
Home made malice / kosila v službi
#1
Posted 07 November 2021 - 06:10 PM
Pablo Picasso
#2
Posted 07 November 2021 - 06:47 PM
#3
Posted 07 November 2021 - 07:16 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
#4
Posted 07 November 2021 - 07:35 PM
Ja, jaz isto delam, pač skuham za 4-5 porcij in imava to za kosilo/večerjo + naslednji dan za malico.
Pablo Picasso
#5
Posted 07 November 2021 - 07:49 PM
#6
Posted 07 November 2021 - 08:59 PM
Firma je sredi ind. cone, tako da razen pekarne tam ni trgovin, da bi vsak dan narocila iz restavracij pa odpade.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
#7
Posted 07 November 2021 - 09:02 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
#8
Posted 01 March 2022 - 10:18 AM
Se priporočam za ideje, kaj in na kakšen način pripravite hrano doma, da jo potem pojeste v službi.
EDIT: hvala, sem očitno spregledala to debato. Sem jo prestavila sem, če bomo še kdaj iskale
Zdaj nimam možnosti pogret, tam pa imajo celo kuhinjo. Zato me že v naprej zanima, ker bom sredi Brnčičeve
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
#9
Posted 01 March 2022 - 10:32 AM

Tukaj smo debatirale o tem:
http://www.cudovita....11144&p=1348361
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
#10
Posted 01 March 2022 - 10:53 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
#11
Posted 01 March 2022 - 11:42 AM
V Sloveniji velja ena vraža, da se krompirja ne pogreva. Pa nihče ne ve zakaj
#12
Posted 01 March 2022 - 12:01 PM
Pa je v bistvu ohlajen krompir bolj zdrav (zaradi nekega rezistentnega škroba ali kaj že).
#13
Posted 01 March 2022 - 12:17 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
#14
Posted 01 March 2022 - 12:42 PM
#15
Posted 05 March 2022 - 05:47 AM
#16
Posted 05 March 2022 - 07:41 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
#17
Posted 20 March 2022 - 09:40 PM
Jaz si pogosto nesem solato, kakšno zelenjavno juho, ostanke kosila.
Za jutri imam npr kvinojo, brokoli, koruza, popečen tofu in nekaj malega zelene solate.
[Napoleon]
#18
Posted 22 March 2022 - 08:58 PM
Frida - zadnjič si spraševala po idejah za napitke - danes sem si pripravila super okusno limonado - cca 7 dcl vode, sok ene pomaranče in limone, en velik ščep ingverja v prahu in ena majhna pest zmrznjenih malin. Njamsi!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
#19
Posted 23 March 2022 - 09:14 AM
Zdaj sem si prinesla caje in limonin sok in spijem 1l v sluzbi, ce sem pri volji.
#20
Posted 18 May 2022 - 06:59 AM
Ostanek pire krompirja (hladnega) premažemo z jajcem in zapečemo v pečici, zraven pa, kar je.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users