Maskara - MAX FACTOR Masterpiece MAX Mascara
Posted 10 April 2007 - 07:18 PM

Posted 10 April 2007 - 09:00 PM
tako, da 3/5...nekaj povprečnega, ampak vseeno veliko razočaranje glede na obljube
Posted 12 April 2007 - 05:47 PM
Ocena: 3/5 (dobila manj kot sem pričakovala)
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 May 2007 - 08:16 PM
sprva sem se malo bala (moje prve) gumijaste krtačke, ampak sem kaj kmalu ugotovila, da je nanos povsem enostaven in zelo natančen. se mi zdi, da se na gumijasto podlago manj odvečne maskare nabira, kar je sploh dobrodošlo.
nanaša se lepo, gladko, brez zatikanja zdrsi po trepalnicah in jih lepo loči in izredno podaljša. jih pa, kljub silnim obljubam o 400% volumnu, niti ne zgosti prav dosti.
po razočaranju nad 2000 Calorie iz iste hiše, mi je tale veliko ljubša. ni sicer moja najljubša, a si zasluži ponovni nakup (ne vem pa, kdaj, ker bom ziher še kakšno drugo vmes probala).
ocena: 4
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 May 2007 - 04:11 PM
Maskare si nisem kupila jaz, ampak mama. Jaz sem jo samo 2x sprobala in me nikakor ni navdušila. Mama je z njo zadovoljna, je pa res, da je bolj kot ne nezahtevna uporabnica maskar in od njih zahteva zgolj obarvanost in nekoliko privihanja - to maskara seveda nudi. Če pa se želje razširijo še na podaljšanje, soliden volumen, solidno privihanje... pa maskara ne opravi testa. Predvsem najbolj ne tam, kjer se najbolj ponaša - pri volumnu. Predhodnica, zlata Masterpiece, jo v volumnu (in tudi vsem ostalem) gladko poseka. Zelo povprečna maskara v glavnem, ki resnično po ničemer ne izstopa. Npr. Rimmel VF, MF Masterpiece, Chanel Inimitable & Extracils, MUF All In One... mi naredijo trepalnice osupljive, ta pa se giblje v sivi povprečnosti vsega. Edino embalaža mi je kar precej všeč. Cena pa je za moje pojme previsoka glede na to, kar nudi.
Ocena: 3
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users