Threads: 750
Hm ... kako to misliš 'na principu zrnc'? A ne delujejo vsi pilingi na tak način?
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 10
obstaja tri vrste pilingov:
- mehanski (z "zrnci")
- encimski (z encimi ki delujejo keratolitično-razgradijo keratin, primeren za občutljivejše tipe kože)
- kemični (z AHA kislinami)
lp, Martina
Threads: 199
Jaz bi rabla kemičnega. Kateri so najboljši?
Viens, reste ici!
Threads: 106
Punchka, ti si še zelo mlada, ne? Pod 20 let? Potem kemični nikakor ni zate, ker je precej agresiven. Tega lahko začneš uporabljati šele po 30 letu ali pa čim kasneje. Ne priporočam ti ga.
Obstajajo pa še encimski pilingi. Tak je pa Art Deco piling. Je pa bolj učinkovit (baje) od mehanskih pilingov.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 67
Malo butasto vprašanje:ali je tisto encimski peeling, ko ga namažeš, počakaš, da se posuši, nato pa "zradiraš" dol z obraza?
jp.
aja, kemični piling se lahko uporablja tudi pred 30-im letom, saj z njim najbolj učinkovito odstranimo akne. sem delala podrobno seminarsko za mednarodno diplomo o kemičnem pilingu zato sem se kar konkretno tudi pri dermatologih pozanimala
lp, Martina
sonchika Wrote:Punchka, ti si še zelo mlada, ne? Pod 20 let? Potem kemični nikakor ni zate, ker je precej agresiven. Tega lahko začneš uporabljati šele po 30 letu ali pa čim kasneje. Ne priporočam ti ga.
Obstajajo pa še encimski pilingi. Tak je pa Art Deco piling. Je pa bolj učinkovit (baje) od mehanskih pilingov.
Ja Sonchika jaz sem krepko pod 20. Tak da bom upoštevala tvoj nasvet. So me zavedle malo tiste AHA kisline..
Viens, reste ici!
MArtina sicer pravi, da lahko uporabljaš AHA kisline kot piling že v mladih letih... zdaj pa ne vm. Odloči se po svoji vesti. Jaz lahko samo rečem, da so kislinski pilingi jako agresivni.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Nebom rajši. Ker kisline so le kisline.
Viens, reste ici!
agresivnost je odvisna od pH-ja kisline in od koncentracije, ter od časa delovanja
lp, Martina
Threads: 1
oyla!
končno sem se malo ustalila in nehala menajvati izdelke za nego kože na obrazu..
trenutno torej uporabljam:
-Nivea visage nežen odstranjevalec ličil za oči in ustnice
-Balea pena za čiščenje
-Garnier tonik Essential
-Garnier kremo Pure Shine control moisturiser
(-puder Max factor colour adapt + puder v kamnu Creme Puff)
je to uredu kombinacija?
moja kože je normalna do mešana, pojavljajo se tudi mozoljčki in okoli nosa in po bradi tudi ogrci 
k temu doprinesem s tem ko stiskam mozolje, se pa trudim odvaditi te grde razvade..
rabim pa tudi nov peeling (prej sem uporabljala mehanskega, pa jemkoža samo še bolj razdražena, učasih tam kjer je biu stisnjen mozolj krvavi)
in sicer encimskega..
sem že našla enega od KenzoKi-krepilni kosmi
prodajalka ga je zelo hvalila (zakaj le..), da ga lahko uporabljam dlje kot eno leto? hmm
cena pa je nekaj več kot 7 000 sit
mogoče katera uporablja kak drug encimski peeling pa je zelo zadovoljna z njim in ceno?
hvala za odgovore!
lp
...i'm just a kid...
Tega Art Decojevega encimskega pilinga nimajo niti v mb, niti v grazu.Bojda držijo od njega samo dekorativno kozmetiko.Torej se ga da kje kupiti sploh?
Pa lepo bi blo če bi kaka prodajalka v drogerijah sploh vedla kaj je to encimski piling, ne da me gleda kot tele v nova vrata, potem pa mi začne kazat kar nekaj.Ponoriš
AD encimski piling se da dobiti v Mullerju.
 : V mariborskem ga ni.Sem vprašala.Prav tako v mercatorjevi Beuteque.Tudi v Grazu v Mullerju mi je rekla da majo samo dekorativno kozmetiko.Bo treba v lj, očitno.
Threads: 1,143
sonchika Wrote:AD encimski piling se da dobiti v Mullerju. To je tisti, ki je cca. 4k, ne?
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Jp, točno ta.
.
Pa je res vreden svojega denarja, kot se šušlja? Ker meni se zdi drag (no ja, spet pa če pomislim na izdelke od npr. L'occitane, pa niti ni).
.
- Anonymous
Baje da je (nisem probala).
Threads: 3
v kakšni embalaži pa je ta peeling in pa v kerem štuku mullerja se ga dobi, ker jst sde tud na veliko izogibam prodajalk, tako da ne bi rabla spraševat
hvala za odgovor
.
Ta AD piling je v tistem štuku Mullerja, v katerega vstopiš. Govorim za Mullerja v BTCju. Je pa poleg ArtDeco stojala z dekorativo..... tako na levi strani so izdelki (saj jih ni prav veliko, takoj ga boš našla) - v tubi je. Svetli.
.
- Anonymous
Threads: 53
Ga imajo tudi v Mullerju na Čopovi?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Morali bi ga imeti.
Threads: 2
Ta piling od AD imam pol leta in lahko rečem da je fantastičen,še pred enim mescom je bil 3600 sit,zdaj pa je 4800 al 4600 sit.Cena je pa kar soljena ampak ga imaš za res dolgo časa.
Threads: 4
kaki so pa kaj efekti tega pilinga?
(vedno sem mela sam mehanske pilinge)
Threads: 2
Po tem pilingu(če bi lahko tako rekla) je koža res mehka,čisto nič razdražena pa rdeča(po mehanskih je bilo tako),pa lažje gredo mozolji ven.
|