Sicer za nekatere bo to manj drzno, ampk zame je bilo kar veliko dejanje tole: hodila sem z enim tipom in sicer bila sva še bolj na začetku zveze, a vendar sva šla skupaj na morje. Nekega večera na morju nisva imela kaj počet in je on reku, da greva seksat. In seveda jst nism bla še pripravljena, torej sem rekla da ne, naj še mal počaka če me ma rad (bila sva skupaj kak mesec, če ne celo manj). A on je na vsak način vztrajal, da sem se ga celo malce ustrašila, že kar precej "ukazovalno" si je želel na vsak način da bi se pač dala dol. Sem mu rekla da nisem prpravljena, naj počaka samo še malo časa, da se prepričam da je to to in on je rekel da ne bo čakal. No sedaj pa k drznemu delu: takega tipa seveda ne rabim da bi mi ukazoval, sploh ne česa takega. V istem kampu je bila neka družba, ki se je ravno odpravljala domov. Čeprav se nismo poznali, sem se z njimi dogovorila da prispevam stroškom prevoza, če se lahko peljem z njimi (bili so z okolice nm, tko kot jaz). In tko sem popokala stvari in šla in pustila tistega tipa samega na morju. In ni mi žal, sem izvedela da je našel drugo ki je takrat zadovoljila njegove potrebe

Skratka, za marsikatero to ni drzno, zame je. Namreč sicer ne bi nikdar kar nekomu nepoznanemu rekla da grem z njimi..sploh pa ne z morja.. vendar, tokrat so šle stvari tako daleč, da mi druzga skoraj da ni preostalo. Smo se pa s tisto družbo skapiral ful in se družimo občasno.
Pričakujem zanimive prispevke v to temo