Thread

S-he laki za nohte

30Replies 49479Views
Poll:
5 (odli?no)
4 (zelo dobro)
3 (zadovoljivo)
2 (slabo)
1 (zelo slabo)
[Show Results]

Messages In This Thread
Imam dva laka te znamke: quick dry št. 327 (mareličen) in 411 (mornarsko moder z šimrom).
Embalaža je za to ceno še kar, moti me, da večkrat pri šraufanju ostane čopič v steklenički. Čopič je dober in omogoča natančen nanos.
Lak sam me ni navdušil, ker se rad okruši, suši se sicer kar fino hitro.
Za to ceno sicer soliden lak, a ga verjetno ne bom več kupila.

3/5
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Find Reply
Tale lak imam v temnejši vijolično barvi, ki vsebuje ogromno modrega šimra. Lak sam ni čisto nič posebnega. Maže se sicer lepo, obstojen pa ni. Z nadlakom zdrži tri dni, brez pa se začnejo kazati beli robovi že po enem dnevu. Barvna paleta je kar divja, meni ne preveč všečna. Če iščete strupeno zelen ali moder lak ga S-he zagotovo ima laugh
Za to ceno čisto soliden lak.

3/5
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Tudi jaz imam ta lak v prelepi vijolični barvi, ampak me je razočaral. Zdi se mi preveč tekoč in seveda je obstojnost zelo slaba - z nohtov se mi lušči kar v kosih. Cena je pa seveda dokaj nizka.

2/5
We must let go to live on.
Find Reply
She laki-veliko je različnik osdtenkov..in se lepo mažejo..samo da pridem do prave barve morem namazat tri plasti blink
Find Reply
DEADmemory Wrote:She laki-veliko je različnik osdtenkov..in se lepo mažejo..samo da pridem do prave barve morem namazat tri plasti blink

Se strinjam glede plasti lakov. Drugače so pa laki super za mazat in obstojni. Najljubši mi je vijolični! smile
Good girl gone bad.
Find Reply
Hm... tut iz moje strani tele laki zaslužjo lepo oceno. Glede na nizko ceno so zlo obstojni. Sem pa že opazla, da so nekateri bolj obstojni, drugi manj. Odvisno od odtenkov. Včasih jih tut z acetonom tžko dol spravimsmile.. Je pa zlo vlka izbira, tak da mislim da vsaka najde neki zase.

4/5 (nekateri odtenki so slabše obstojni)
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)