Haha, da vas razveselim z mojo avtošolsko zgodbo.
Za dobro razumevanje zgodbe je ključno vedet, da sm jst najbolj netalentiran človek za vožnjo na svetu.
Tko je blo, začela sm z enim ki je bil ful v redu, res ni bil nikoli nesramen, neprijazen al karkoli, še ko sm se zaletela v robnik se ni preveč bunu

In ta prijazen inštruktor je nato menjal službo. In jst sm dobila enega KATASTROFALNEGA! Res, zabit ko zid (vsakič, ko sm prišla na vožjo z violino me je vprašal če "treniram kitaro", pisal je ko prvošolček itd) in zloben za crknit! Zapičil se je v vsako napako, ki sm jo nardila in se drl ko nor da sm nesposobna, da to je katastrofalno, da kaj si mislim itd. In bolj ko se je on drl, bolj sm bla jst živčna in sm vozla še slabše. V primeru, da nisem nardila nič narobe, si je enostavno nekaj zmislu (genialen primer - vozla sm lih na omejitvi in en tip me prehiti, in on me nadere da če sm jst normalna, da jst sm njega ovirala in me je zato prehitel, da to je takoj padec na izpitu in da če vidim da se človeku mudi, zakaj malo ne pospešim itd). Enkrat samkrat sm ga nekaj vprašala, ni mi odgovoril, me je pa nadrl, kako sm lahko tako neumna, da tega ne vem, da to je čisti idiotizem itd. Jst sm ga en cajt prenašala in po enih 20 urah sm mu zelo mirno in nežno sugerirala da če mogoče bi on kej bolj prijazno povedal al pa zadržal kej zase. Seveda se je strahotno užalu in se zdiral name celo pot do štartnega mesta da kaj meni ni jasno, da on ve kaj dela in da sm kriva samo jst kr ne znam vozit in ne razumem njegovih genialnih pripomb, ker sem zabita ženska. Na štartnem mestu se seveda ni ustavu, zato sm mu jst samo pobrala moj karton in šla vn iz avta, medtem ko se je on še naprej pritoževal, da se takšnemu genialcu kot je on res ne bi blo treba ukvrarjat s takimi debili.
Potem sm ga šla seveda menjat in sm dobila enega dokaj simpatičnega možakarja, zelo flegmatičnega, in nič me ne obravnava slabše zato kr sm prej menjala njegovega kolega.
Ampak mi je pa un inštruktor (Vili Boršić iz AMZS Koper v svarilo vsem vozečim Primorcem) totalno ubil vse veselje do vožnje, ki sm ga mela prej, da ne omenjamo, kolko denarja sm praktično zmetala proč, kr z njim sm vozla vedno slabše.
Tko da menjati inštruktorja ni nikakršen greh, ampak pametno dejanje.