Threads: 199
Torej : laki so super mazljivi. Dobi se ful ful odtenkov, torej se čisto ampak res čisto za vsakega najde nakšen. Nohtov ne izsušijo. Ne postanejo hitro pacasti - jaz imam naprimer že kar nekaj s-he lakov doma več kot leto dni in še vedno niso pacasti ampak lepo tekoči. Super so obstojni. Tudi če naprimer pomivam posodo in si potem perem še glavo (se podrazumeva, sem veliko "v vodi") lak še vedno ostane na nohtih in se ne kruši. Sušljivi so srednje hitro ampak mislim, da je ravno v tem trik obstojnosti. Naj pohvalim še embalažo in čopič. Embalaža je velika torej niso nič skopi z lakom. Čopič je primerno velik, da se lahko maže cela površina nohta. Cena je primerna - okrog 600-700 SIT.
5/5
Viens, reste ici!
Threads: 106
Tem pa same petice. Tako po mazljivosti, ne puščajo lis, so čudovitih barv. Sama premorem zelo lep roza lak brez bleščic. Obstojni so pri meni tudi teden dni (kljub težkemu delu v proizvodnji, poleg tega sem pa še stalno v vodi). Cena pa okoli 600 SIT.
5/5
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 18
Jst imam tega, ki je čisto levi na Annini sliki. In je bil super (dokler ga ni mami pozabila na sušilcu in se je od njegove toplote lepo posušil  ).
Res, S-he laki so res dobri
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Threads: 1,143
.
Tudi jaz imam za te lake same pohvale. Pester izbor dokaj nenavadnih barv (zelena, svetlo zelena, vijolično vijolična, itd.), obstojnost zavidljiva (tudi brez nadlaka), mažejo se krasno, čopič super za elegantno nanašanje, se ne sušijo prehitro v pakungi..... na nohtu pa v normalnem in nenadležnem času, embalaža meni zelo všečna. Meni sta sicer dva padla na tla in se razbila in iztekla (kakšna žalost). Zagotovo še kupim kakšnega. Cena je ugodna. Eni boljših za ugodno ceno.
Ocena: 5
.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 372
Uf čudim se kako ste vse zadooljne s temi laki. Meni so to eni najslabših lakov kar sem jih kdaj sprobala. Tekstura in mazljivost je super, tudi čopič je praktičen. Obstojnost je pa obupna (vsaj na mojih nohtih). Že skoraj isti dan se mi lak začne krušiti in kar sam pade dol z nohtov  . No jaz teh lakov ne bi priporočila nikomur.
1/5
Threads: 5
ja men je fajn pri teh lakih čopič, lepo se namažejo-nerabiš nanest 2 plasti, tut velik laka je not. sam se tko kot moji predhodnici lak hitro okruši iz nothov  sploh pa če pomivam posodo,  tko da mi zaradi tega niso všeč.
ocena 2/5
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!
Threads: 750
Laki se prekrasno mažejo, so ravno prav gosti, dolgo zdržijo nespremenjeni, tudi količina je velikodušna. So precej obstojni, spploh tisti beli 'zapolnjevalec razpok' meni na nohtih zdrži cel teden. Ovojnina se mi zdi simpatična, cena pa je ugodna.
5/5
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
No, jaz imam samo 2 laka iz te linije in sem zadovoljna samo s tistim v pastelni barvi (uporabljam ga samo za nohte na nogah). Preseneča me pester izbor včasih res nenavadnih barv (zadnjič sem videla celo živo rumenega!  ). Črn lak me pa ni prepričal, ker imam rada lake, ki jih naneseš enkrat in ti ni treba "malati" potem še enkrat in še enkrat, da razvijejo pravo barvo na nohtu. Torej, pohvala gre pastelni barvi, ki je precej obstojna in malce slabša prekrivnost ne igra prevelike vloge (čez lake znamke Rimmel jih zame itak ni). Cena je tudi plus.
3,5/5 (točko in pol odvzemam zaradi slabe izkušnje s temnejšim (črnim) lakom)
Threads: 218
Sicer je na voljo velik odtenkov, cena je nizka in so lepo mazljivi. A sem sprobala že tolk boljših lakov. Prehitro se okrušijo (meni zdržijo le, če imam full dober nadlak in podlak, drugače sploh ne). jst osebno sm razočarana. Moti me tudi to, da se hitro spremenijo barve (pod vodo in to, zgubi moč barve). Razočarana.
Ocena: 2
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."
Threads: 71
men so tile laki res zelo dobri. mazljivost...obstojnost...vse je super..sm bla kr malo presenečena..glede na ceno. mam jih približno 5 en je celo turkizno moder...taki res živi..pa barve so tut zelo lepe..tako da...same pohvale
5/5
Threads: 1
Jaz sem tudi zadovoljna s temi laki. Dolgo se mi obdržijo na nohtih. So lepo mazljivi, lepa embalažica, vredu čopič, pa maš res na izbiro dosti barv od svetlih odtenkov do temnih, ... Pa še cenovno so ugodni.
5/5
Threads: 23
Lepo mazljivi laki,krasne barve,se ne krušijo po prvem dnevu.
5/5
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!
Threads: 109
Lakci so me navdušili. Našla sem namreč popolno barvo...temno temno rdečo. Lak mi je ostal na nohtih (brez krušenja) en teden (seveda s pomočjo nadlaka), ampak vseeno. Lepo so mazljivi, se ne sušijo hitro (sestra ima enega že kaka tri leta in je še vedno kot nov). Prekrasni!
5/5
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
O nihrida, točno tako barvo jst iščem!!!! Povej kje si jo najdla (temno temno rdečo) ?
(se opravičujem za grd OT...)
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Threads: 173
vrana Wrote:Uf čudim se kako ste vse zadooljne s temi laki. Meni so to eni najslabših lakov kar sem jih kdaj sprobala. Tekstura in mazljivost je super, tudi čopič je praktičen. Obstojnost je pa obupna (vsaj na mojih nohtih). Že skoraj isti dan se mi lak začne krušiti in kar sam pade dol z nohtov . No jaz teh lakov ne bi priporočila nikomur.
1/5
podpis. sicer sem imela (do vceraj, ko je razbit koncal na parketu  ) nadlak, ampak obstojnost je bila pa obupna.
1/5
Threads: 39
mene so ti laki preveč razočarali glede obstojnosti. V primerjavi z essence, ki je nekje isti cenovni razren (se miz di no) so slednji definitivno boljši kar se tega tiče. Tako da tudi z moje strani dobijo S-he laki slabo oceno
1/5
11-17-2006, 02:51 PM
(This post was last modified: 01-28-2007, 05:19 PM by Šišyka.)
neki srednga. majo res ful lepe odtenke in ogromno izbiro, se mi je pa zelo hitro okrušil - vrjetn tud zato ker nism mela nadlaka sam podlak. tud nanaša se zlo lepo, hitr se posuši in tud drag ni. zame je edini minus hitra krušljivost tko da mu dam štirko - in zlo vrjetn ne bo zadni če najdem še kašn dobr odtenk bo zih moj
EDIT 28.1.2007
na žalost so me razočaral. črn lak je res zanič - ful tekoč, namazat se morm 3krat de se vid taprava črna, suši se celo večnost, ne morm lepo nanest. isto je z enim temno vijolčnim...obup!
od zdj kupujem pr njih sam še pastelne ki so mi pa res všeč. 1/5 za barvne lake (ne pastelnih barv in svetlih barv)
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Threads: 22
laki so ful dobrih baru, pa ful so lepi pa use, sam men se je en beu ful hitr strdiu-pač no, gost je postav...drugač pa, ja, lepi so pa zelo!
Threads: 173
Jaz mam od te znamke samo črni lak in sem razočarana nad njim. Grdo se mi maže, obstojnost je pa tudi bolj nizka  .
2/5
I wanna just dance, but he took me home instead,
uh
oh!There was a monster in my bed.
Threads: 8
plus: velika izbira meni všečnih odtenkov, cena
minus:neobstojnost (vendar se da stvar rešit z nadlakom, in mi tako zdrži nek korekten čas)
3/5 (predvsem zato ker obstajajo boljši, brez nadlaka zame neuporabni)
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!
Threads: 130
Tudi z moje strani same pohvale, med odtenki sem odkrilo svoj novi najnaj odtenek - temno vijolično, s pridihom modrega  . Nanašajo se kot pesmica, so izjemno obstojni, 12ml pakunga za nizkokategorno ceno.
5/5
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Threads: 178
Ja, tudi jaz dajem oceno 5. Laki so res super in všeč mi je, ker je toliko različnih odtenkov.
ॐ
Be a voice, not an echo.
ॐ
Threads: 354
Gre za dober, ful obstojen lak. Kupila sem ga ker me je pritegnila ena lepa rdeča barva, in od njega nisem pričakovala visoke kvalitete, ampak, lak je res kvaliteten in se komot primerja z dražjimi. Kljub namakanju rok v vodo zdrži brez problema nekaj dni, na nogi pa sploh, še dlje. Je precej redek, lepo se maže, metlica je tudi ravno prav široka in gosta. Res je sicer da je izbira barv kar velika, ampak jih je, vsaj zame, dosti neuporabnih in čudnih (rumena, zelena, sinje modra itd).
Embalaža je lepa, kar velika z velikodušo vsebino, cena 2€ pa nekaj tudi zelo ugodna.
Če me bo premamila še kakšna barva, ga bom ziher ponovno kupila.
Ocena: 5
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 72
Tudi mene so ti laki res prijetno presenetili. Sama imam bolj umirjen odtenek, kožne barve. Obdržijo se res dolgo, glede na to, da velikokrat pomivam posodo in podobno. Tud za nanašat je res fajn, ni pregost ne preredek, metlica je v redu. Tako kot je rekla Sarah, odtenkov je res veliko, vednar se tud meni zdijo nekateri totalno neuporabnih in groznih barv. No ja, za vsakega nekaj. 
Sigurno si še kdaj kakšnega privoščim.
5
Never allow someone to be your priority while you're just their option.
Threads: 65
|