QUOTE(Sally @ 14. 10. 2010 - 19:34)

Koliko prostega časa vam ob službi ostane?
Tole je bolj vprašanje za tiste, redno zaposlene. Vam služba pobere veliko časa in energije, je stresna?
Ste se službenega ritma hitro privadile?
Jst že cel teden berem, kar napišete, pa se mi ni dalo napisat odgovora.
Ta mesec sem napolnila 4 leta delovne dobe, teče mi torej 5. leto pri prvem delodajalcu, to je moja prva služba in mi je všeč, saj pridejo dnevi, obdobja, ko je reees iber stresno in napeto, ampak overall gledano je pa to fajn služba

, izredno dinamično delo, časa za gledanje v luft ni, kje šele, da bi gledal na uro, kdaj bo konec, hehe
Sicer je tako, da mene služba in z njo povezane zadeve precej okupirajo, ker o tem večkrat razmišljam tudi, ko sem že doma, pokukam še na službeni mail in če se mi zdi potrebno, še na kakšnega odgovorim, drugače nadaljujem naslednji dan v pisarni.
V povprečju delam po 8 ur, velikokrat pa je po 16. uri šele priložnost, da se lotim česa, za kar čez dan, v gužvi ni bilo časa, tako da neredko potegnem kakšne pol ure ali več, sam to mi ne predstavlja problema.
Jst se v tem delu res najdem, vem, da je moj prispevek cenjen in da sem dobra v tem, kar delam in zato mi je pač fajn
Časa zase imam kljub vsemu dovolj, posebej zato, ker še nimam otrok, nobenih večjih odgovornosti... men je itak super ta življenjski ritem, ko imaš službo in v življenju vlada en red

, lahko bi rekla tud rutina, sam men to paše, zagotovljen je redni mesečni prihodek...
Pretekli dve leti sem zraven ob delu še študirala, se vozila 2x tedensko v LJ na predavanja, se učila za izpite in je šlo brez problema. Zdej se še kar nisem navadila, da se mi letos ni treba več vozit tja, hehe.
Res pa je, da sem v tistem prvem letu službe imela ene take fleše v smislu - a to je zdej to do konca življenja

?? Vstajanje zgodaj zjutraj brez pardona, ne moreš se več na lepem odločit, da danes pa ne greš delat (to sm jst kot študentka občasno izkoriščala pri delu v enem podjetju) ali na faks, ha.
Jsz se bolj bojim tega, da se ti življenje tolk spremeni, ko dobiš otroka, ker takrat pa res nisi več sam ti in tvoje skrbi, dolžnosti... ampak moraš v prvi vrsti poskrbet za otroka in življenje prilagodit temu.