A sploh še hodite v kino?

Zakaj v kino?
Posted 16 November 2005 - 11:09 AM
George Bush
Posted 16 November 2005 - 11:18 AM
Čeprav se vsi filmi že lahko potegnejo iz interneta pred premiero v kinu, je meni še vedno full dobr občutek, ko grem pogledat film na "retro" način.
Enostavno mi je boljši občutek sedet v dvorani polni ljudi, ki se s teboj smejijo, jočejo, razmišljajo ...
Je pa res, da je bonton v samem kinu padel na minimum!!!
Vedno večkrat grem film pogledat med tednom, da ni nevzgojene mularije pred oz. za mano, ki moti celotno predstavo.
George Bush
Posted 16 November 2005 - 11:41 AM
iz sentimenta in zato, da me film (če je dober, seveda!) zadane. ne maram gledat filmov prek računalniškega ekrana ali po tv (to drugo že potrpim, če je film res vreden ogleda), ker me motijo reklame in podobno. to, da sm sama s sabo v kinodvorani, je zame nek poseben čar, ki ga nikjer drugje ne dobim. in, ja: v kino hodim gledat filme in se ne božat po kolenih, srkat mehurčkov in si iz grla s sopenjem iztikat zataknjenih kokic. obisk kinodvorane je zame v bistvu predpriprava na (potencialno) zaljubljenost v film in ne družabni dogodek. z obiski filmskih projekcij na liffu kompenziram zaprtost kinoteke, ki mi je bila svojevrstno izvrstno doživetje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 November 2005 - 11:45 AM
Moram pa rečt, da se popolnoma strinjam, da je bonton v kino dvoranah na minimumu. Prvo kot prvo nikoli nisem razumela, kako je lahko po tleh toliko kokic? A se folku tak roke tresejo al kaj? Ker to je po tleh vse belo ... ne vem kok jim rata.
Morm pa povedat še to, da dobesedno popizdim, ko se v kinu pred mano usidra gruča 14-letnikov, ki mislijo da so težki frajerji, se skos neki derejo, prestavljajo, vstajajo in se po možnosti še obmetavajo s kokicami. Včasih mi tak zašpila, da bi lahko ktermu od njih kr vrat zavila ampak se nekak kontroliram in jih samo z morilskim izrazom na obrazu prosim, naj utihnejo. Ni mi jasno, zakaj hodi folk v kino, če so se prišli tja pogovarjat ... bi blo boljše, če bi šli na kavo in bi dali mir tistim, ki smo si prišli v kino ogledat film.
Jao ... folk se res ne zna obnašat.

Posted 16 November 2005 - 11:54 AM

Se popolnoma podpišem - pod celoten post !!!
Bravo Dilema :hello1: :hello1: :hello1: :hello1:
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 November 2005 - 12:10 PM

Posted 16 November 2005 - 12:14 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 November 2005 - 12:17 PM
Mi pa ni to noben poseben obred kot tebi, Špela.
Posted 16 November 2005 - 12:50 PM
Posted 16 November 2005 - 02:02 PM

Posted 16 November 2005 - 02:24 PM

Posted 16 November 2005 - 02:52 PM

Morm pa še jz povedta kaki bedniki hodjo u kino

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 16 November 2005 - 02:55 PM

Aja, ker film pa si šla gledat? Upam da ni bil moj brat vmes.

Posted 16 November 2005 - 03:18 PM
Moram pa rečt, da se popolnoma strinjam, da je bonton v kino dvoranah na minimumu. Prvo kot prvo nikoli nisem razumela, kako je lahko po tleh toliko kokic? A se folku tak roke tresejo al kaj? Ker to je po tleh vse belo ... ne vem kok jim rata.
Morm pa povedat še to, da dobesedno popizdim, ko se v kinu pred mano usidra gruča 14-letnikov, ki mislijo da so težki frajerji, se skos neki derejo, prestavljajo, vstajajo in se po možnosti še obmetavajo s kokicami. Včasih mi tak zašpila, da bi lahko ktermu od njih kr vrat zavila ampak se nekak kontroliram in jih samo z morilskim izrazom na obrazu prosim, naj utihnejo. Ni mi jasno, zakaj hodi folk v kino, če so se prišli tja pogovarjat ... bi blo boljše, če bi šli na kavo in bi dali mir tistim, ki smo si prišli v kino ogledat film.
Jao ... folk se res ne zna obnašat.

JOJ DILEMA KAK SE NA VLKO IN ČITLJIVO PODPIŠEM POD TOLE
Posted 16 November 2005 - 04:05 PM

Aja, ker film pa si šla gledat? Upam da ni bil moj brat vmes.

hiša groze....ampaka veš kaj pravim?SKOZZZZZZ so se pogovarjal...SKOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 16 November 2005 - 05:32 PM
hiša groze....ampaka veš kaj pravim?SKOZZZZZZ so se pogovarjal...SKOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja, pol pa ni blo mojga brata zravn.

Posted 16 November 2005 - 08:51 PM

hahahhaha,kok si smešna,zdj mi je blo to res tko hudomušno;)))
Posted 16 November 2005 - 10:25 PM

hahahhaha,kok si smešna,zdj mi je blo to res tko hudomušno;)))

Posted 17 November 2005 - 05:14 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 17 November 2005 - 06:53 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users