Zanima me vaše mnenje, ki ga lahko izrazite tudi v anketi, kjer izberete odgovor, ki najbolj ponazarja vaše prepričanje.
Osebno mislim, da nismo sami, nikakor. Dejansko se mi zdi precej arogantno trditi, da smo v celotnem vesolju ravno mi na
našem planetu najbolj razviti in tehnološko napredni, sploh ker je ogromno še neodkritega.

Ravno te dni gledam serijo dokumentarcev po imenu Ancient Aliens, ki jo tudi zelo priporočam. V seriji je predlaganih nekaj teorij
o obstoju nezemljanov, ki naj bi nas obiskovali že na tisoče let. Še več, ena teorija pravi, da naj bi vsi bogovi, ki jih danes ljudje
častijo v bistvu nezemljani, ki so iz neba prišli na zemljo, in ljudem pomagali. Jih naučili stvari, da so lažje preživeli, itd.
Ne trdim, da se je to res zgodilo, ampak dopuščam pa možnost, da se je res. Dokler za določene stvari ne obstajajo druge razlage,
sem odprta tudi za to možnost.
Nekaj teorij, ki so predstavljene v tej seriji:

Nazca v Peruju.

dejansko odrezan vrh sredi ostalih gora, ki vrhove imajo. Zelo blizu najdemo tudi simbole opice, velikana, itd., katere se
ne vidi drugače kot iz zraka. Delo nezemljanov?

V slikah, zapisih, kipcih iz preteklosti, in različnih kontinentov, večkrat najdemo 'dokaze', ki bi lahko pomenili, da so
nezemljani bili na Zemlji.

Torej: ali smo sami?