Thread

Peeling obraza

446Replies 1737203Views
Messages In This Thread
Kateri peeling uporabljate, če ga sploh uporabljate? Jaz sem ga ravno dobila od Artistry-ja. Na koliko časa se ga lahko uporablja? Enkrat na teden? A ga je dobro naredit pred parno kopeljo ali po? A je treba obvezno dat masko po peelingu?
Find Reply
Piling lahko delaš enkrat tedensko. Če ti pa paše, pa lahko tudi pogosteje (samo ne vsak dan, ker ti bo preveč uničilo kožo).
Lahko ga delaš pred in po parni kopeli. Najbolje je pa vmes (to izvajajo v savnah, ko se najrej savnaš, potem zdrgneš s soljo in potem spet savnaš).
Ni nujno delati maske po pilingu. En dan si naredi piling, drugi dan pa masko.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Jaz ima od Art deco-encimski piling in je fantastičen,uporabljam pa ga 1x/teden.
Find Reply
jz pa od st ives-swiss formula-apricot scrub blink pa full nežno diši
sam ga full ne uporabljam redno,pomjm bl 1krat mesečno kot tedensko! a je še vseen ok?
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Tudi mesečno ga lahko delaš. Jaz pilinga sploh ne delam in ni nič narobe.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
moje mnennje je takole, da je najbolj učinkovito da piling narediš pred parno kopeljo in to samo enkrat na teden. tko se dela tud v salonih. po vsej tej proceduri pa obvezno masko, ker je koža "poškodovana" in je je treba par stvari povrnit, kar se pa samo s kremo ne da
lp, Martina
Find Reply
CHANEL Gommage eclat express
L'amour toujours
Find Reply
Jaz si pa z mikrofaser krpico vsake dva dni malo zdrgnem obraz in imam ful gladko kožo na obrazu.
Find Reply
l'occitane peeling oliva, uporabljam ga enkrat tedensko
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Tudi jaz imam mikrofaser krpico. Super stvar.
Find Reply
sonchika Wrote:Tudi jaz imam mikrofaser krpico. Super stvar.
ampak je ne uporabljaš za obraz? k si prej napisala,da si ne 'delaš' pilinga?sori,zapičm se v vsako stvar biggrin
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
sonchika Wrote:Tudi jaz imam mikrofaser krpico. Super stvar.

kaj je ta krpica pravzaprav in kako se jo uporablja? oops
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Pilinga s kremami in raznimi žaubicami ne delam. Tu in tam pa uporabim to mikro krpico (podobna stvar kot brisačka - za umivanje obraza) in ta naredi piling. Ni pa agresivna - zato se mi zdi primerna za piling suhe kože.
Find Reply
Kje pa jo kupiš?
Find Reply
V DM jo majo od Balee. V Mullerju pa od Rival de loop (slednja je precej dražja). Ona v DM pa stane ene 800 SIT.
Find Reply
A v kvaliteti pa ni bistvene razlike?
Find Reply
Jaz jo imam od DM in sem čisto zadovoljna! Zdi se mi, da je od Mullerja malo bolj groba (nisem pa sigurna).
Find Reply
Ja, Rival je bolj groba. Tako da če imaš precej občutljivo kožo, vzemi raje od DM. Drugače pa ni razlike. smile
Find Reply
Jaz imam peeling za obraz od Vichy-ja in nardim si ga enkrat na 3 tedne.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jenna Wrote:Jaz imam peeling za obraz od Vichy-ja in nardim si ga enkrat na 3 tedne.

Enako... tudijaz uporabljam Vichy.
Find Reply
dejta kej napisat o tem peelingu ... za kok časa ga maste pa a je dobr? cena pa to wink

hvala smile
Find Reply
Peeling kot peeling pač, kože mi nič ne izsuši (to se mi zdi pomembno), imam ga pa res za zelo dolgo... ker se ful peni in to. Koliko je stal, hm... po moje tam ene 3k (res se ne spomnim točno... imam ga že ziher ene pol leta).
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jaz uporabljam peeling 1x tedensko. Po tem ponavadi naredim še masko, razen kadar se odločim za čistilno masko raje počakam kak dan. Všeč pa mi je peeling od Colistarja, sicer pa sem imela zelo rada peelin od Christian Bretona, res je bil super.

lpj
Find Reply
Slišala sem, da je zelo dober ArtDeco encimski piling. Ga ima katera?
Find Reply
Ponovno odpiram temo.A ve katera za kak peeling, ki ne bi deloval na principu zrnc?Rabla bi bolj nežno zadevo, ampak vseeno učinkovito.Nimam pojma kaj naj kupim. ermm
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)