Spodnja frizura
Posted 22 November 2005 - 02:42 PM
Jaz se namreč brijem že nekaj časa in odzivi pri punci so zelo pozitivni. Tudi počujte je presenetljivo boljše... Za žensko pa je to postalo že tako samoumevno.....
LP
Posted 22 November 2005 - 03:06 PM

Pri moških mi je popolnoma na nulo malo čudno, ampak lično skrajšano je pa kul

Moja frizurca pa se razlikuje od volje in letnega časa

Posted 22 November 2005 - 03:40 PM

se strinjam

drugač pa mam pri sebi najraje v nulo al pa kratko pa da ne štrli na vsaki strani

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 22 November 2005 - 04:37 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 November 2005 - 11:05 PM
Jaz sama se depiliram/brijem na nulo (včasih se mi je dalo ukvarjat s kakšnimi vzorci), na fantu mi je všeč pristriženost.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 November 2005 - 04:28 PM
Evo pri meni je enako.
Posted 24 November 2005 - 02:23 AM
Tipom samo treba rečt, da je njihov Johnson videt večji, če so pobriti..... madona, bodo se šli besno hitro pobrit.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 November 2005 - 11:53 AM

k se še niso naučili, da videz vara.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 November 2005 - 12:49 AM
Tipom samo treba rečt, da je njihov Johnson videt večji, če so pobriti..... madona, bodo se šli besno hitro pobrit.

.

Moj se je enkrat pobril na nulo (za eno drugo punco

Jaz imam 'malo širšo irokezo' + postiženo, na nulo mi pa ni všeč. Ponavadi mi jo naredi kar fant (hvalabogu)

Posted 26 November 2005 - 04:20 PM

Sam tipi pa britje...bljak! je bolš, da je naravn (moj itak ni en medved da bi meu cel kočevski rog tm spodi

Posted 28 November 2005 - 11:05 AM

Posted 28 November 2005 - 03:12 PM

men je tud zdj prov ql, ce je tip pod pazduho pobrit...
Posted 30 November 2005 - 07:08 PM
Ne morem vidt da je tip obrit na nulo tam kjer ni treba

Posted 30 November 2005 - 11:13 PM

Jaz jih poznam kar nekaj, kateri to počnejo predvsem zaradi higiene - in NE, prav nič to ne izpade pedersko, kot to radi zatrjujejo smrdljivi kosmati majmuni.
Posted 28 January 2006 - 06:48 PM

Posted 28 January 2006 - 09:32 PM

Posted 29 January 2006 - 10:50 AM

ja kvaliteta pac ni s tem pogojena

Posted 29 January 2006 - 02:47 PM
Posted 29 January 2006 - 03:26 PM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 29 January 2006 - 04:16 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users