Prečudovit vlažilni gel za obraz, vsebuje tudi nekaj AOK, ne more pa se ravno z njimi ponašati. Meni je všeč predvsem lahka tekstura, prekrasna razmazljivost in pa koža po nanosu - je izredno mehka in svilena, nič mastna. Vpije se takorekoč instantno, kožo več kot zadovoljivo navlaži (hranilen ni). UV zaščite nima. Jaz sem najprej veselo uporabljala tester, potem pa ga kupila še nekaj količine. =) V trgovini stane 125ml 10k, kar v bistvu niti ni tako pretirano, glede na to, da je poraba minimalna. Vonja pravzaprav nima (odlika Clinique izdelkov za nego obraza), je rahlo rumenkaste barve. Embalaže (tuba in pumpica) so zelo lepe. Jaz sem kar malo zaljubljena v ta izdelek.
edit: 9/8 - ponovno sem ga kupila pred časom, tokrat v originalni 125ml pakungi na pumpico (katera je čudovita in praktična, nemogoče je, da se bi kaj zapackalo), v verziji
Combination and Combination Oily/Oily skin (čeprav nimam mastne kože, ampak normalno oz. na čase suho, mi ni nič premalo) in vsak dan znova uživam v uporabi. Točna cena te ta večje pakunge je pred približno mesecem dni v Limoniju bila 51 eur. Jaz s tem izdelkom ne bi mogla biti bolj zadovoljna.

Ocena: 5
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>