Threads: 62
Jaz sem šla probat, 2x, vedno pred dopustom, pa me ni fasciniralo. Že prvič ne, pa sem mislila, da naša lokalna ne zna tako dobro in sem šla v famozni Luxov salon.
Mnogo predrago je. Iz nekaterih kozmetičnih ponudb se res dela hudo znanost.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Threads: 11
No super, bom rajsi se naprej tisto minuto na dan uporabljala svincnik za 5 e.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Threads: 27
Katerega pa imaš? Jaz bi tudi, praktično brez obrvi se zdim sama sebi.
Threads: 53
Ja, tiste, ki redno hodijo urejat obrvi, trepalnice, na manikuro, pedikuro, se kar lepo skeširajo.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Threads: 27
Meni so sreci to tako nepomembni, "plastični" dodatki.
Threads: 11
A ves da ne vem ora, nekaj od Catrice, enega rjavega.
Moj mejkap sicer zajema: maskaro, svincnik za obrvi, highlighter na nos in licnice in z rjavkastim pudrom potegnem cez lica da si dodam barvo. To je vse, pudrov pa bb krem ne uporavljam vec...pa seveda sminka
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Threads: 53
Jaz sem bila v začetku meseca potem na laminaciji. Sem zadovoljna, ampak vseeno ne tako zelo, da bi se mi zdelo vredno vsaka 2 meseca plačevat 48 eur.
Prvi in drugi dan res malo čudno izgleda, ker 24 ur ne smeš obrvi nič zmočit, brisat, se dotikat in zgledajo take mokre, ker jih z nečim namažejo. Potem je pa že v redu in ne zgleda čisto nič umetno. Mislim, da je pri meni razlika že v tem, da so mi jih pobarvali z malo temnejšo barvo. Glede česanja je pa tako, da da itak ne ostanejo dlake fiksno na mestu. Tam, kjer mi gre fru fru čez obrvi, se mi vseeno "skuštra" obrv. Za nek ful hud efekt pa imam jaz pomoje premalo goste obrvi.
Bom mogoče še kdaj šla, redno obiskovanje pa se mi zdi malo drag špas. Jaz sem tokrat sicer plačala 39 €, ker so imeli akcijo.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
|