Lush - Staff Of Life
Posted 21 December 2006 - 09:51 PM
Sveža, popolnoma naravna (brez enega konzervansa) maska za obraz, čistilna. Bojda boljša od Mask of Magnaminty - ki torej ni popolnoma naravna. Mi jo je simpatična prodajalka priporočala. Slike žal nimam in je ni nikjer na netu... predstavljajte si zeleno gmoto v plastični mini šalčki.
Tole pa so sestavine:
kaolin, fullerjeva prst, smukec, rižev posip, klorofil, alge, sivkino olje
A je res vredu? =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 December 2006 - 07:28 AM
Posted 22 December 2006 - 12:39 PM
No, jaz sicer nimam mastne kože. In ko se je začela sušiti, mi je kožo tak fkup potegnila, da sem mislila, da je sodni dan. =) Samo potem, ko pa sem si jo dol umila (hmmm... to je šele postopek, saj ne gre zlahka dol), pa je koža bla kot nova - mehka, spolirana, napeta. Upam, da ne delam nič narobe, če si jo mislim dat cca. 1x na teden na fris, čeprav nimam ravno mastne kože, ampak bi si jo samo rada občasno spucala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 December 2006 - 12:43 PM
Magnaminty pač vsebuje en konzervans, da ima potem lahko rok uporabe 2 meseca (glede na ta kratki rok uporabe je tega konzervansa po moje zelo malo noter).
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 22 December 2006 - 12:43 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 December 2006 - 01:08 PM
Ta maska je sveža, torej iz vitrine ja. Pa nujno jo je treba met v hladilniku!
crna,
ja, res je horror, ko se začne sušit. Ampak potem, ko se spere, je pa povsem druga zgodba. Ej, se je tebi tudi ful težko nanašala? Neka ful trda mi deluje. Morda bi jo mogla za nekaj minut, preden si jo grem flockat, dat ven iz hladilnika.
Aja, za 70g sem plačala 2k. Pa rekla mi je, da zdrži do 2 meseca - ampak jo je treba met v hladilniku.
Posted 22 December 2006 - 01:16 PM
Pred nanosom jo najraje malo "posvaljkam" med dlanmi, raje kot da bi jo raztezala po obrazu...
Moti še to, da med sušenjem blazno odpada (pa nimam nekih debelih slojev) in zamaže brisačo, posteljnino. Kože pa ne izsuši.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 December 2006 - 09:52 PM
Maska je bolj mazljiva, če jo dam ven iz hladilnika ali balkona eno uro pred uporabo. Sem pa z njo tudi napackala fanta (najprej se je sicer strašno upiral in režal sestavinam - smukec =), potem pa seveda klonil mojemu pritisku) in je zaj celi navdušeni že po eni uporabi (ful gladka koža, nič se ne lupi). Sicer je bil sprva ves paničen (zategovanje in kasnejše neugodno pucanje dol), ampak zdaj pa se že priporoča za drugo rundo. =)
Posted 03 August 2007 - 09:55 AM

Posted 05 August 2007 - 10:48 PM

Posted 06 August 2007 - 06:06 AM
Posted 06 August 2007 - 09:52 AM

Jaz bi tudi tole masko imela...

Posted 06 August 2007 - 05:12 PM
Nanašam jo pa tako no... da se ne vidi koža, pa da ni predebelo. Odstranim jo, ko se v celoti posuši. Ko jo nanašaš je res take strupene zelene barve. Kar smešno

Posted 26 August 2007 - 01:07 PM
Če mi Brokoli to masko kupi in mi jo pošlje v MARIBOR se bo do takrat pokvarila ?

Posted 26 August 2007 - 01:17 PM

Posted 26 August 2007 - 01:25 PM
Jaz bi to nardila, a sem brez avta in sem tako zmeraj le ena izmed treh sovoznikov.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 26 August 2007 - 01:30 PM

Posted 26 August 2007 - 02:04 PM

Posted 26 August 2007 - 03:16 PM
Posted 26 August 2007 - 03:21 PM
Večino cajta mora biti, ja.
Sicer se pokvari, ker nima konzervansov.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users