Threads: 48
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
Threads: 372
A si kera od vs voska obrvi oz. ji to delajo v kozmetičnem salonu??
Threads: 31
Hm...A je za voskanje obrvi potrebno vzet kaksen poseben vosek?
Se da lepo povoskat doma?
Threads: 0
ja bl teško boš z voskam problala, k morš res pazt kuko gor naneseš. k loh mal preveč pa ti gre pou ubrvi še zravn stran. tko da to ni prou preveč dobr. pa buli tut
njbol je s pinceto lepo duma si uzameš čs pa ustvarjaš. njbol je pa da greš prj h kozmetičarki da ti zravn še mal razluži kuko je to treba.
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…
Threads: 20
najbolš da greš h kozmetičarki da ti jih uredi pol pa itq sama pulš.... jst sm šla pa mi ni čist nč žal res zj si prou nmorm predstavlat da si jih ne bi pulla  Dala sem 700 sit in mi jih je res lepo uredila... plus glih danes sm brala v eni reviji da ko si pač pulimo obrvi da te čez čas zaradi tega šoka ko jih nenehno pulimo kasneje celo nehajo rast tok da maš skos lepe obrvi
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Threads: 111
Jst si jih tud pulim s pinceto. Prvič mi jih je ena frendica, ko sem bla stara ene 14, 15 let. Od takrat naprej si jih redno pulim in si sploh ne predstavljam, kakšna bi bla, če si jih ne bi.
Jih pa pulim nekak takole:
[center]The only thing standing between you and your goal [/center]
[center]is the bullshit story you keep telling yourself [/center]
[center]as to why you can't achieve it.[/center]
[center]Jordan Belfort[/center]
Threads: 22
ej enako... sam jst sem si jih začela šele pri 18-ih.
Ni šans da neham... sam defenitivno pa samo z pinceto... ej par kocin preveč, pa že ni dobr. Depilacija ni tolk natančna
_Mayckica_ kje si pa to bla?
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Threads: 352
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 750
Jst mam pa eno foro ... ene par prjatlcam sem dobesedno božansko populila obrvi, ful ful so ble zadovoljne, s svojimi pa nikol nism zadovoljna.  Sej niso slabe, samo niso čist takšne, kot bi jih js hotla met.
Poznam pa eno, ki si jih vedno znova čist pobrije in si jih potem riše ampak zaboga ne vem s čim to riše, ker zgleda, ko da bi ble namalane s takim debelim črnim alkoholcem ... obup!
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 106
Mrzim puljenje obrvi. Na vso srečo so zelo svetle in se ne vidi posameznih dlakic, ki niso v liniji, zato si jih pulim glih enkrat mesečno, ko se spomnim.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 199
DiLeMa Wrote:J
Poznam pa eno, ki si jih vedno znova čist pobrije in si jih potem riše ampak zaboga ne vem s čim to riše, ker zgleda, ko da bi ble namalane s takim debelim črnim alkoholcem ... obup!
Bljah DiLeMa meni je to tudi tak grozno grdo.
Viens, reste ici!
Threads: 0
DiLeMa Wrote:Jst mam pa eno foro ... ene par prjatlcam sem dobesedno božansko populila obrvi, ful ful so ble zadovoljne, s svojimi pa nikol nism zadovoljna. Sej niso slabe, samo niso čist takšne, kot bi jih js hotla met.
joj toj pa tko grdo  vrjetn si jih mala z unmu čopičam k je tut za oči, npr da se tik nad tripalncam črto nrdiš...
upam da veš kwa mislm k nwem ko nj se izrazm
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…
kristy za začetek sm šla v trgovinico moja ki je v Radovljici nasproti knjižnice, po takih stopničkah z ograjico greš gor... Zj jih pa sama pulm ene 1-2x na tedn k mam tedne in jih morm
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Threads: 1
jaz si jih sploh ne pulim, so že naravno take idealne oblike  si jih pa malo potemnim z barvico, ker mam lase pobarvane na temnejšo barvo kot mam naravno
There's no turning back when you're chasing the wind...
Haruka Wrote:jaz si jih sploh ne pulim, so že naravno take idealne oblike si jih pa malo potemnim z barvico, ker mam lase pobarvane na temnejšo barvo kot mam naravno waw nisem vedla, da je to sploh možno kul 8)
Threads: 24
Jaz če si jih ne bi pulila, bi imela eno samo obrv.  100%. Sploh ne upam probat. Pulim pa si jih drugače vsak drugi do tretji dan, včasih pa kak dan tud spustim vmes.
Threads: 111
Hehe, Fredy Miler style.  HoTisH
[center]The only thing standing between you and your goal [/center]
[center]is the bullshit story you keep telling yourself [/center]
[center]as to why you can't achieve it.[/center]
[center]Jordan Belfort[/center]
miss*sixty Wrote:Hehe, Fredy Miler style. HoTisH  ja sploh pa za žensko
Threads: 39
Jaz mam prav neko posebno tehniko puljenja obrvi...ne vem kdo mi je predlagal naj si okoli dlake, katero mislim populit kožo v gubo stisnem in potem ven povlečem in res ne boli...pa še bolj natančno lahko to črno dlako ven spipam, ker prej sem še nekaj drobnih svetlih zraven zagrabla in jooooo kak je to fajn bolelo
bellini Wrote:Jaz mam prav neko posebno tehniko puljenja obrvi...ne vem kdo mi je predlagal naj si okoli dlake, katero mislim populit kožo v gubo stisnem in potem ven povlečem in res ne boli...pa še bolj natančno lahko to črno dlako ven spipam, ker prej sem še nekaj drobnih svetlih zraven zagrabla in jooooo kak je to fajn bolelo  jst tud dostkrat tko delam.. manj pa boli tud zato, ker ne povlečeš kože s sabo... ponavad si drugač napnem kožo in je isti efekt... ta gupa pa res pomaga, da dlako lažje "nacilaš"
Threads: 49
Mene pa nič to ne boli. Boste rekle, da sem freak, sam men je v bistvu še kul filing, k se dlaka ven spuli...ne znam opisat  Pa nisem mazohistka, s splošnim zelo nizkim pragom bolečine. Ampk puljenje obrvi je pa mala malca.
Threads: 5
mene tudi nič ne boli, čepa potegnem kožo in takrat izpulim pa sploh nič
Estera Wrote:Mene pa nič to ne boli. Boste rekle, da sem freak, sam men je v bistvu še kul filing, k se dlaka ven spuli...ne znam opisat Pa nisem mazohistka, s splošnim zelo nizkim pragom bolečine. Ampk puljenje obrvi je pa mala malca. ah men tud ni nč tazga, sam tud zato ker si tko nardim... itak je pa neki na tem, da se koza navadi
sploh recimo pri depilaciji nog... pomoje kr pocrkajo uni zivci na nogah
Threads: 49
Tanjci Wrote:[quote=Estera]Mene pa nič to ne boli. Boste rekle, da sem freak, sam men je v bistvu še kul filing, k se dlaka ven spuli...ne znam opisat Pa nisem mazohistka, s splošnim zelo nizkim pragom bolečine. Ampk puljenje obrvi je pa mala malca. ah men tud ni nč tazga, sam tud zato ker si tko nardim... itak je pa neki na tem, da se koza navadi
sploh recimo pri depilaciji nog... pomoje kr pocrkajo uni zivci na nogah
Ja, sam mene nikjer ne boli puljenje. Ne na nogah, ne bikini (je pa res, da se mi ne da to pogosto, ker je treba čakat na dolge dlake predolg in k lubiju pač ne morem it kot medvedka). Še pod pazduho sem se že pulila....ni panike nbene. Bojim se sam, ker mam tkoj čist rdeče, pikasto, grozn za videt in me je kr strah, sam pol se unese. No,sem šla iz teme....
|