Moja najnovejša pridobitev, nad katero sem dobesedno presunjena! Po odhodu TI linije sem mislila, da nikoli ne bom našla enakega (kaj šele boljšega) naslednika. No, na mojo srečo se je zgodilo ravno obratno! Našla sem še boljši puder, Teint Idole ULTRA in sicer perfekten odtenek za mojo polt - 010 Beige Porcelaine, ki je takorekoč identičen odtenku od TI - 010 Porcelaine. TI Ultra nekoliko manj kremast od TI, bolj je lahek, manj prekriven, ima tudi zf10, ne vsebuje olj. To mi je všeč. Kolikor sem uspela videti v Limoniju, je paleta odtenkov kar posrečena, sploh presenečena sem bila, da je še skos na voljo odtenek za sneguljčice. Puder naredi res dobesedno zretuširani videz (točno tako ga je poimenoval tudi moj fant, ki je takisto navdušen nad rezultati, hehe), ampak vseeno pa naraven. Občutek na koži je izjemno prijeten, kot da ne bi bila napudrana. Imam filing, da koža diha, ker ni težek... je bolj za izenačitev tena, kot za prekrivanje nepravilnosti. Imam sicer k suhosti nagnjeno kožo, vendar mi nemastni pudri z mat finishem ustrezajo in so mi nasploh ljubši (ker ne maram hranilnih in kremastih pudrov... v ta namen imam hranilno kremo spodaj). Tale je kot narejen zame. Tudi ne izsušuje kože, ne poudarja in povzroča luskic (kot npr. se mi je to začelo dogajati pri DMMu). Jaz za cel obraz porabim dva skromna potiska. Resnično vse pohvale, jaz ne najdem napak (v skladu z mojimi zahtevami glede pudra pač). Cena za 30ml je malo pod 10k - to je kar veliko, ampak glede na to, da mi je resnično fantastičen, mi cena ni vrtoglava. Embalaža je izredno lična, Lancomovska, na pumpico. Priporočam vsem, ki bi rade nekaj lahkega in svilnatega na koži. =)
Ocena: 5