Reply
Hvala. smile
Find Reply
Jz sm si k sm bla manjša, tam nekje na sredini OŠ, dala odtsrant znamenje velko za tak smile huh , ker me je baje motil in mi je bil grd, pa so me pelal ga odtsrant, zdj je pač bel flekc tm, pa vidjo se šivi,na nogi je blo to. Mislm brez veze... zdj me sploh ne bi motu, tkrt pa pač očitno ja. Plačala pa nism nč.
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Jst sem si dala predlani odstranit dve znamenji, eno na vratu (ker bi lahko bilo kasneje ful nevarno) in eno na trebuhu pri strani, tam kjer je rob gatk (ker me je motilo, lahko bi si ga po nesreči poškodovala itd..) So mi pa jih rezali ven, niso delali z laserjem. Na vratu se mi pozna, ker so mi defektno zašili in še koža ni preveč elastična in je ostala taka črta, malo svetlejša od barve kože. Tam na trebuhu pa se ne pozna nič, edino če pogledaš ful na blizu.
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Coco, jz mam tm tako bibo zdj, debelo črto/bunko, na levo pa desno pa so 3 črvički na stran in zgleda k ena biba k hod, tko k tvoja pikapoka, no! laugh

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Biba leze, Biba gre, lol. laugh Kje pa ga imaš?
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Na levem stegnu ermm muha enodnevnica, saj pravim, če pomsilm nazaj, so mi starši šparali za operacijo nosu, pa brade, ker ko sm mela eno nesrečo in sm si brado razbila sm hotla še zagotovilo, da mi bo en lepo odstranil brazgotino, k bo nastala, ko mi bo ta, k mi je ranu šivu preveč hitel wacko

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Zakaj pa nos? Nisem si mislila da si taka plastik fantastik Rea, razočarala si me nono .Jaz sem si sicer tudi brado razbila ko sem bla majhna, pa mam zdaj brazgotino in mi je vedno dol viselo - Sajk pravi chicks dig scars, glory lasts forever , pa upam da je enako s tipi. Če ne bom pa lezba kaj čem... ermm
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
Eh, saj nisem, bila sem, ko sem imela 10 let.Hotela sem imeti bunkico na nosu, ker sem imela ravnega, pa sem spraševala zakaj jo majo drugi jaz pa ne, ker sem mela raven nos, ne vem pač ena izmed muh otroka.
Zdaj veš, da ne bi in nikoli ne bom.Upam, da si manj razočarana tongue

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Manj bom razočarana če mi daš kar ti bo letos prinesu Božiček yes .
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
Ne razumem, je to v prenesenem smislu al kar nekaj?
mi bo sploh kaj? ker ne praznujem božička!

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Kako dobiš napotnico za odstranjevanje znamenj na obrazu ? To morem it do osebne zdravnice ali do dermatologa ?
Find Reply
Ponavadi do os. zdravnice, če pa greš samoplačniško pa lahko direkt k dermatologu

Hare Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
rea Wrote:Ne razumem, je to v prenesenem smislu al kar nekaj?
mi bo sploh kaj? ker ne praznujem božička!
Ne sam pohlepna sem in te ne maram če me ne podkupiš tongue .

Kdo pa odstranjuje znamenja, dermatologi?
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

Find Reply
Plačajte si nadstandard, potem pa k dermatologu. Plačate samo 10% stroškov, ki nastanejo s pregledom. Fajn zadeva.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
odstranjevanje iz estetskih razlogov je samoplačniško, zdravstveno pogojeno odstranjevanje pa na stroške zdravstva.
Find Reply
V Mb tudi delajo kje to ?

Mene je ful strah, da bi se mi brazgotine potem fejst videle. huh Ker je le na obrazu a ne... A to gre prekrit v pudrom ali se še vedno vidi ?
Find Reply
Lala, lej kje bi bla zdej Cindy Crawford, če bi si dala znamenje odstranit. It made her famous smile
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)