Thread

Spletne trgovine

627Replies 395381Views
Messages In This Thread
AMAZON.COM

boze...
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
Ej sorry, sem slabo prebrala.
Find Reply
rjavolaska Wrote:Jaz pa kupujem v Amazon.com, v e- daji sem že jemala, trenutno sem pa jemala Essie lake v Čarodejki ( www.carodejka.si), pa Kirakara ima tudi hude stvari.
Mika me pa še kar nekaj trgovin, samo čakam, da dobim kartico, ki jo bom imela samo za nakupe preko interneta.
zanima koliko plačuješ poštnino in carine, ko kupuješ pri amazonu iz amerike
Find Reply
Jst pa sem nazadnje kupovala tuki: http://shop.zivacenter.org/ pa sem full zadovoljna. Poslali so mi že takoj naslednji dan pa še poštnine ne zaračunajo. thumbup
[center]The only thing standing between you and your goal [/center]

[center]is the bullshit story you keep telling yourself [/center]

[center]as to why you can't achieve it.[/center]

[center]Jordan Belfort[/center]
Find Reply
Tudi jaz sem več kot zadovoljna uporabnica te spletne strani. thumbup
Reply
Sm pogledala tole stran in sm čist navdušena thumbup Punce, kere stvari so res dobre, če ste že kej kupovale oz. sprobavale?
Never allow someone to be your priority while you're just their option.
Find Reply
ena prava wellness kozmetika,tudi mešanice zelišč za masažo oz polaganje na določena mesta na telesu w00t2
Tanamera.
Uvoznik je medicinsko estetski center iz Novega mesta.
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) smile)))
Find Reply
www.princesa.si dobra ponudba parfumov, tudi znižanja
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Jaz sem tud že nakupovala v Živi. Zdaj pa je še ena nova e-trgovina, kjer imajo poleg naravne kozmetike še torbice in čevlje (brez usnja), njihov moto mi je ful všeč. Kozmetika kar sem jo sprobala je fenomenalna, dostava pa v 1-2 dneh. Evo naslov:

http://vegea.si
Find Reply
ko naročiš izdelek v eni tej spletni trgovini, a to plačaš z gotovino pri prevzemu? ali kako?
kaj pa narediš če te ni doma ko pride izdelek?
Find Reply
V kaslc dobiš listek o prispeli pošiljki s katerim na pošti prevzameš in hkrati plačaš paket. Če ne dvigneš v roku mislim da 14ih dni se paket vrne na naslov pošiljatelja.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Jaz vedno plačam po predračunu, če je le možno (imam el. bančništvo - klik). Zato, ker je to najceneje, v tem primeru ne plačaš storitve odkupnina, poštar ti samo prinese na dom in ne rabiš nič plačevat več.
Find Reply
jaz sem ful zadovolna z spletno stacuno Amandier. Hitr dobiš cca 3 dni. Pa se izdelki so kvalitetni, naravni ( sem namreč 100 na uro tečna uporabnica priznam oops ) nekaterih izdelkov nism zasledila pri nobeni kozmetiki pa se slovenskega porekla je. Evo naslov: www.amandier.si
Find Reply
Jaz sem se malo sprehajala po spletni trgovini Vegea, pa mi je v oči padla ena izmed torbic v jesensko/zimski kolekciji. Ful mi je všeč.
A je katera mogoče že naročala tele torbice? Stella, če se ne motim si ti nekoč nekaj o tem govorila, a po najboljši volji zdaj tistega nisem našla. A ti mogoče kej veš cene, ker na spletni strani niso napisane?

Zaljubila sem se pa v tole torbico:
[Image: 34rvt7c.jpg]
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
a je katera že naročala oblačila ali kaj drugega iz amerike? ali ti 100% pošljejo? kolik časa čakaš? kakšne so cene poštnine?
Find Reply
Sarah Wrote:Jaz sem se malo sprehajala po spletni trgovini Vegea, pa mi je v oči padla ena izmed torbic v jesensko/zimski kolekciji. Ful mi je všeč.
A je katera mogoče že naročala tele torbice? Stella, če se ne motim si ti nekoč nekaj o tem govorila, a po najboljši volji zdaj tistega nisem našla. A ti mogoče kej veš cene, ker na spletni strani niso napisane?

Zaljubila sem se pa v tole torbico:
[Image: 34rvt7c.jpg]
Meni je tudi ful všeč, samo ne v črni barvi smile
Sem pa videla v grazu eno štacuno kjer imajo čevlje pa po moje tudi torbice, mislim da je bila ravno ta firma. Bom šla pošnofljat ob priliki
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

Find Reply
A res? No daj biggrin . To je Emma Gordon drugače.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Čeprav tale seznam šnofljanja je že dolg. Fant me bo ubil... angel1
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

Find Reply
Frčica laugh
Upam, da te ne bo smile
Reply
Ah ne, zdej me ne bo, kaki dve leti nazaj bi pa že ubijal s pogledi biggrin Sem ugotovila, da mu moram samo en dan prej povedat število štacun ki jih bova obletala in je v redu. Ah, moški... offtopic

Find Reply
temida Wrote:a je katera že naročala oblačila ali kaj drugega iz amerike? ali ti 100% pošljejo? kolik časa čakaš? kakšne so cene poštnine?

Meni je mož enkrat naročil škornje iz Amerike. Cena je bila mislim da okrog 100$, poštnina pa skoraj še polovico tega, okoli 40$. Čakala sem pa dobre 3 tedne.
Find Reply
Jaz sem že 2krat naročala iz amerike in ker pošljem denar po pošti, moram čakat kak teden da pride do tja in potem paket dobim tudi priblizno v enem tednu. Ravnokar čakam spet en paket iz amerike. Sem pa kupovala preko ebaya od zasebnikov. Poštnina pa, ja pride skoraj pol več. V redkih primerih tudi veliko več.
Find Reply
Baby kaj pa ponavadi kupuješ preko e-baya ? Oblačila, kozmetiko, čevlje ?
Find Reply
Tu je ena nova spletna trgovina, kjer prodajajo Aubrey cosmetics in Akamuti, ki je tudi popolnoma naravna:
www.srcek.si
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
AKAMUTI Vrtnica & Mandelj - maslena krema za roke

[Image: akamuti1bt8.th.jpg]

AKAMUTI Kakav & Mandelj - maslo za telo

[Image: akamuti2cy9.th.jpg]

AKAMUTI Med & Kamilica - balzam za ustnice

[Image: akamuti3iu4.th.jpg]

Oh my dear lord, somebody shoot me.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)