Posted 28 August 2006 - 09:43 PM
Odličen, zelo lepo mazljiv puder, ki se krasno nanaša in daje zelo enakomeren in naraven mat finish. Je zelo obstojen, tudi matiranje na moji mešani koži zdrži takorekoč cel dan, kar je zame veliko presenečenje. Je srednje prekriven, z več plastmi se doseže tudi popolna prekrivnost, ki še vedno deluje naravno.
Na žalost je izbira odtenkov bolj slaba, sama imam najtemnejšega (05 honey) in se mi še vedno zdi precej svetel, vsekakor malce presvetel za mojo nekoliko zagorelo polt ... pa sem daleč od kakšnih solarijsko čokoladno zapečenih odtenkov! Sicer ta moj odtenek v tubici izgleda zelo temen, na koži pa je občutno svetlejši. Tle pri odtenkih na svoj račun pridejo predvsem porcelanke, saj je najsvetlejši odtenek zares zelo svetel (kot nalašč za mojo kredasto belo polt pozimi

).
Ovojnina je meni všečna, rilček je lepo ozek in omogoča natančno odmerjanje. Cena je primerna kvaliteti, približno 3.000 tolarjev. Eno točko mu odvzemam samo zato, ker me je včasih ob nanosu koža malce zapekla, mogoče zaradi vsebnosti alcohol denata.
4/5 (zelo dobro)
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.