Tole pišem v imenu svoje kolegice, ki je deležna zelo bele polti (no ja, tudi sama sem bolj med aristokratsko belino, but I like it

). In sva se zadnjič pogovarjali malo o teh samoporjavitvenih kremah... katere so dobre, katere ne. Jaz ji nisem vedla nič uporabnega svetovati, ker z njimi nimam izkušenj. Ona pravi, da solarijev ne mara, na soncu tudi ne mara biti, rada bi pa imela, sploh poleti, malo temnejšo polt. Neke kreme je uporabljala, najbolj bila zadovoljna z Vichy-jem, vendar so pri vseh kremah čez čas ratali fleki in taka čudna barva.
In zdaj jaz vas sprašujem, če imate s katero dobre izkušnje, katere tovrstne kreme so resnično kvalitetne... uporabnice bi vedle najbolj povedati... ker ponavadi tiste 'svetovalke' v trgovinah prehvalijo določen artikel na vse pretege, samo, da bi prodale. Te kreme pa so kar visokih cen in se splača prej malo pozanimati.
Mislim, da bo ta tema uporabna še za kakšno punco.
Hvala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>