fitnes
Posted 12 September 2006 - 01:46 PM
V oktobru se nameravam vpisat v fitnes, pa me zanima kam se "splača" hodit (v Ljubljani). Mislim glede na opremljenost prostora, osebje, naprave itd.
Posted 12 September 2006 - 01:58 PM
Tam sem že eno leto, počasi sedaj sicer nekaj dajejo nove kvihte itd., ampak je baje med najslabšimi. Baje. Kaj pa vem, meni je fajn, poznam se s precej folka že tam, navajen sem ... bom tam tudi ostal.

Če ti je opremljenost in imidž glavno, je Tivoli gotovo slaba izbira, ampak sicer so pa sami plusi, osebje je super, face tako na zunanji kot na notranji recepciji, ni problem dobit pomoči če se znajdeš brez partnerja (to pri ženskah sicer ni problem ker ne delate vaj za moč z velikimi masami). Naprave ... saj ne da kaj manjka, manjka v bistvu nič, so pa naprave malo stare že. Ampak jih zamenjujejo. Resni minus je edino prostor, dostikrat je zatolhlo. Jebiga.
Posted 12 September 2006 - 03:01 PM
Posted 12 September 2006 - 03:02 PM
Posted 12 September 2006 - 03:42 PM
Posted 14 September 2006 - 09:41 PM
Omarice so slabe in razpadajo, garderobe nikakve.
Sokol Vič je kot wunderland v primerjavi s Tivolijem.
10.500 na mesec.
Posted 15 September 2006 - 12:17 PM
Posted 19 September 2006 - 09:40 AM

Posted 19 September 2006 - 04:51 PM

Pa mi vse bolj na hojladri izgleda.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 September 2006 - 01:52 PM
Posted 21 September 2006 - 03:46 PM

Hodil tja pred leti. Opremo so imeli tisti čas bolj skromno, precej dotrajano in manj je je bilo. Ampak ni nikogar preveč motilo ... Velik plus tega fitnessa je (bil?) trener Zdravc ... model je car. Ne vem če so opremo kaj posodobili, niti ne vem če je ta človek še tam, če je, zgrabi. Se spozna in je faca. Sem pa tja hodil ene pet let nazaj ...
Najprej sem hodil v Panterja, ko je bil še na stari lokaciji, potem Tabor in čez nekaj let - sedaj - Tivoli že dobro leto.
Posted 05 October 2006 - 07:19 PM
No, tega ve tako ali tako ne morete šteti med minuse, prej velik plus. To je pač moje opažanje, ta "softy" scena pa ni naključje - precej je poudarka na trenažerjih, ki so sicer izvrstni, klop za bench press je pa ena sama, kar je precej zgovoren podatek ... čeprav je res, da je Sokol Vič precej manjši od Tivolija.
Ampak plusi, ... teh je precej. To da so naprave nove je še najmanj, ker se resnici na ljubo da delati na vseh (razen na onih čist ta sf* v študentski telovadnici v Rožni dolini

Garderobe imajo fene (!), poleg tega so na Viču tudi savne, ampak jih še nisem sprobal, plačajo se pa seveda posebej.
* Pozabil napisat - v Sokol Vič je na voljo trener, ki se sprehaja naokoli in pomaga, če ti kaj ni jasno ... česa takega v Tivoliju ni, samo prvič ob vpisu imaš sprehod po fitnessu s trenerjem.
Posted 05 October 2006 - 09:20 PM

Men je že to velik plus, da se ti ne gravža, kot si rekel, nalit vode v bidon...
Posted 05 October 2006 - 10:11 PM

Problem seveda ni v količini uteži, ampak kak trenažer pa vseeno zmanjka ... določenih vaj se na Viču ne da delat. So podobne, ampak program po katerem trenirava je malo bolj temeljit in te "podobne" reči razlikuje. Ampak, saj bo ...

Posted 06 October 2006 - 09:08 PM

Posted 07 October 2006 - 11:07 AM

Posted 08 October 2006 - 10:19 PM

Posted 14 October 2006 - 07:34 AM
Jaz imam pa eno vprašanje.Si je dala katera narediti plan vadbe in jedilnik pri inštruktorju fitnesa? Pri kateremu in koliko to stane? Hvala
Posted 02 November 2006 - 07:27 PM
sicer pa upiš se tja,kamor boš mela čim bližje, da te nebo slabo vreme in gužva na cesti odvračalo:))
Posted 03 November 2006 - 01:16 PM
(to pri ženskah sicer ni problem ker ne delate vaj za moč z velikimi masami).
Te morem da te tepem do gola kosta. Kaj te misliš ti, jas samo za mišice delam vaje, zato sem pa tak nabildana. Skoraj tak ko ti.. samo jas sem brez proteinov. hohooh.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users