Aja, pa recmo Dilema se je že zmotla, k ni napisala besedo 'sestavine' v naslov ... in pol, ko se bo kdo spravu forum pregledovat bo mel loh 3 naslove od te bioterm ... namest da bi točno vedu da je ena tema boterhm sestavine ena tema pa je od biotehrma kr tko,k se pač govori o njej kr tko. Kr vrjamm da bo kdo tud pozabu napisat 'sestavine' in... tko,jz bi nazaj unooo
Pripombe o sestavinah
Posted 28 December 2005 - 12:45 PM
Aja, pa recmo Dilema se je že zmotla, k ni napisala besedo 'sestavine' v naslov ... in pol, ko se bo kdo spravu forum pregledovat bo mel loh 3 naslove od te bioterm ... namest da bi točno vedu da je ena tema boterhm sestavine ena tema pa je od biotehrma kr tko,k se pač govori o njej kr tko. Kr vrjamm da bo kdo tud pozabu napisat 'sestavine' in... tko,jz bi nazaj unooo
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 December 2005 - 12:47 PM
aja,pa recmo dilema se je že zmotla,k ni napisala 'sestavine' v naslov....in pol,ko se bo kdo spravu forum pregledvt bo eml loh 3 nalsove od te bioterm... ker vrjamm da bo kdo tud pozabu napisat 'sestavine' in... tko,jz bi nazaj unooo
Rea isto jaz mislim pa nisem mela nikor za napisat ker je zaklenjeno!
Posted 28 December 2005 - 12:50 PM
Tu bo pa vsaka stvar v svoji temi in bo tudi iskalnik kaj vrgel ven, ko bomo kaj iskali.
Pustimo zaenkrat tako, kot je, potem pa bomo videli, ali se obnese ali ne.
Posted 28 December 2005 - 12:51 PM
Torej nič zahtevnega, samo malo bolj pregledno.
Posted 28 December 2005 - 12:52 PM
Posted 28 December 2005 - 12:57 PM
lp
Damjan
Posted 28 December 2005 - 01:07 PM
Posted 28 December 2005 - 01:35 PM
Najboljsa mozna resitev brez namenske strani.
Posted 28 December 2005 - 01:40 PM
Najboljsa mozna resitev brez namenske strani.
Se strinjam! Moj glas že maš
Posted 28 December 2005 - 02:24 PM
-pudri
-kreme za obraz
-kreme za telo
-kopeli/geli za tuširanje
-maske za obraz
ipd.
matr imam dober predlog
Posted 28 December 2005 - 02:26 PM
-pudri
-kreme za obraz
-kreme za telo
-maske za obraz
ipd.
matr imam dober predlog
Jep, imaš dober predlog. Kos e bo nabralo primerno število tem, jih bomo še enkrat ločili, zaenkrat pa še ne bi drobili zadev.
Hvala za idejo!
lp
Damjan
Posted 28 December 2005 - 02:27 PM
-pudri
-kreme za obraz
-kreme za telo
-maske za obraz
ipd.
matr imam dober predlog
ja, to sm tut js hotla predlagat
Posted 28 December 2005 - 02:28 PM
Posted 28 December 2005 - 02:57 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 28 December 2005 - 03:10 PM
Jap, se skor strinjam...Pod prvima dvema izbama, podforum za sestavine.
In nato podforum za posamezne vrste izdelkov.
Posted 28 December 2005 - 03:12 PM
men se pa zdi prou, da je tema zaklenjena, ko sonchika stvar oceni; s tem se izognemo brezvezarijam kot so: 'men je tut tale kul'/'kje si pa to kupla'/'kok pa stane'/'a je to za mojo tako pa tako kožo' .... /. ni druge ko mal po štacunah šibat!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 December 2005 - 04:41 PM
Posted 28 December 2005 - 04:50 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 28 December 2005 - 04:55 PM
- Buddha
Posted 28 December 2005 - 04:55 PM
Jaz sem tudi mnenja, da se tema ne bi smela takoj zaklenit. Naj se zaklene takrat, ko se res začnejo posti v brezveze offtopic nabijat.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users