Zadevca je bila tudi že predmet ocenjevanja, tam je tudi slikica - klikni me nežno
Prepričala me je obetajoča sestava in super zeliščni vonj; diši kot mešanica zeliščnih bonbonov in Jaegermeistra

Ker sem na nekaterih forumih zasledila, da uporabnice niso preveč zadovoljne z učinkovanjem deodoranta, češ da prehitro "zasmrdijo", se sama z njim raje preventivno namažem nekje dva do trikrat na dan. Zato zaenkrat še nimam pripomb nad delovanjem, zdrži tudi najbolj stresne situacije (kot npr. večurno sedenje v nabito polnih predihanih predavalnicah na faxu, ko zunaj temperature postopoma naraščajo od jutranje hladi do popoldanskega sonca).
Za poletje si bom sicer omislila kaj močnejšega, konec koncev je namen deodorantov ta, da ne preprečijo potenja, ampak le prekrijejo vonjave, kar pa mi poleti verjetno ne bo dovolj.
Sama vsebina je bele barve, se nekje srednje hitro vpija (jaz se oblečem šele po parih minutah), ne pušča sledi na koži, pa tudi na oblačilih še nisem zasledila podpisa.
Proizvode Alverde drži DM, dotični deo stane okoli 750sit, oz. nekaj čez 3€. Priporočam nakup! 4/5