Se popolnoloma zavedam, da se redka, ki ji tale čudežni primer ne ustreza. Kljub vsemu, da sem si ga zelo želela, ga dobila direktno iz Sephore v USA in ga preizkušala na vse mogoče načine, se ni izkazal. Škoda. Sedaj ima že drugo lastnico, ki se bo najbrž pridružila vsem navdušenim uporabnicam. Primer sem pa kar konkretno dolgo preizkušala in mu dajala vedno znova še eno priložnost, ter upanje, da se bo pa vendarle izkazal tako kot pri vseh njegovih fanicah

. Tega nisem dočakala...
Kaj me moti? Kremne senčke - enako se nabirajo v gubo kot na čem drugem. Mineralne senčke, nanos s čopičem - včasih celo zelo zelo težko blendanje, ne tako lep rezlutat z veliko več truda in zapravljenega časa. Popravki zelo težavni. Za kaj večjega moraš kar zbrisat celo veko in nanest vse od kraja. Če se uporablja pod mineralni korektor npr. za podočnjake, nanos prahca ne bo enakomeren, barva se bo nekje bolj prilepila, nekje manj in rezlutat je flekast! Če namažeš z UDPP še trepalnice se maskara ne tako lepo nanaša in se prej drobi, ko je suha. In še razlog zakaj sem ga po veliko slabe volje le dala naprej, moje drage shimmraste mineralne senčke (Sweetscents, Coastal Scents, Barry M) izgubijo shimmer - vse kar je shimmrastega se bo lepo vidleo kjer primerja ni, tam kjer pa je, pa bolj ko ne mat. In to se pojavi samo pri UDPP primerju - drugi manj opevani so vseeno pokazali tudi shimmer teh senčil! Minus je seveda tudi grozna embalaža, ki jo moraš rezati, če želiš porabit celega, poiskat kam boš preložil ogromno količino primerja, ki notri ostane, z aplikatorjem pa ne bo dosegljiv ter s tem imeti kar nekja dela ter še paziti, da ostanejo prsti celi!
Pozitivno - barve naredi intenzivnejše, močnejše. Barve ne zbledijo. Obstojnost je zelo dolga in definitivno zanesljiva.
Kakorkoli, imam raje druge primerje ali nanos brez primerja (pri zelo dobrih senčilih ga niti ne potrebujem, saj so barve intenzivne, obstojnost dobra, ne hodijo mi v gubo), kljub temu, da je obstojnost manjša.
Se pa veselim nove različice, baje izboljšane za shimmrasta senčila, ki omogoča veliko lažje blendanje UDPP Sin. Bomo videli

.
3/5 (pa še to bolj slaba trojkica!!)