Jaz sem za neko zlato sredino, niso mi všeč tisti ful poraščeni in smrdljivi tipi, ki jim je višek higiene občasna uporaba zobne paste in izdelki z 250 funkcijami, ki so ob enem gel za prhanje, šampon, pena za britje in še marsikaj. Za moje pojme pravi moški vsekakor ni tisti, ki na 5 km damfa po švicu in ima obvezno črno obrobljene nohte.
Tip se mora znat trihtat in poskrbet zase, pri tem imam blazno srečo, ker imam fanta, ki je verjetno najbolj čisto bitje pod soncem in se kr naprej tušira ter vedno naravnost božansko diši. Nimam tudi nič proti moški depilaciji, intimni predeli so lahko 'moderirani' se pa konča nekje pri depilaciji nog, ki se mi zdi za tipa res totalno too much.

Sem pa vseeno pri tipih bolj za skromnost, v smislu, da nima 10 kremic samo za obraz in, da ne preživi zjutraj v kopalnici več časa kot jaz. Ne prenesem tipov, ki si tri ure pedenajo čupo in so pol čist alergični, če se mu dotakneš las. Jaz grem rada fantu z roko skozi lase in mi je bljak, če ima na laseh 5 kil želeja ali laka, da me kar pika v dlani.
To bo to zaenkrat ... če se še kaj spomnim, pa dodam!