Threads: 106
Opala... Toliko pa ne dam. Kakšne sestavine pa ima?
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 3
Nadi Wrote:lana Wrote:Jaz imam mastno kožo in uporabljam La prairie zeleno linijo. Gel za čiščenje in dvofazni tonik. Super zadeva.
Super linija, sam mal draga ...ne vem sicer kolk je zdaj, ampak nazadnje, ko sem gledala je tonik stal okrog 15000 sit.
Kaaaj?
Jaz imam trenutno od Greenline enega.
Threads: 7
Tudi pri izbiri tonica moramo v prvi vrsti upoštevati tip kože. Če je le ta suha, je dobro, da se odločimo za nežen predvsem brezalkoholen tonic (napr. Collistar multivitaminski tonic,, Anemari Borlind ZZ Senzitive, tudi Matis ima tak tonic...), za mastno kožo bi naj bil tonik, ki deluje antiseptično, pri mešani koži pa moramo biti posebej previdni pri izbiri, saj mora delno regulirati izstop maščob, po drugi strani, pa uspešno vlažit suh predel.
LP
Strinjam se z Jadranko. Dodajam pa še to, da nobena koža ne potrebuje alkohola (tudi pri mastni koži lahko alkohol samo škoduje - kljub temu, da je zelo razširjeno mišljenje, da bo alkohol samo osušil kožo in jo naredil normalno). Torej, tonik brez alkohola za vse tipe kože.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 6
jz uporabljam gel vichy normaderm , tonik clinique mild clarifyng , in je supper , ce pa mi malo izsusi dam vsako tolko kremo clinianse zeleno jabolko ki ni mastna in je nekomedogena . super kombinacija res
we must remamber that tomorw comes after the dark,so you will allways be in my heart
Threads: 95
sonchika Wrote:Opala... Toliko pa ne dam. Kakšne sestavine pa ima?
Sonchika, če verjameš ali ne sem iskala infromacije o teh proizvodih.Enkrat sem dobila njihovo brošuro. Vem, da so švicarski proizvodi višjega cenovnega razreda, delani na izvlečkih kaviarja in celularnih raziskav. Se pozanimam v drogeriji podrobno o blagovni znamki in napišem kaj več.
LP N
Prosim, ja. Hvala.
Threads: 12
Drži, da je cena strašno zasoljena. Krema je recimo 38.000, nočna prav tako, puder tudi. Niti ne vem več natančno koliko je tonik in gel, je pa čez 10.000. Jaz ponavadi kupujem, ko je promocija in taktat dobim popust.
Meni ta kozmetika izjemno odgovarja in dokler si jo lahko privoščim, si jo tudi bom. Res pa ni za vsak žep.
živi in pusti živeti
Threads: 34
Jadranka Wrote:Tudi pri izbiri tonica moramo v prvi vrsti upoštevati tip kože. Če je le ta suha, je dobro, da se odločimo za nežen predvsem brezalkoholen tonic (napr. Collistar multivitaminski tonic,, Anemari Borlind ZZ Senzitive, tudi Matis ima tak tonic...), za mastno kožo bi naj bil tonik, ki deluje antiseptično, pri mešani koži pa moramo biti posebej previdni pri izbiri, saj mora delno regulirati izstop maščob, po drugi strani, pa uspešno vlažit suh predel.
Ja katere pa priporočaš za mešano kožo?
Threads: 1,143
.
Trenutno imam tonik od L'Occitane - Extra-Gentle Cleansing Water. To jaz uporabljam tako, namesto kreme ali pa pod kremo, za čez dan, da se malo ofrišam (ne uporabljam ga za čiščenje mejkapa). Ker mi ga bo počasi zmanjkalo, se odločam spet za ponovni, vendar cenejši nakup. In me zanima, katerega mi priporočate (neobčuljiva, suha koža)?
.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Sej veš... Garnier, a ne?
.
Essentials ne? Ti si bolj za zelenega?
Kaj pa od L'Oreala Hydra Confort (Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Lupine Protein, Teacarbomer, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polystyrene, Methylparaben, Chlorphenesin, CI 16035, Parfum)?
.
- Anonymous
Threads: 78
js se odločam za lush ... ampak! oba (eau roma water in breath of fresh air) imata dost zgodej parfum in me to malo skrbi ... ali katera uporablja breath of fresh air, da bi lahko povedala, kako se obnese? če ne bo druge, bom pa zamižala na eno oko in si kupila garnier essentials zelenega.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Threads: 111
Jst tud rabim nov tonik. Trenutno mam od Garniera tazelenga. Pa bi mal spremembe nardila.
Lush 8) hmmm
[center]The only thing standing between you and your goal [/center]
[center]is the bullshit story you keep telling yourself [/center]
[center]as to why you can't achieve it.[/center]
[center]Jordan Belfort[/center]
miss*sixty Wrote:Lush 8) hmmm 
samo tolko, da te ob ceni ne bo kap trofla: lusheva tonika staneta 1850 sit za kos. (mene vem, da ne bo, ker sem mela do zdaj l'occitanejevega za 3600.)
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
.
Ja od Lusha toniki so kar mikavni, ampak mislim, da polni citrusov in zatorej preveč divji za kožo.
Pa od Vichy-ja oni roza tonik za suho in občutljivo kožo je tudi okej, ampak sem se tudi tega že malo naveličala. Je pa še dražji kot od Lusha, ampak cenejši, kot L'Occitane.
.
- Anonymous
Ah neee... sej smo navajeni. Tale cena je super... za Lush seveda
tole je enkrat že sonchika napisala:
breath of fresh air: Spring Water (Aqua), Aloe Vera Gel (Aloe barbadensis), Perfume, Rose Absolute (Rosa centifolia), Patchouli Oil (Pogostemon cablin), Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus), *Limonene, *Linalool, Methylparaben
Odličen tonik, ampak malo prehitro vsebuje parfum. Zna se zgoditi, da bo dražil kožo.
za eau roma water pa: Samo če je tonik, je pa res preveč parfumiran. Bolj žalostno.
tko, da če se bom odločila, si bom omislila breath of fresh air. 8)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Hej, a ne obstaja še en? A se samo meni zdi?
[quote=Jenna].
Essentials ne? Ti si bolj za zelenega?
Kaj pa od L'Oreala Hydra Confort (Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Lupine Protein, Teacarbomer, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polystyrene, Methylparaben, Chlorphenesin, CI 16035, Parfum)?
.
Slednji je popolnoma brez AOK in slab.
miss*sixty Wrote:Hej, a ne obstaja še en? A se samo meni zdi?
tea tree water za problematično kožo - so mi tut v lushu rekli, da je bolj ko ne za 'zdravljenje mozoljev', niti ne za vsakodnevno nego kože.
Tea Tree Water is our stronger toner for normal to oily skin; it is particularly good for young faces prone to troublesome teenage problems. Tea tree is a wonder plant from Australia; no decent Australian first aid kit would be without its bottle of tea tree oil and thank goodness they've decided to share it with the rest of the world too. It has wonderful cleansing properties amongst the many points in its favour. We add reviving grapefruit water and detoxifying juniper berry to make an effective toner for faces in need of refreshment.
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
sonchika Wrote:Jenna Wrote:Essentials ne? Ti si bolj za zelenega?
Kaj pa od L'Oreala Hydra Confort (Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Lupine Protein, Teacarbomer, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polystyrene, Methylparaben, Chlorphenesin, CI 16035, Parfum)? Slednji je popolnoma brez AOK in slab. Aha, torej odpade. Zaj mi še samo povej, zakaj rajši zelenega od roznega, pa te glede tega pustim pri miru.
- Anonymous
Threads: 1
Tudi roza je antioksidanten. Meni sta oba vredu.
Oba imata enako število AOK in sta oba odlična. Jaz imam trenutno rozastega, sem pa prej imela zelenega. Popolnoma vseeno je.
.
Ja zakaj sta pa pol dva, če sta identična?
.
- Anonymous
|