Posted 11 June 2009 - 11:12 AM
Hmmm jst sem en tak fenomenalen zvarek pila v Maroku, sam tam so ga delali al z mlekom al pa z pomarančnim sokom, tko da ne vem če bi lih kvalificiral za smoothie.
Pila sem pa bananin đus, kivijev, mangov, pomarančen (ful boljši kot te obični pomarančni soki), pa mandljev, pa hruškin (fenomenalen!), pa mešano sadje, pa še kej. Ne vem a sem tud jagodo al ne... Sam dobr, nisem lih fan jagodnih zvarkov pa sladoleda pa tega, čeprav mam sicer ful rada jagode.
Od teh đusov mi je bil kivijev najslabši, precej brez okusa in to... Ostali pa nekje enako dobri, v enem lokalu sem sicer fasala prav ogaben đus, sam tisto je bla edina taka izjema.
Od teh domaćih đusov se najbolj spomnim teh Rauch smoothiejev, mangov je dober. Pa od Fructalovih mi je všeč kokosov, pa borovničev, jagodni mi, kot pričakovano ni baš nekaj.
Pijem jih pa že dolgo ne več, ker si doma zmiksam svoje. Najraje vržem not mandarine, banano, kivi, hruško/jabuk, nekaterine, jagode. Pa dodam malo sojinega mleka, ali pa kakega sadnega soka, če ne mi sploh ne zmiksa, pa ful pregosto pride vse skup.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.