Zaklepanje Tem
Posted 28 December 2005 - 01:06 PM
Sedaj je Sonchika uvedla nov sistem in sicer naj bi bila za vsak izdelek odprta nova tema, kar je načeloma precej bolj pregledno, ima pa tudi slabe strani. Stvar je v tem, da se mnogi tle gor zatekamo po nasvete k naši Sonchiki in te teme bodo rastle kot gobe po dežju in dobesedno zapacale forum. Samo pomislite kako hitro se je širila tema 'sestavine' in če sklepam po tem, bo v enem leti dobesedno na tisoče tem in v vsaki bo pokomentiran le en izdelek, potem pa bo tema zaklenjena (tako kot je bila moja za kremo Biotherm Aquasource) kar bo tudi preprečilo, da bi si forumovci izmenjavali izkušnje glede ocenjenega izdelka.
A bi bilo možno najt nek bolj smiseln sistem? Že pred časom so padali predlogi glede odprtja neke posebne strani, kjer bi bili na kupu vsi ocenjeni izdelki, ki bi bili po možnosti zloženi po abecednem zaporedju, kar bi znatno olajšalo iskanje in pregled izdelkov. Vem, da je laže rečt kot pa zadevo tudi izpeljat in verjemite mi, da bi se je lotila sama, ampak po pravici povedano o teh zadevah vem zelo malo. Ne mislim tle nobenega kompliciranega sistema, samo neko 'kazalo', kjer bi bili zbrani vsi izdelki in bi se dalo potem nanje kliknat in prebrat sestavine in oceno Sonchike ter še kakšnega drugega forumovca. Sliši se enostavno ampak verjamem da ni in nočem pritiskat na nikogar, ker verjamem da imate vsi dovolj dela ... je pa to vendar edina učinkovita rešitev, ki mi pade na pamet in bi se s tem izognili grozni zmedi in odpiranju (pre)mnogih tem.
Pa prosim ne razumite me napak, ker ni moj namen kritiziranje ali zmrdovanje, samo želela bi, da najdemo nek izhod iz tega, ker mislim, da marsikateremu forumovcu nastala situacija ni všeč.
Hvala za razumevanje!
Posted 28 December 2005 - 01:19 PM
V uredništvu se zavedamo problematike, težava je čas, ki je potreben za kataloško ureditev izdelkov oz. sestavin.
S časom se bo predvidoma nabralo precej izdelkov in strokovnih "sestavinskih" ocen in bomo razmišljali o prikazu na kakšen bolj pregleden način, zaenkrat pa bo to ostalo v sklopu foruma.
Prostovoljci na vseh področjih so vedno dobrodošli, tudi v tem primeru. Pošljite mi ZS ali mejl na info@lepa-si.com
lp
Damjan
Posted 28 December 2005 - 01:22 PM
Se pa javljam, da ko bo čez čas ta kataloška ureditev urejena, lahko jaz grem čez celotno temo 'sestavine' in tudi čez vse posamezno odprte teme in v katalog vnesem vse izdelke in njihove ocene. Bo veliko dela, ampak mislim da bo marsikomu pomagalo pri izbiri pravilnih negovalnih preparatov.
Sej itak skos visim na forumu in z veseljem pri vsaki stvari (ki sem ji kos) pomagam, če me boste le potrebovali.
Posted 28 December 2005 - 01:32 PM
Zaenkrat pa smo odprli novo temo Sestavine, da bo ločeno od ostalih tem in bo na nek način pregledneje.
Uporabite tudi iskanje če niste prepričani, če je bil vaš izdelek že omenjen, malo brskanja pa tudi ne škodi.
lp
Damjan
Posted 28 December 2005 - 01:33 PM
Aja pa hvala za novo temo!
Posted 28 December 2005 - 02:02 PM
- pudri
- kreme
- toniki
- kopeli/geli za tuširanje
...
tko, na tak sistem
Posted 01 April 2006 - 07:07 PM
mislim, da bi blo smiselno zaklenit teme, pri katerih prodajalec napiše, da je stvar prodana.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 April 2006 - 07:13 PM
mislim, da bi blo smiselno zaklenit teme, pri katerih prodajalec napiše, da je stvar prodana.
Em...zakaj bi pa to bilo smiselno? A ni vseeno al je tema zaprta ali odprta? Itaq se v njo ne piše več...če pa se pa so verjetno kakšna vprašanja. Zakaj bi si nalagali delo še v zaklepanju tem v malih oglasih?
Posted 02 April 2006 - 10:04 AM
to, da zakleneš temo, te stane glih sekundo časa mogoče. in kot vidim, so se ukrepi že začeli. ni mi pač všeč, da, kot je že napisala dilema, v to temo piše vsak, ki ima pet minut časa. naj se tam javljajo interesenti in to je to.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 April 2006 - 04:31 PM
seveda bi blo smiselno oz. bi se moglo tak naret oz. oglas zbrisat, če ni več aktualen
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 02 April 2006 - 05:13 PM
Posted 02 April 2006 - 05:14 PM
Posted 02 April 2006 - 05:39 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 02 April 2006 - 06:02 PM
Posted 02 April 2006 - 09:04 PM
Ali pa bi enostavno komentarji bili prepovedani. Če koga kaj zanima, naj vpraša po ZSju.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 April 2006 - 09:44 AM
Ali pa bi enostavno komentarji bili prepovedani. Če koga kaj zanima, naj vpraša po ZSju.
.
Ja ... tega bi se najbrž vsi blazno držali.
Posted 03 April 2006 - 10:05 AM
.
Ja ... tega bi se najbrž vsi blazno držali. [/quote]
ja,jaz prva
Posted 03 April 2006 - 10:09 AM
Kaj pa recimo za tiste čevlje ki jih je nekdo prodajal za 3k, sama pa naj bi jih kupila za 7k. Nekdo ki tega ne bi vedel, pa bi mu bili čevlji všeč bi dal 3k, namesto da bi lahko znižu ceno, ker so bili že nekoliko rabljeni.
Posted 03 April 2006 - 10:12 AM
Sploh pa tle ne gre za to, da bi kdo vedel, koliko dejansko kaj stane, ampak podajajo svoja mnenja kar tako vse povprek ... nič prav posebno konstruktivnega.
Posted 03 April 2006 - 10:40 AM
Sploh pa tle ne gre za to, da bi kdo vedel, koliko dejansko kaj stane, ampak podajajo svoja mnenja kar tako vse povprek ... nič prav posebno konstruktivnega.
:thumright:
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users