Jump to content

Photo

Phyto Sintesi Crema AHA

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 08 May 2012 - 03:47 PM

Sestavine:
Aqua, C 12-20 acid peg-8 ester, dimethicone, hexyldecyl laurate, hexyldecanol, acetylated lanolin, caprylic/capric triglyceride, glycolic acid, petrolatum, prunus dulcis, butyrospermum parkii, magnesium aluminium silicate, algae, aloe barbadensis, malva sylvestris, sodium hydroxide, polyacrylamide, xanthan gum, lactic acid, potassium cetyl phosphate, C13-14 isoparaffin, phenoxyethanol, propylene glycol, parfun, imidazolidinyl urea, synthetic wax,panthenol, lanolin alcohol, butylparaben, laureth-7, potassium sorbate, retinyl palmitate, carrageenan, methylparaben, glycerin, tocopheryl acetate, disodium edta, butylene glycol, bha, isobutylparaben, propylparaben, ethylparaben, caramel, sodium hyaluronate

Posted Image
  • 0

#2 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 08 May 2012 - 04:03 PM

To kremo mi je priporočala dermatologinja. Zaradi slabih izkušenj v preteklosti, si na obraz ne dam ničesar, česar prej ne prečekiram. Je komedogena?
  • 0

#3 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 May 2012 - 04:04 PM

Ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 May 2012 - 04:11 PM

Jaz se prav zgražam, kaj nekateri dermatologi delajo!
Meni je moja ob omembi zmernega srbenja lasišča, takoj, brez posebnega pregleda, predpisala steroidni tonik. :mellow:
Pomagal mi ni, so me pa v lekarni par mesecev kasneje debelo gledali, ko sem jim razlagala, kaj sem uporabljala.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 09 May 2012 - 09:56 AM

Jaz se prav zgražam, kaj nekateri dermatologi delajo!
Meni je moja ob omembi zmernega srbenja lasišča, takoj, brez posebnega pregleda, predpisala steroidni tonik. :mellow:
Pomagal mi ni, so me pa v lekarni par mesecev kasneje debelo gledali, ko sem jim razlagala, kaj sem uporabljala.

Ja, točno tako! Sem njeni pomočnici rekla, da ne bom kupila kreme, naj mi najprej tester da, pa me je zabodeno pogledala in rekla, da dermatologinja že ve kaj mi daja. Halo?! Mozolje imam in naj si komedogeno kremo packam na obraz.
  • 0

#6 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 May 2012 - 12:12 PM

Tole je hudo mastna krema, ki je K. Vsebuje pa glikolno kislino (super za problematično kožo) in nekaj AOK. Ni za mastno kožo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#7 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 15 May 2012 - 12:18 PM

... ker se mi je zdelo, da mi dela akne. Je bil upravičen moj dvom :verymad:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users