Mene je ta body butter, ki vsebuje olje makadamijskih oreškov in vanilijo, navdušil, saj ima vse lastnosti, katere pričakujem - nahrani, navlaži, se izredno dobro maže, koža je po uporabi prav svilenkasta (odličen za komolce in podplate), pakunga je lonček (mene pomakanje prstov niti tako ne moti, sam lonček pa je zelo estetski in lep - ne izgleda taki navaden), vonj je pa prekrasen - ni tipično vanilijasto osladen, sploh, ko se malo na koži razdiši, je prekrasen in traja. In nenazadnje se mi zdi tudi cenovno zelo ugoden (nekaj čez tisoč sit) - sploh na kvaliteto in količino, ki se mi tudi zdi kar velikodušna - 250ml, v Muellerjih.
Dober izdelek in ga bom zagotovo še kupila (v tem vonju in še katerem drugem).

Ocena: 5
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>